X

Arafat îi îndeamnă pe români să devină TURNĂTORI


Șeful DSU, Raed Arafat, a vorbit despre eșecul campaniei de vaccinare în România, în contextul în care țara noastră se pregătește de venirea valului patru al pandemiei, la fel ca alte țări din Europa. Arafat se arată deranjat de modul în care unii influenceri vorbesc despre vaccin și susține că aceste acțiuni au avut un rol cheie în eșecul campaniei de vaccinare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Suntem două țări care au procente mai mici de vaccinare. Noi și Bulgaria. Acum sunt multe cauze pentru care populația nu a venit la vaccinare în numărul care era așteptat. AM avut o creștere foarte mare la început, după care am văzut că populația a început să fie mai reticientă de a merge la vaccinare. Poate pentru că au văzut unii că numărul a scăzut. Poate când o să vadă că numărul crește o să-și schimbe părerea și o să vină la vaccinare. Factorii care duc la asta sunt multipli. Nu este un singur factor, că a eșuat unul sau altul.

Sunt foarte muți factori care duc la comportamentul populațional, inclusiv ce transmit unii, ce transmit alții, influencerii, persoanele care vorbesc toată ziua, seara și dimineața împotriva vaccinului, care vin cu fake news-uri și le răspândesc. Sunt oameni  care sunt influențați de acest lucru. Rolul nostru e să înercăm cât mai mult să le explicăm care e beneficiul pentru ei și realitatea științifică. Nu premierul mă convinge să mă vaccinez, ci tot ce se întâmplă în jurul meu. Da, explicațiile din jurul meu mă convingeau să mă vaccinez.

Depinde cum știu să mă vaccinez. Eu știu să caut informațiile din sursele credibile. Până la urmă domnul premier, colegii noștri, venim cu anumite date. Omul de rând poate vedea în jurul lui. Datele trebuie să fie din surse credibile: surse credibile, cu dovezi la ce spun… E foarte ușor să pui o informație pe un site”,a  spus Raed Arafat, șeful DSU.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că, dacă o persoană intră într-un loc unde trebuie să se afle numai persoane vaccinate şi se vede că acest lucru nu se controlează, atunci să anunţe autorităţile. Raed Arafat a declarat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, că discotecile, cluburile sunt rezervate numai persoanelor vaccinate, iar dacă intră acolo şi alte persoane, atunci organizatorii vor fi amendaţi pentru acest lucru.

Întrebat ce se întâmplă în aceste zone unde trebuie să intre numai vaccinaţi dacă nimeni nu verifică acest lucru, Arafat a răspuns: „Organizatorul trebuie să înţeleagă foarte clar, el sau cine organizează va fi amendat şi amenzile nu sunt mici în aceste condiţii. Dacă undeva unde clar trebuie să intre numai vaccinaţi nu se controlează, orice persoană de acolo cu simţul civic poate să pună mâna pe telefon şi să anunţe. Şi acest lucru chiar îl recomand. Dacă cineva intră într-o zonă unde se ştie că trebuie să intre numai vaccinaţi şi vede că nu se controlează deloc şi nu se întreabă de hârtie, de orice dovadă dacă eşti vaccinat, înseamnă că organizatorul încalcă regulile şi legea. Şi aici clar se pot sesiza organele de control, organele de control vin, verifică, dacă găsesc persoane nevaccinate acolo, care nu pot proba vaccinarea, prin sondaj, se poate persoana respectivă să fie amendată conform legii”.

Șeful DSU a făcut un apel la cei care deţin astfel de localuri să aplice regulile şi să verifice dacă cei care intră acolo sunt vaccinaţi.

„Aş apela, înainte de control şi înainte de orice, la responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Când au fost închise discotecile şi cluburile şi s-a zis că nu putem lăsa pe nimeni înauntru, eram organizatorii şi operatorii lor foarte supăraţi că le-am închis. Acum când spunem se deschid, dar atenţie acolo e o zonă cu mare risc de răspândire, de transmitere, intraţi numai cu vaccinaţii.

Dacă ei nu au înţeles că asta e un lucru pozitiv, că am ajuns la o fază în care le deschidem, în alte ţări încă se discută, le deschidem, le închidem, cum fac cu ei, nu suntem singurii care aplică aceste reguli. Dacă ajungem şi spunem, da, doar vaccinaţi şi ei încalcă regulile şi lasă pe oricine să intre, riscul este să vedem că măsurile sunt ineficiente şi să reia alte măsuri mai stricte. Rugămintea din partea noastră este ca ei să aplice regulile şi să verifice şi să se asigure că cei care intră sunt persoane care deţin dovada vaccinării”, a transmis Arafat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Doar ,,vaccinații”…

    Iată că a sosit momentul în care conducătorii noștri au decis să ofere oarece relaxări poporului! Nu orișicui, ci doar celor vaccinați! Otravă poleită cu aur! Sub poleială vom întâlni incitarea la ură, un sentiment potrivnic mântuirii oricui.

    Din fericire, nu pot să-i invidiez pe cei căzuți în mrejele ocultei mondiale prin așa-zisa vaccinare, nici pentru oxidul de grafen inoculat care le va otrăvi sângele scurtându-le considerabil viața, nici pentru magnetizarea corpului lor, nici pentru proteina Spike prin care se pecetluiește ADN-ul uman, nici pentru iluzia de libertate care li se oferă acum la schimb.

    Dacă toți inoculații ar înțelege acest lucru, nu ar avea motive să se solidarizeze cu călăii lor, ci și-ar proteja semenii cu mărinimie, indiferent în ce împrejurări au făcut pact cu necuratul. Ideal ar fi să luăm modelul Franței împreună, vaccinați și nevaccinați, și să nu intre nimeni în locurile în care se cere dovadă a vaccinării. Scriu asta, deoarece, mai nou, așa-zișii vaccinați sunt invitați să-și pârască pur și simplu aproapele nevaccinat care a îndrăznit să intre într-un loc rezervat doar celor vaccinați!

    Să presupunem că are loc o nuntă, iar ,,vaccinații” sunt doar 10 la sută! Ce soluții există? Pentru a face o petrecere lumească, ar fi nevoie ca mirii să fie vaccinați și să umble pe la toți invitații pentru a-i convinge să se vaccineze… Asta speră conducătorii? Acești miri ar risca să fie cotonogiți! Pentru o petrecere simplă, creștinească, e suficientă cununia religioasă și o masă cu un grup restrâns.

    Să presupunem că are loc un spectacol în care nicidecum nu se promovează idei creștine, deoarece manipularea anticreștină prin artă e la modă. Ce să caute creștinii acolo?

    Partea cea mai gravă este obligarea cadrelor medicale să-și inoculeze acel ser experimental. Cui îi pasă că cercetătorii din domeniul medical au demonstrat că nu e vorba despre un vaccin, ci despre un modificator genetic care are alt scop, nu protejarea populației? Aici nu e de glumit. Trebuie să ne solidarizăm cu toții pentru a se da posibilitatea fiecărui cadru medical să aleagă dacă se vaccinează sau nu. Altminteri, vor urma și alte categorii profesionale.

    Îmi vine în minte un experiment realizat cu un grup de copii din Africa. S-a pus un coș cu dulciuri la o oarecare distanță și s-a precizat că acesta va intra în posesia celui care va alerga cel mai repede. Spre surprinderea celor prezenți, copiii s-au prins de mână, au alergat în același ritm și au mâncat dulciurile împreună! Putem învăța și noi ceva din înțelepciunea acelor copii!

    Vom fi judecați după modul în care am împlinit poruncile evanghelice: iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui! Dacă necuratul prin slugile lui seamănă ură, noi trebuie să dovedim solidaritate creștină în aceste vremuri.
    https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2021/07/30/doar-vaccinatii/

  2. Individul asta nu poate sau nu vrea sa inteleaga ca oamenii care nu accepta sa se injecteze gindesc cu propriul creier si nu sunt influentati in decizia lor.

  3. Faptul că zice așa precum și Lucifer este destul de grav, dar faptul care este mult mai grav este că “autoritățile statului” îi cântă în strune fiind de acord cu el, sau el, Arafat, fiind de fapt portavocea lor. Toți despre care vorbim aici i-au vândut pe români crezând că, gata, s-au pus la adăpost ei și familiile lor prin acest genocid mascat. Dar socoteala de acasă nu o să bată cu cea de la târg. Și încă nu-s toți. Mai trebuie să apară și alți “fruntași” ai genocidului, aceea care vor să-și păstreze scaunele cu orice preț. Numai Covid-ul putea să unească o așa masă de vânzători. Cu toții îi vom vedea. Apoi, Sfântul Ilie are ce face.

  4. E tare greu pt arabetele asta sa inteleaga sensul cuvantului “discriminare” si al expresiei “libertate de exprimare”! Mai ales cand provine dintr-o dictatura araba, unde aceste concepte sunt sinonime cu “hartia igenica”!

  5. Arafat! Saracule! Vino la Hristos că ești într-o țară creștină! Turnătorii sunt disprețuiți chiar și de musulmanii tăi! Tu ce faci?
    Pocăiește-te cât mai ai vreme că va fi vai și amar de cei că tine!

  6. Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea “Vremurile din urmă”, că:
    “Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button