X

Zeci de mii de francezi în stradă: Fără pașaport sanitar! Macron demisia!

Manifestaţii au avut loc din nou sâmbătă cu participarea a mii de oponenţi ai extinderii permisului sanitar în multe oraşe din Franţa, în numele “libertăţii”, pentru al treilea weekend consecutiv, relatează France Presse. 
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ajunul acestei mobilizări, autorităţile se aşteptau să vadă 150.000 de persoane mărşăluind. Sâmbăta trecută, protestele au adunat 161.000 de oameni şi 110.000 cu o săptămână mai devreme.

La Paris, o primă manifestaţie a mai multor mii persoane a fost marcată de ciocniri cu poliţia.

Peste 3.000 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a încadra marşurile, la o săptămână după ce manifestanţii au invadat bulevardul Champs-Elysees, unde accesul era blocat sâmbătă.

La Rennes (vest), manifestaţia a atras 2.900 de persoane, “fără incidente în acest stadiu”, a declarat prefectura la începutul după-amiezii, o creştere a mobilizării faţă de sâmbăta trecută (2.200 de persoane).

“Sunt evreul lui Macron”, “vaccinează-mă împotriva fascismului şi capitalismului” sau “Media mincinoase! Vrem adevărul”, se putea citi pe pancartele purtate într-o atmosferă festivă şi zgomotoasă.

În oraşele din sud-est, peste 20.000 de persoane au fost numărate de autorităţi, în principal în Montpellier (8.500) şi la Nisa (6.500).

“Preşedinte, deputaţi, senatori, oameni de ştiinţă, jurnalişti, toţi laşi”, se putea citi pe o pancartă, iar pe alta “Nu sunt nici cobai şi niciun cod QR”.

La Lille (nord), mai mult de 2.000 de persoane, inclusiv aşa-numite “veste galbene”, au mărşăluit, scandând “libertate, libertate” sau “permisul sanitar nu-l dorim, permisul autoritar nu-l vrem”.

Permisul sanitar, ce impune prezentarea unui certificat complet de vaccinare împotriva COVID-19 sau a unui test negativ recent, a fost adoptat definitiv duminica trecută de Parlamentul francez. În prezent, ţara se confruntă cu o explozie a numărului de noi cazuri din cauza epidemiei (peste 24.300 vineri), în special în zonele turistice, creştere cauzată de varianta foarte contagioasă Delta.

Aplicat deja în locurile culturale şi de agrement din 21 iulie, extinderea permisului sanitar pentru cafenele, târguri, expoziţii, saloane, restaurante şi trenuri este programată pentru 9 august.

Franţa a depăşit săptămâna aceasta pragul de 50% din populaţia sa complet vaccinată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. “Sunt evreul lui Macron”, “vaccinează-mă împotriva fascismului şi capitalismului”– avem aici acelas blablablabla de r***at care nu are nimic cu “Pasaportul Sanitar”!!! Atunci strig si eu:Suntem milioane de victime al comunismului inventat de Kissel Mordekay, zis “Karl Marx”, vaccineazã-ne împotrivã comunismul metamorfozat dupã 1989 în “globalizatie” si “uniune europeanã”!

    1. Desigur că în fața unui sistem întreg nu te poți apăra, dar a te vaccina cu forța, adică fără a-ți da acordul în scris, este echivalent cu mucenicia. De aceea insistă pe semnătură, pentru a nu fi transformat în mucenic. Satana nu vrea să facă mucenici, de aceea ni se cere semnătura sau acordul înainte de vaccinare. N-ai cum să te lupți cu Poliția sau alte forțe de ordine, nici Hristos n-a făcut-o, ci a primit osânda de la sistemul antihristic de atunci. Unul dintre Sfinți, parcă Cuviosul Gabriel Georgianul(Urghebadze) ne-a spus că a fi pecetluit cu forța este echivalent cu a siluirea unei fecioare, adică te absolvă de vină. Așadar, cine va fi luat cu forța și vaccinat, dar esențial este să nu semneze vreun act de vaccinare sau nici măcar să încuviințeze verbal vaccinul, acela intră automat în rândul mucenicilor, așa vine logica. Deci să nu ne temem de tratamentele inumane ce ni se pregătesc prin vaccinare din moment ce nu le dăm niciun acord. Repet, nici Hristos n-a putut face nimic, ca Om, în fața sistemului, ci S-a lăsat dus la moarte(răstignire) și apoi știm și ce a urmat după acel supliciu ce l-a primit pe nedrept, anume: ÎNVIEREA!
      Deci și așa se ocupă un loc în Cer, unul din acele locuri rămase libere după căderea îngerilor(adepților) lui Lucifer. Dar să știți că satana nu vrea să facă mucenici și de aceea forțează semnătura. Așa a făcut și în temnițele comuniste, i-a obligat prin diferite chinuri pe mărturisitori să semneze declarații prin care se deziceau de credința în Iisus Hristos și în adevăr și declarau că sunt de partea socialismului(comunismului), adică de partea minciunii(diavolului). Deci să nu semnăm niciun act venit de la statul antihristic atunci când suntem presați în vreun fel pentru primirea vaccinului. Atenție mare că se mai procedează prin societăți la semnarea pe tabele ce se atașează apoi la un cap de tabel anterior. Acel cap de tabel poate oricând fi înlocuit cu un altul. Deci, dacă se întâmplă așa, ori nu semnați, ori semnați cu mentiune în dreptul semnăturii pentru ce anume ați semnat. Pare nebunie, dar nu e deloc nebunie, căci așa ne apărăm pielea. Desigur că Dumnezeu știe pentru ce ai semnat, dar pentru a evita încurcăturile viitoare este mai bine să fii cu ochii în patru. Așadar vaccinarea fără acord este echivalentă cu răstignirea lui Hristos. Așa ne spune logica.

      1. @ Ruxy
        Răspunsul meu de mai sus este pentru articolul(video) postat de Ruxy privind vaccinarea forțată într-un parc din Ausțralia.

        1. intradevar australia se va duce sub apa, si anglia tot, dar inainte de anglia incet incet se va duce irlanda, deacord, insa otroc veaceslav este un proect al fsb-ului rusesc, adica o secta totalitara creata de mama sa(fosta martora a lui iehova), prorociile in mare majoritate sunt furate, si amestecate cu fel de fel de erezii, e o secta totalitara care are ca scop ruperea turmei lui Hristos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button