X

UE se pregăteşte pentru un aflux de solicitanţi de azil afgani (Frontex)

dpa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Europeană se pregăteşte pentru un aflux de solicitanţi de azil afgani, indiferent că este vorba sau nu de oameni care fug de noul guvern taliban, a susţinut miercuri directorul general al Agenţiei Europene pentru Poliţia de Frontieră şi Garda de Coastă (Frontex), Fabrice Leggeri, potrivit Reuters, scrie agerpres.  

Într-un interviu acordat agenţiei de presă britanice, Fabrice Leggeri a declarat că Frontex analizează posibilitatea unui val de migranţi afgani care ar urma să utilizeze fie rute clasice, precum cea prin Turcia şi Grecia, fie noi rute, cum ar fi cea prin Belarus.

Ungaria a pus piatra de temelie pentru Fabrica Naţională de Vaccinuri în Debrecen

Frontex ”monitorizează ceea ce se întâmplă” în interiorul Afganistanului însuşi, dar în acelaşi timp şi comunităţile afgane din ţări vecine, a explicat şeful Frontex, care a menţionat Iranul, Pakistanul, Tadjikistanul, Uzbekistanul şi Turkmenistanul.

”Aşteptarea noastră este ca, în funcţie de ceea ce se întâmplă în Afganistan, oameni aflaţi în nevoie de protecţie internaţională să încerce să plece din Afganistan. Dar ceea ce va fi foarte probabil să se întâmple întâi este ca afgani care trăiesc peste hotare să încerce să se mute către Uniunea Europeană”, a adăugat Leggeri.

Guvernul sloven, obligat de justiție să finanţeze agenţia de presă STA

Uniunea Europeană a căutat să-şi reformeze sistemul de imigraţie după criza din 2015-2016, când peste un milion de persoane au sosit în Europa, majoritatea utilizând ”ruta balcanică”.

”Acum nu poţi returna afgani către Afganistan. Evident nu putem face asta. Dar putem returna oameni care pretind că sunt afgani şi în realitate nu sunt”, a continuat directorul general al Frontex.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Când sarea se strică…
    Am crezut că nu mai văd bine când am citit îndemnurile la vaccinare adresate de către Bartolomeu, cel cocoțat cu obrăznicie pe scaunul de patriarh al Constantinopolului: ,, E absolut irațional și incorect că unele persoane se tem de vaccinare. Nu există nicio justificare rațională. Îndemn din nou pe toți să nu amâne vaccinarea, pentru a evita pericolele serioase, care pot provoca moartea” Nu ne îndeamnă la pocăință ori la Împărtășanie mai deasă, ci la…vaccinare! Ce argumente aduce pentru a-și susține afirmațiile? Nici măcar unul. Repetă papagalicește aceleași afirmații corecte politic pe care le auzim și la televizor. În locul iubirii aproapelui pe care are datoria s-o arate prin exemplul personal, chiar dacă ar fi un simplu mirean, Bartolomeu al nostru a ales disprețul aproapelui! Celor care se tem de vaccinare, în opina sa, li se cuvine disprețul, deoarece teama lor este irațională și incorectă! Adică nevaccinații sunt cam duși cu pluta! De unde știe asta? A cercetat personal dacă afirmațiile sale sunt adevărate? I-a ascultat pe oamenii de știință care au studiat cu adevărat ce reprezintă acest ser experimental care se dorește a ne fi inoculat pe post de vaccin? De ce s-a angajat să slujească minciuna? De ce nu mai vrea să ne arate Calea, Adevărul și Viața?

    Cu ce poate să-și justifice afirmațiile următoare, denigratoare pentru păstoriții săi nevaccinați: ,,(…)nu judecă corect, nu gândesc logic și procedează incorect în raport cu sine și frații săi. Pentru că ei pot transmite coronavirusul fraților săi (sic) , fără a bănui. E un pericol imens.” ? Din păcate, doar cu demnitatea ierarhică în care se află și cu faptul că a fost filmat injectându-se nu știm cu ce. Și cu modul papist de impunere a propriei voințe! Aceasta este Ortodoxia noastră? Cum să-i declare pericol public pe cei nevaccinați?

    Dacă papa spune că ,,mântuirea depinde de Noua Ordine Mondială” și că ,,numai cei supuși merită să trăiască” , vine din urmă și patriarhul Bartolomeu și spune cam același lucru! Nu mai este importantă mântuirea oamenilor, ci minciunile Noii Ordini Mondiale! Despre ce fel de ordine poate fi vorba dacă omul nu mai face ascultare de Dumnezeu? Ce ni se cere să facem? Să divinizăm Noua Ordine Mondială? Să ne închinăm acesteia în locul lui Dumnezeu? Să devenim proprietatea firmelor producătoare de vaccinuri? Să fim modificați genetic astfel încât să putem fi controlați și manipulați de către cei care conduc lumea? Să renunțăm la posibilitatea de a ne mântui?

    Ca partriarh, ar fi trebuit să condamne cu fermitate păcatul de orice fel și să descurajeze amplasarea crucilor lui Baphomet pe turlele bisericilor și mănăstirilor ortodoxe, să apere Ortodoxia, nu s-o vândă pe treizeci de arginți! Dacă ar fi dorit, ar fi avut de la cine să se informeze cum stau lucrurile. Dar a preferat să smintească…

    Nu-l recunosc ca patriarh, deoarece nu mărturisește Adevărul în aceste vremuri. Hristos a pus lucrătorii Săi să păzească via Sa, nu să facă cele ale vrăjmașilor Săi! Și pentru acest patriarh Mântuitorul a spus: ,,Voi sunteți sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni” (Matei, 5, 13).
    https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2021/09/08/cand-sarea-se-strica/

  2. Dumitru Balan:
    Fratilor,e groasă treaba.
    Din anumite surse,mi s-a spus ca in max 3 luni copiii se vor vaccina in scoli fara a mai fi nevoie de acordul parintilor.
    Ordinul comun al Min Sanatatii si al Min Educatiei referitor la asigurarea asistentei medicale a copiilor in scoli care s-a adoptat saptamana trecuta asigura baza legala pentru infiintarea cabinetelor medicale in incinta scolilor,iar pasul urmator este ca Legea vaccinarii obligatorii sa fie votata in final in Camera Deputatilor in luna octombrie sau noiembrie.
    Deja parintii nu mai sunt primiti fizic in scoli, iar dupa ce Legea va fi votata,atunci medicii scolari vor putea vaccina copiii in scoli in conditii epidemiologice cu risc ridicat, fara a mai necesita acordul parintilor si fara ca ei sa afle cand vor fi vaccinati copiii.
    Cei care mi-au spus treburile astea stiu ce va urma,asa ca Trezirea si incepeti sa luati atitudine.
    Distribuiti masiv linkul protestului de sambata in toate Grupurile voastre si pe paginile de Facebook ,alegand sa il organizez in Piata Universitatii de la ora 15.00.
    Participati alaturi de noi,fiindca ma tem ca am intrat intr-o faza urata a planului.
    Nu mai dormiti pe voi si faceti tot ce puteti sa scoateti cat mai multi romani in strada sambata!
    Altfel, pregatiti-va pentru ce va urma!

    Linkul protestului e aici!⬇️
    https://fb.me/e/2t3QMfqs9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button