X

Comisia Europeană a încheiat un contract de cumpărare anticipată a 200 de milioane de vaccinuri Novavax

Comisia Europeană (CE) a anunţat miercuri că a încheiat un contract cu societatea farmaceutică americană Novavax în vederea achiziţionării anticipate a 200 de milioane de doze de vaccin anticovid, după ce acesta va fi aprobat de către Agenţia Euroepană a Medicamentului (EMA), relatează AFP, potrivit news.ro . 

”Noul nostru acord cu Novavax ne lărgeşte portofoliul de vaccinuri şi adaugă alt vaccin pe bază de proteine, o platformă care se adevereşte promiţătoare în testele clinice”, anunţă într-un comunicat comisarul european însărcinat cu Sănătatea Stella Kyriakides.

Minskul spune că vameşii lituanieni îi bat pe migranţii care ies din Belarus

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button