X

Nazismul se întoarce în Germania: ‘Persoanele nevaccinate să nu aibă voie să intre nicăieri’

covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În Germania, unde 52% din populaţie este vaccinată, respectiv 40 de milioane de oameni, vaccinarea împotriva Covid-19 pare să încetinească. Prin urmare, guvernul ia în considerare în mod serios să impună restricţii persoanelor nevaccinate de la mijlocul lunii septembrie, scrie Capital, arată Mediafax.

Potrivit ziarului Bild, mersul la un restaurant, hotel sau chiar la coafor ar putea fi autorizat numai pentru persoanele care au primit o vaccinare completă.

Guvernul german doreşte ca persoanele nevaccinate „să nu aibă voie să intre nicăieri”.

Angela Merkel şi guvernul ei doresc să facă presiuni asupra celor nevaccinaţi, în timp ce situaţia se deteriorează în multe ţări europene. În plus faţă de interzicerea accesului în anumite locuri pentru cei nevaccinaţi, testele ar trebui să fie cu plata începând din această toamnă, potrivit ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung. Şi „pot fi necesare restricţii suplimentare”.

Duminică, 25 iulie, Helge Braun, şeful de cabinet al cancelarului, dăduse deja tonul, declarând în „Bild am Sonntag” că „persoanele vaccinate vor avea cu siguranţă mai multă libertate decât persoanele nevaccinate”.

El a adăugat: „acest lucru ar putea însemna că accesul la locuri precum restaurante, cinematografe şi stadioane nu ar mai fi posibil, chiar şi pentru persoanele nevaccinate testate, deoarece riscul este prea mare”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. OFF TOPIC:

    Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului

    Un alt capitol relevant al Agendei 21 îl constituie parteneriatele public-private pentru susţinerea obiectivelor. Fundaţia pentru o Societate Deschisă plus alte două ONG-uri finanţate de George Soros sunt implicate în programul Naţiunilor Unite.
    Ecuaţia nu ar fi completă dacă nu ar cuprinde şi o secţiune de educaţie pentru dezvoltare durabilă, deoarece nu poţi pune în aplicare un asemenea plan fără o îndoctrinare masivă. Pentru mai multe informaţii despre acest aspect, puteţi accesa site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale din România.
    „În linii mari, oamenii mai educaţi, care au venituri mai mari, consumă mai multe resurse decât oamenii mai puţini educaţi, care au venituri mai reduse. În acest caz, o educaţie sporită creşte ameninţarea la adresa sustenabilităţii”, este o declaraţie stupefiantă din documentul ONU: Educaţia pentru Dezvoltare Durabilă. Nimeni nu mai poate nega că se încearcă îndobitocirea oamenilor, folosindu-se de cele mai penibile fumigene.
    Se speră că Agenda 21 va putea fi implementată cât mai uşor, prin banii publici (care explică abundenţa de fundaţii, programe, organizaţii ecologiste) şi reeducarea completă a populaţiei. La noi în ţară deja mai toate primăriile, de la Babadag la Baia Mare, au preluat programul şi ideile…

    https://www.dir.org.ro/minciuna-incalzirii-globale-incalzirea-globala-este-o-minciuna-globala-de-pe-urma-careia-globalistii-castiga-sume-uriase-de-bani-de-asemenea-globalistii-sustin-reducerea-populatiei-pamantului/

  2. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/for-real-cops-stroll-thru-paris-restaurants-your-vaccine-passport-please

    Polițiștii parizieni cer actele in restaurante și terase,adică certificatul digital …
    Parca spuneau ca certificatul …este doar pt a facilita circulația in aeroporturi,dar curând va fi implementat peste tot ca nimeni sa nu poată cumpara sau vinde ,așa cum ne a avertizat și apostolul Ioan in cartea Apocalipsei sau Revelației.

    Doamne ai mila de noi păzeste ne și ferește ne de cel rău.
    Iartă ne dacă am păcătuit împotriva ta Doamne Dumnezeule .Ajuta ne Doamne sa fiim plini de râvna și de Duhul tău cel Sfânt sa nu acceptam nimic orice ar fi.

    1. Cred ca este clar pentru oricine, ca ceea ce se intampla acum i Franta, Germania, Italia, va veni si la noi, fara dubii…; astazi, la digi24, la stirile de la 13.00, se batea saua – specialistii de serviciu preconizau ca pana in 15.08 vom avea 1500 de noi cazuri/zi…asa ca, va dati seama, ca nu vom scapa; de fapt, eu cred ca la noi zelul va fi chiar mai mare decat in tarile din vestul Europei, pentru ca romanii par impuscati in creier….

    2. Corect este”și ne izbaveste de cel viclean”.Diavolul este un ucigaș profesionist care premeditează și ucide cu sânge rece,pe când oamenii sunt răi,făcând de multe ori raul din prostie…

  3. Păi, mai ieri, Frau Merkel zicea sus și tare că în Germania nu vrea vaccinare obligatorie, cel puțin articolele de aici așa arătau, iar acum a bătut vântul și a schimbat foaia agendei. Păi, cine o credea atunci? Eu, nu!
    Situație se aseamănă foarte tare cu cea descrisă în Apocalipsă de Sfântul Ioan Teologul, de aceea trebuie să fim cu ochii în patru ca nu cumva să ne păcălească(înșele) cineva și să primim vaccinul, căci vaccinul, din asemănarea celor două situații, rezultă că ar însemna pecetea antihristului. Siguri că nu am făcut vreun pas greșit putem fi doar când nu acceptăm vaccinul. La fel și cu cardul de identitate electronic. Aceste refuzuri însemnează luptă pentru adevăr sau nesupunerea față de minciună. Cine procedează așa poate să se aștepte la vederea propriei Cruci(necazuri).
    “Crucii Tale ne închinăm Hristoase și Sfântă Învierea Ta o lăudăm și o mărim”. Deci, dacă ne închinăm Crucii lui Hristos, asta înseamnă că o acceptăm, o adorăm, adică, cu alte cuvinte, acceptăm lupta pentru apărarea adevărului sau ne opunem minciunii. Deci numai prin luptă(luarea de atitudine, opoziție față de minciună) împlinim fraza despre Crucea Domnului, altfel suntem pe lângă Cruce, adică suntem creștini doar cu numele. Așadar, acum ori niciodată, la luptă pentru apărarea adevărului.
    Cităm pe Cuviosul Părinte Arsenie Papacioc:”Vreți să fiți fericiți? Muriți pentru Adevăr!”

  4. De la Ghetourile cu evrei, nazistii de astazi ai Germaniei au trecut la Ghetourile cu proprii cetateni!
    Asta, da involutie!

  5. Il rog pe bunul Dumnezeu sa se intimple asa cum doreste conducerea Germaniei, adica 48% dintre germani, cei nevaccinati, sa ”nu aiba voie sa intre in niciun loc public”.
    Sa vedem cit va dura pina la explozia finala a latrinei occidentale !!!

  6. Bine zice părintele, “muriți pentru adevăr”. Va trebui să alegem între mărturisire și lepădare… Tăcerea merge un timp numai, după care devine lepădare.

    Domnul să ne dea putere să mărturisim.

  7. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
    -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazaã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button