X

Viktor Orban face jocul ocultei: Ungaria introduce vaccinarea OBLIGATORIE pentru medici și a treia doză


Guvernul ungar a impus prin decret vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 pentru personalul sanitar, inclusiv lucrătorii din sectorul de distribuţie a medicamentelor, cei care nu se vaccinează cel puţin cu prima doză până la 1 septembrie riscând concedierea, relatează vineri agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit agenţiei ungare MTI, măsura priveşte persoanele care lucrează în spitale, cămine de bătrâni, centre de protecţie a copiilor şi instituţiile de asistenţă sanitară pentru armată şi poliţie.

Singurele excepţii care vor fi acceptate sunt în cazul persoanelor care nu se pot vaccina din motive de sănătate dovedite.

Până în prezent peste 90% dintre angajaţii sistemului sanitar ungar au fost vaccinaţi cu schema completă, majoritatea cu serul Pfizer.

Pe ansamblul populaţiei Ungariei, de circa 9,7 milioane de locuitori, rata vaccinării este de aproape 60%, iar guvernul de la Budapesta are în vedere o campanie pentru a obţine imunizarea tuturor persoanelor cu vârste de peste 60 de ani.

Pe de altă parte, autorităţile sanitare ungare şi-au dat acordul pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19, cu recomandarea să fi trecut cel puţin patru luni de la a doua.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Face si el pe patriotul si conservatorul in relatia cu UE, dar pe de alta parte isi omoara programat, propriul popor! Cei “30 de arginti ” sunt si pt el, la fel de valorosi!

    1. E bine ca pana într-un final v-ați dat seama ca toți cei pe care ia-ți dat exemplu pentru romani, rand pe rand va vor demonta toate așteptările, adică vor dezamăgi!

    2. Vlad Tepes, el nu “face” pe patriotul, el chiar este patriot! Si-ar dori poporul roman sa aiba conducatori ca V. Orban, crede-ma! Din pacate noi suntem condusi de nevolnici ca Florin Citu si de nemernici ca Orban, Barna, Armand si ceilalti! Nu stiu ce o fi zis Viktor Orban in legatura cu vaccinarea, dar stiu ca el chiar se lupta cu curentul asta LGBT si mai ales cu introducerea propagandei LGBT in scoli. Pot sa dau in scris ca in cativa ani, copiii nostri vor fi aiuriti la cap la scoala, in legatura cu termenii fata, baiat, mama, tata. Stati ca o sa vedeti in cateva zile – chiar inainte de Sfanta Maria – ce circ o sa faca “minoritatile sexuale” pe strazile din Bucuresti… Asa ca eu zic sa-l lasam in pace pe V Orban si sa ne vedem barnele din proprii ochi….mai bine sa ne gandim cum scapam de ciumele astea care ne conduc….sa ne amintim si sa reflectam la cuvintele cu care incepe Imnul nostru national – “DESTEAPTA-TE ROMANE, dIN SOMNUL CEL DE MOARTE”.

      1. Crede-ma, l-am stimat si apreciat pe Viktor Orban pt ceea ce face pt poporul maghiar, pana la deciziile legate de vaccinarea obligatorie si de a 3-a doza mortala, pt ca prin aceste decizii criminale, dovedeste ca este si el tot o Iuda pt poporul sau!

  2. Tocmai ce am aflat de la o cunoștință ca în unele spitale, cum e cel de recuperare neuro-motorie Sf Sava Pantelimon, oamenii cu paralizii sunt refuzați pe motiv ca nu au vaccinul.
    De când ai dreptul sa refuzi bolnavii? Când s-a dat legea asta? Sau angajații spitalului fac ce ii taie capul și ce li se cere, fără sa existe o lege în acest sens?

  3. Este mult mai periculos un astfel de individ, căci pe de o parte lumea îl apreciază că “luptă” împotriva LGBT și câștigând astfel încrederea naivilor îi bagă apoi foarte ușor pe aceștia cu gâtul în laț. Adică este un individ nici cald, nici rece, ci căldicel, iar pe căldicei știm că-i varsă Hristos din gura Lui. Chiar eu l-am dat exemplu aici de mare luptător, dar atrăgeam atenția că la capitolul Covid face planul ocultei mondiale. Cum nu poți fi în același timp și cu Dumnezeu si cu oculta(diavolul), este clar a cui slugă este Orban. M-aș fi mirat să fie în fruntea Ungariei un om adevărat. Toți de la putere sunt “o apă și-un pământ”, adică slugi mascate ale lui antihrist. Să ne întărim, căci deabia de acum încolo începe greul.

  4. totul pentru Transilvania. incheie orice targ cu soros si m ui e pentru a lua Transilvania – batalia este pentru aurul de la Rosia Montana. si pentru asta, cel putin din vorbe – se pare ca totul este declarativ-statistic – pentru inspaimantarea poolimii, in fapt lucrurile nu sunt chiar asa cum se declara a fi – va fi de acord cu tot ce i se cere. oricum dictatura va inainte in valuri pentru ca poolimea sa se obisnuiasca cu ideea #noii vieti si sa o accepte prin constrangere. un drept castigat pentru care nu lupti este menit sa iti fie luat. ROMANIA TREZESTE-TE!

    1. @ marin
      Chiar că ai un (pseudo)nume scris cu caracter mic la început pentru un astfel de limbaj. Nu ascultăm cele spuse de tine în asenenea condiții. Dă-te pe brazdă, căci umbli încrucișat. Aici avem anumite așteptări, nu ne putem exprima precum dracii, căci este un site ortodox. Ortodoxia și dreptatea nu au nimic comun cu un astfel de limbaj. Mulți sunt răspunzători pentru educația noastră, inclusiv noi înșine. Nu-i băga în găleată pe toți cei ce au fost puși să te educe.

  5. Se pare că “cocoșul”, cum e numită Ungaria in profeții, a cântat destul.
    Profeția zicea ca cocoșul nu va mai cânta altădată.
    Să vedem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button