X

Sinodul Greciei s-a ‘consultat’ cu Bill Gates și Fauci și îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze: „Vaccinurile nu conţin microcipuri, nici celule embrionare”

Duminică a fost citită în toate bisericile ortodoxe din Grecia enciclica emisă de Sfântul Sinod cu scopul de a-i îndemna pe credincioşi să se vaccineze. Sub titlul „creştinii întreabă despre vaccin, iar medicii răspund”, enciclica „Adresată Poporului” cuprinde 12 întrebări şi răspunsuri, cu precizări clare pentru toate semnele de întrebare pe care le-ar putea avea credincioşii, relatează To Vima, citată de Rador.

De exemplu, la întrebarea dacă vaccinul protejează de mutaţia „Delta”, răspunsul este „toate vaccinurile oferă o protecție ridicată pentru a preveni formele grave de boală, intubarea sau decesul, precum și posibilitatea ca cineva să se îmbolnăvească și să fie internat în spital. Această protecție ridicată este valabilă și în cazul mutației Delta”.

În ceea ce privește necesitatea unei a treia sau chiar a patra doze de vaccin după cea inițială, răspunsul este: „Nu știm încă dacă persoanele complet vaccinate vor avea nevoie de rapeluri suplimentare, deoarece încă se studiază cât durează imunitatea după boală”.

Niciunul dintre vaccinurile anti Covid-19 nu conţine celule embrionare şi nici microcipuri

Circulara răspunde, de asemenea, la afirmaţiile unora cum că vaccinul conține celule embrionare. „Niciunul dintre vaccinurile Covid-19 utilizate în țara noastră nu conține celule embrionare”, iar „vaccinul nu afectează personalitatea persoanei vaccinate” se subliniază în enciclica Sfântului Sinod care precizează totodată şi că „vaccinurile împotriva Covid-19 nu conțin microcipuri.

Acestea sunt teorii rupte de realitate, bazate pe o campanie greşită de dezinformare promovată pe internet”. În final, Sfântul Sinod subliniază că „datele actuale arată că vaccinurile utilizate împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 sunt sigure”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

17 comentarii

 1. …CE CAUTA IDOLATRIA IN BISERICA ORTODOXĂ A GRECIEI ?
  Suntem în aceeași situație precum acei popi eretici și păgâni care slujeau lui Baal cu jertfe idolatre și sacrificii de sânge pe de o parte în vremea lui Ahab și a Izabelei
  și SFANTUL PROOROC ILIE TESVITEANU cu 7000 de bărbați care nu au căzut și nu s au închinat la Baal prin idolatrie cii DUMNEZEULUI CEL VIU ,pe de altă parte.
  CE A FACUT ATUNCI SFÂNTUL PROOROC ILIE TESVITEANU S A RUGAT LUI DUMNEZEU SI A COBORAT FOCUL DIN CER ARATAND ASTFEL PUTEREA LUI DUMNEZEU CEL VIU peste Jertfa Sa …iar pe popii păgâni , eretici și desfrânați închinători la Baal care obosiseră in a striga la idolii surzi și muti i a prins pe toți și i a omorât cu cuțitul de unu n a mai rămas în picioare!
  Oare asta vrea cumva ,,SFANTUL SINOD,, să treacă prin cuțitul SFÂNTULUI PROOROC ILIE TESVITEANU asemeni precum odinioară ?

 2. Sinodul i-a intrebat pe fauci si pe kill bill… e ca si când Scufita Roșie l-ar intreba pe lup dacă are de gând să o mănânce….

 3. Pe scurt, Sinodul Greciei s-a consultat cu slugile diavolului. S-au lepadat de Dumnezeu, iar acum slujesc mamonei.

 4. Din pacate, o spun cu regret, Grecia este exemplul clar al esecului a ceea ce unii parinti si teologi au numit „ortodoxia in duh lumesc” sau „ortodoxia de duminică”. Iar vina nu o poartă doar clericii ci intreg poporul grec care in ultimii zeci de ani s-a indepartat masiv de dreapta credinta, slujind cu osârdie „zeului ban” si ignorand aproape total, daca nu chiar persiflând, ortodoxia. Desi au acolo Sf. Munte Athos, au atatea manastiri cu moaste ale unor mari Sfinti, grecii (in mare parte, nu generalizez) s-au lasat orbiti de patima imbogatirii cat mai rapide si cu cat mai mult, profitand bineinteles de frumusetea caracteristica tarii lor, si nu de putine ori chiar pe căi ilicite. Ortodoxia a devenit la ei ceva perimat, ceva bun doar de scos la parada cand era cazul, dar sa nu uitam ca aceasta tara ortodoxa a avut, in mod paradoxal, primul guvern declarat oficial ateu, cel al lui Tsipras, un lucru care ar fi trebuit sa dea multora de gandit. Cum spunea un parinte roman de la un schit din Athos: degeaba ai in casa 100 de icoane si-ti faci zeci de cruci daca faptele tale de zi cu zi arată că esti la ani lumina de duhul ortodoxiei…asa si grecii…iar inaltii lor ierarhi, cei din Sinod, nu sunt decat oglinda poporului. Parintele Elpidie are dreptate in tot ceea ce a profetit despre tara sa, sa speram ca Romania nu va ajunge intr-un asemenea hal…

 5. „Nimeni nu poate sluji la doi stapani.”, spune Hristos-Dumnezeu! Astia din Sinodul Greciei au ales deja, cui ii vor sluji! Iar acela nu este Hristos!

 6. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!
  …..
  Multe vaccinuri, chiar dacă nu conțin celule embrionare, totuși au folosit, în faza de testare, linii celulare de la copii omorâți prin avort. Despre aceasta de ce nu s-a amintit în enciclica Sfântului Sinod a ierarhilor greci respectivi???!!! … Suspectă este și tăcerea Sfântului Sinod al BOR în această privință!!! … Se știe că toate vaccinurile Covid, despre care s-a vorbit mai mult la noi, au folosit astfel de linii celulare!!! (De ex., Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sputnik V … ) Este păcat strigător la Cer! Este diabolic!!! Este canibalismul rafinat al secolului XXI !!! Este împotriva învățăturii Mântuitorului lumii, Domnul nostru Iisus Hristos!!! Este împotriva moralei creștine!!! Este lucrare satanică!!! … Of, Tată Ceresc, Te rugăm frumos, nu ne lăsa în știința și în lucrarea satanică!!! … Amănunte referitoare la vaccinurile care au folosit linii celulare de la copii omorâți prin avort putem găsi în tabelul cu vaccinuri, publicat de Charlotte Lozier Institute, institut american care luptă împotriva avorturilor: https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/ … De asemenea, Institutul European de Bioetică ne explică la fel: https://www.ieb-eib.org/en/news/

  1. Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluiestene pe noi pacatosi Amin 🙏🙏🙏😢.Lumineaza-ne mintile,inimile,si cugelete Bunule Dumnezeule 🙏🙏🙏😢.Amin

 7. Ce s-au mai pierdut și acești preoți. Vai de ei și de poporul păstorit. Să le de-a Dumnezeu mintea de pe urmă.

 8. Daca era asa cum spun ei, de ce dr. Fauci nu a spus mai de demult in clar presei ca nu contin vaccinele celule umane? Ca rezolva tot scandalul si obtinea mult mai multi vaccinati si in USA si peste tot….Pentru ca….pentru ca……

 9. Nu conțin, nu conțin …
  Dar CE CONȚIN?
  Că oamenii mor după ce se vaccinează deși erau sănătoși și fără alte boli. Sau alții spun că le-a fost atât de rău după vaccinare încât nu ar mai face asta niciodată!
  Oare de ce?CE CONȚIN aceste nebunii experimentale?
  Cobaii trebuie să fie pregătiți să primească de la 2-3 doze in sus in decursul a 6 luni!Pardon, oamenii am vrut să spun… Cobaii nu au primit niciodată așa mare dozaj într-o timp atât de scurt!
  Trezirea!

 10. Excelente comentarii…
  Părintele Elpidie este un sfânt.
  Oile Domnului știu de cine să asculte.
  Doamne ajută

  1. Atenție!!! Link-ul care Îl trimit este PECETEA ID cod numeric personal la vaccinare unde persoana este Scanata pe umăr.

 11. Atenție!!! Link-ul care Îl trimit este PECETEA ID cod numeric personal la vaccinare unde persoana este Scanata pe umăr.

 12. Povesti oferite din partea ecumenistilor infecti,masoni infiltrati,satanisti ce au in minte ca ingerul mortii v a invinge…povesti…satan va fi incatusat curand…

 13. Ei spun ceea ce vor sa auda cei care oricum au de gand sa se duca la sinucidere;discursul asta i motiveaza si mai tare;ii fac sa se gandeasca (pe sinucigasi) ca au dreptate in alegerea lor…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button