X

Medicii români s-au trezit și dau lovitura de grație ministresei de la ‘Sănătate’: Testarea imunității celulare

FOTO: http://www.b365.ro/media/image/201603/w620/protest_medici_64342800.jpg

„MEDICII ROMÂNI CER TESTAREA IMUNITĂȚII CELULARE

Studiul care va schimba totul!

Pentru prima oară de la începutul pandemiei medicii cer Ministerului Sănătății testarea pentru imunitatea celulară, o imunitate care, conform studiilor, ar putea dura cel puțin 17 ani.

Potrivit cercetătorilor, persoanele asimptomatice sunt cele care au răspuns în fața Covid cu imunitate celulară, fapt care îi va proteja de orice modificare a virusului, fără a mai fi necesară vaccinarea.

Indignați de declarațiile ministrului Sănătății, care i-a amenințat că, dacă nu se vaccinează, vor plăti din banii lor testele Covid, medicii au ieșit la atac.

Aceștia au solicitat testarea în masă a imunității cadrelor medicale, atât pentru determinarea anticorpilor, cât și pentru determinarea imunității celulare împotriva SARS-Cov-2, prin testul de transformare limfoblastică.

Solicitarea a fost făcută oficial de Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, care a acuzat ministerul că ignoră imunitatea naturală împotriva Covid-19 dobândită de o mare parte a personalului medical care a trecut cu bine prin boală.

”Dacă, așa cum ați declarat, aveți în gând pacientul, <<care și el are drepturi și are dreptul de a veni în contact cu un cadru medical, care nu îl supune la risc, adică are șanse extrem de reduse de a fi infectat și asta o obținem prin vaccinare>>, vă reamintim că personalul medical, care a îngrijit pacienții din martie 2020 până în prezent, a fost expus la boala naturală mult mai mult decât populația generală.

Pentru toate bolile infectocontagioase, imunizarea se obține în primul rând pe cale naturală, nu numai prin vaccinare, așa cum insinuați în declarația dvs.

Întreaga paradigmă a protecției prin vaccinare se bazează pe încercarea de a crea vaccinuri care să reproducă mecanismele de apărare declanșate în organism de boala naturală.

Vaccinurile împotriva bolii COVID-19 au fost puse pe piață la 9 luni după declanșarea pandemiei, timp în care o mare parte a cadrelor medicale au trecut deja, cu bine, prin boală”, se arată în comunicatul asociației.

Descoperirea suedezilor

Cercetătorii de la Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, au publicat anul trecut un studiu care a relevat date uimitoare. După ce, în urma unui studiu de seroprevalență, au constatat un procent foarte mic de persoane cu anticorpi, în condițiile în care strategia Suediei a fost de imunizare naturală în masă, prin ne-impunerea măștilor și a restricțiilor, s-a decis efectuarea unei testări naționale pentru determinarea imunității celulare.

Astfel, au constatat că, în august 2020, 20% din populație avea imunitate celulară în fața virusului și doar 5% avea imunitate umorală, dată de anticorpi. Mai mult, suedezii au observat în studiul lor că asimptomaticii și cei cu forme ușoare au răspuns cu imunitatea celulară, iar cei cu forme grave au răspuns cu anticorpi.

Totodată, suedezii au mai descoperit că acea concentrație de anticorpi scade foarte repede, din motive care nu sunt cunoscute, astfel încât, s-a și anunțat printre producătorii de vaccinuri pe bază de anticorpi că populația va trebui revaccinată după un an de zile.

Având în vedere că și în România peste 85% din cei care au trecut prin Covid au fost asimptomatici, mulți dintre aceștia nedepistați, este foarte posibil ca numărul celor care au imunitate celulară în fața virusului să fie extrem de mare.

Trecut prin boală = vaccinat

Federația Solidaritatea Sanitară a cerut, și ea, Ministerului Sănătății identificarea corectă și completă a lucrătorilor care au trecut printr-un episod de infecție SARS-CoV-2.

”A trata diferit imunitatea oferită profesioniștilor din sănătate de infectare față de cea obținută prin vaccinare este eronat și, raportat la procedurile aplicabile tuturor cetățenilor, discriminatoriu.

De la începutul pandemiei până în prezent am dus o luptă acerbă împotriva autorităților care au ascuns tot timpul numărul de lucrători din sănătate infectați SARS-CoV-2, în condițiile în care fiecare lucrător care a fost infectat cu SARS-CoV-2 este de fapt unul care a obținut imunitate împotriva acestui virus”, se precizează într-un comunicat al Federației Solidaritatea Sanitară.” (national.ro)

Deci, dacă n-au nimic de ascuns, să testeze toate cadrele medicale care nu s-au vaccinat. Să se vadă dacă au deja imunitate celulară sau nu! Dacă nu vor să facă asta, e clar, Ministerul și ceilalți sunt parte din planul OMS și Big Pharma.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Testatrea celulara sau vaccinul e tot un drac.In realitatea testarea e mai importanta pentru consiliul satanic decat vaccinul. Testarea colecteaza datele biomoleculare pe care sistemul de frecvente inalte al Fiarei il instaleaza pentru manipulare mintala si pedeapsa. PE FIARA NU O INTERESEAZA SA UCIDA REPEDE 7 miliarde ci sa-i faca pe oameni sa moara in pacate mari si lipsiti de Duhul Sfant, fara suflet, fara constiinta. Sfarsitul nu e ce crede lumea. Si in vremea mucenicilor din primele secole, desi se ucideau zeci de mii de crestini odata, alte sute de mii de crestini duplicitari si de pagani se distrau si o duceau bine. Asa va fi si in deceniul apocaliptic care a inceput.
  Odata ce ai trimis in sistemul Fiarei datele biomoleculare, sistemul de frecvente foarte inalte iti poate manipula genele, care se stie deja la ce frecvente vibreaza. Pecetea lui anticrist e o magie trucata asa cum face Iozefini, sistemul Fiarei este pericolul, odata ce l-ai primit ai pecetea pregatita.

  1. Eu cred trebuie sa fim atenti si la ce zice Enoh. Batalia Finala este pentru suflete, de aceea de ceva timp nu i mai judec pe anumiti preoti care sunt preocupati de păcatele de moarte și de trăirea duhovniceasca părând total rupți de realitatea prezenta. Numele Enoh e greu de asumat mai ales in aceste vremuri. Dar daca el crede ca l poate purta foarte bine. Oricum se pare ca se inmultesc vaccinurile si testele doar pe hartie in randul crestinilor si al preotilor , pentru anumite foloase unii doar pentru anumite pelerinaje … or fi ” duplicitari?” nu sunt in masura sa judec!

  2. @@@Enoh,citez din declaratiile dumitale:,,Sfarsitul nu e ce crede lumea”;cum crede lumea ca este sfarsitul;eu nu stiu si mai mult de atat,nu mi imaginez ce crede lumea despre sfarsit.

  3. @@@Enoh,citez din declaratiile dumitale:,,Sfarsitul nu e ce crede lumea”

   Cum crede lumea ca este sfarsitul?eu nu stiu iar mai mult de atat,nu mi imaginez ce crede lumea despre sfarsit.

 2. Enoh,

  Haide totuși sa nu exageram. Testarea nu e egala cu vaccinul. Testarea nu e pecetea. Dacă spui asta, trebuie sa ai argumente solide și ma îndoiesc ca ai.

 3. Madicii sunt absolut retarzi. Imunitate celulara, anticorpi, boala, care boala bai morților? Le este frica sa declare ca nu exista nici un virus si nici un covrig, pt ca au ucis oameni in spitale, prin medicatie, in numele unei minciuni.

  1. …exista oxid ul de grafen sau otrăvirea pe oxid de grafen !
   Și cine îmbrățișează ideea de ,,pandemie,, cade în capcana lor …TOTUL A FOST PLANUIT pe un diabolic plan de crime asupra umanitatii așa cum s au dat de gol cu ,, marea scarificare,,pornită prin PLAN DEMIE,în cele mai mici detalii !
   INSA DUMNEZEU NU VA LASA la ce voiește a face satana Uciga l ar CRUCEA Iar toată ACEASTA uneltire diavolească a iadului sau ,,mare resetare ,, o va face TATAL CERESC
   DUMNEZEU SAVAOT IN SFÂNTA TREIME ASA CUM VA VOI DÂNSUL.

 4. Nu exista „asimptomatic” – e vorba de om SANATOS.
  NU exista ne-vaccinat – e vorba de om NORMAL.
  Nu definesti ceea ce exista prin ceea ce nu exista, asta este dovada ca sint idioti.
  (se pare ca pe saccsiv nu se accepta aceasta clarificare…., din pacate!)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button