X

Un sârb, izolat de lume de 20 de ani, a primit vaccinul c0vid!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Panta Petrovic, un bărbat din Serbia, care trăiește de 20 de ani într-o peșteră, a decis să se vaccineze împotriva coronavirusului. 

Sârbul Panta Petrovic, izolat de lume de 20 de ani, s-a vaccinat împotriva COVID-19! FOTO- VIDEO 10

Bărbatul de 70 de ani a mers la un supermarket din oraș și a aflat astfel de existența COVID-19, care a ucis până acum peste 7.000 de sârbi, relatează Realitatea PLUS.

Sârbul Panta Petrovic, izolat de lume de 20 de ani, s-a vaccinat împotriva COVID-19! FOTO- VIDEO 11

Fără să stea pe gânduri, Panta Petrovic s-a vaccinat pe loc cu prima doză. Şi spune că vrea să primească ambele doze, inclusiv pe cea suplimentară, dacă va fi cazul, potrivit interviului publicat de France 24.

Când a decis să se retragă în pustietate, bărbatul a donat toți banii pe care îi avea comunității locale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

    1. Si-a batut diavolul joc de pustiniceala lui….I-a aratat instant ca fuga din lume fara rugaciune curata la Dumnezeu nu te scapa de diavol.Acuma. poate sa stea 1000 de ani in pestera…tot satanizat ramine

    2. Degeaba este izolare…daca este FARA DUMNEZEU….atunci e cam degeaba izolarea! Macar sa fie cu folos, si sa te” izolezi” doar in Dumnezeu!!!! Si atunci stii clar ca daca se iveste o situatie din asta ,in care iesi in lume, dupa nu stiu cati ani…nu pici sub vraja lumii și a diavolului, datorită intaririi in credință!!!!

      1. Ana, eu cred ca vorbeste gura fara tine….deh….femeie….vorbeste gura singura.Cum adica “fara Dumnezeu”? Din moment ce omul asta si-a donat toate economiile si a stat 20 de ani in pustie (nu 2 luni, ci 20 de ani), eu zic ca e o mare magarie sa zici asa despre omul asta. Eu cred ca omul asta e mult mai aproape de Hristos decat multi. Parerea mea este ca omul asta a primit indemn sa se vaccineze cu un scop – acela de a arata ca vaccinul nu are nici un efect rau asupra celora care au credinta. Eu in locul vostru nu m-as repezi ca buhaiul sa-l judec, ci as fi atent la ce se va intampla cu el. Pentru ca probabil vom mai auzi despre el.

        1. Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea “Vremurile din urmă”, că:
          “Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

        2. Boban…explodezi de “inteligenta.”..deh…barbat misogin…as avea mai multe de spus..dar nu ma “ridic” la “inteligenta “ta! Pai vaccineaza.te si tu, ca sa demonstrezi, ca “credinta” iti anihileaza pre- pecetea antihristica..si eventual …fa.le si pe toate 7 …care vor veni! Atat am avut de spus…mai mult te las pe tine..ca deh…esti “barbat”!!!???

          1. Nu, Ana, nu “explodez”de inteligenta dar, ca barbat, da, sunt mai inteligent decat o muiere…ca, daca esti ortodoxa, probabil ca stii: Dumnezeu l-a pus pe barbat sa fie capul familiei si i-a pus pe umeri niste sarcini: el trebuie sa-si intretina si sa-si protejeze familia, sa rezolve cu diplomatie eventualele probleme sau conflicte care apar cu vecinii sau cu autoritatile, si, da, pentru asta e nevoie de inteligenta! Mi-ai zis mai sus ca nu te “ridici” la inteligenta mea… asa este, nici nu ai cum! Femeii i-a dat Domnezeu rolul ei: ea are in primul rand misiunea sacra de a naste copii, apoi are menirea sa-si iubeasca si sa-si ingrijeasca copiii si barbatul, de a-i fi supusa si credinciosa sotului, de a gati, de a spala si de a mentine curatenia si oranduiala in casa, etc; cel putin asta e modelul de familie ortodoxa pravoslavnica; a..si inca ceva: femeii ii sade bine sa fie modesta si tacuta, mai ales in fata celor din afara familiei – sa-si tina parerile pentru ea; ca daca nu e asa, incepe sa arate ca o maimuta obraznica si limbuta si asta nu face deloc cinste barbatului ei. Mi-ai mai spus mai sus ca sunt “misogin”; nu sunt, imi iubesc femeia si apreciez si stimez mult femeile care-si inteleg rolul. Comunistii si, in prezent, astia din usr-plus, au facut si fac eforturi de a pune semnul egal intre barbat si femeie, de a sterge oranduiala stabilita la inceputul lumii…si va iesi rau!

          2. ghiolbane, fa pasi de aici ca nu-i de nasul tau. Esti un biet inselat narcisist. Femeile au vorbit in istorie in calitate de mame, de fiice sau in nume propriu atunci cand a fost cazul. Pamantul se parjoleste din toate punctele de vedere, ortodoxia, acolo unde mai palpaie este batjocorita vrem sa vedem barbati care ISI FAC DATORIA, ies si lupta pentru ADEVAR, pentru ORTODOXIE, pentru integritatea SUFLETEASCA si trupeasca a poporului, a pruncilor, sa vedem barbatii cum isi varsa sangele, si atunci vom sti ca sunt barbati. Nu -i barbat ala care cere plecaciunile femeii neconditionat, ala e altceva……Am avut o vecina careia i-a ajuns la urechi ca fi-su insurat si cu copii avea amanta si voia sa se desparta, de fapt e poveste veche, omul avea functie la partid si l-a asteptat pregatita, cu bota, cat era de slaba l-a fugarit prin tot satul, si l-a carpit cat era de mare si ce nu i-a zis, nici la moartea ei sa nu calce, si ce sa vezi, i-a pierit omului pofta….. Asa erau batranele odata, batranii sustinuti de batrane ieseau la apararea credintei, (vezi Sfintii Nasaudeni), a tarii, tinerii sustinuti de mame mergeau la lupta. Daca ar fi iesit si acum batranii, daca s-ar fi sesizat batranele,mamele, fiicele, adica daca si-ar fi facut DATORIA, CE BINE AR FI FOST …..eh, ce sa facem poveste lunga….Mi-ar fi fost rusine pe la mustati sa scriu asa comentarii, oricum, in contextul actual si in orice context.
            Din pacate se adevereste ce am scris despre poporul asta necatehizat care habar nu are ce inseamna pustnic, inselare…..nici daca-i desenezi nu intelege pt ca in mintea lui ala care face milostenie sau se rfetrage din lume este mantuit. Cum sa-i explici omului ca pustnicul nu face cumparaturile la mol, si nu primeste in corpul lui medicamente bazate pe adm de fetusi avortati maimute, porci, sobolani si alte bazaconii, nu primeste in corpul lui nano tehnologie si nici manipulatori genetici pur si simplu pentru ca, daca este cu Dumnezeu este deja protejat, deci daca primeste asa ceva inseamna ca are o problema…dar este bine in linii mari, romanii nu mai au probleme. Duhovniceste romanii stau bine toti, primesc tot ca asta este, importanta este slugarnicia si complicitatea femeii, la inselari, la erezie, la vaccin, la anticonceptrionale, la toate alea……

          3. Ana, Ilioara, imi cer scuze pentru jignirile aduse femeilor in comentariile precedente….eram baut; cand beau o vodca in plus, devin ghiolban, intr-adevar,

        3. Ca sa fie clara treaba, in pustie nu te duci fara binecuvantarea duhovnicului caci altfel, scuzati exprimarea directa, dracu te ia si la propriu si la figurat…ieromonahul Arsenie Praja, Dumnezeu sa-l odihneasca, povestea ca atunci cand a intrat ca frate de manastire, tânăr fiind si neinstruit in cele ale călugăriei, a vrut sa stea o singura noapte retras intr-o grota langa manastirea Râmeţ ca sa se roage, fara binecuvantare, si doar dupa cateva ore nu a stiut cum sa fuga mai repede inapoi la manastire…deci sârbul asta nu are nicio treaba cu monahismul, cu Ortodoxia, cu Dumnezeu, cu Hristos (poate doar in mintea lui rătăcită). de unde pana unde ca e pustnic ortodox sau asa ceva? si diavolul poate face pe smeritul, pe evlaviosul, ba chiar se poate transforma si in inger de lumina…

          1. Vad ca toata lumea de aici arunca cu laturi si venin in pustnicul asta…ca este ca nu are nici o treaba cu Dumnezeu si cu Hristos…ca nu avea binecuvantarea preotului…ca are mintea ratacita…dar de unde stiti asta, mai oameni buni?! Ati cercetat voi despre el, il cunoasteti, sau va luati unii dupa altii ca niste oi ratacite? Voi sunteti crestin-ortodocsi?!?

          2. @ maria loredana

            soro, tu nu intelegi ca daca pleci in pustie de capul tau nu esti pustnic conform canoanelor ortodoxe? eu daca acum plec din casa in care stau si ma duc sa locuiesc intr-o grota de la munte nu sunt nici schimnic, nici pustnic, nici isihast, nici monah… imi fac eu nebunia mea si cu asta-basta, atât, nimic altceva. citeste Vietile Sfintilor sau Patericul Athonit si ai sa te lamuresti…or, in cazul de fata, te mai si cobori din pestera ca sa te vaccinezi???!!! care-i noima??? ii imbolnavesti pe ursi, pe mistreti, pe lupi de Covid??? uite cum iti suceste dracu mintile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button