X

Coaliția de guvernare discută despre limitarea accesului în restaurante, hoteluri sau mall-uri pentru cei nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile propun ca intrarea în aceste unități să se facă doar în baza dovezii de vaccinare.

Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sănătății, a precizat că măsura e dezbătută în Coaliţie şi va fi prezentată în momentul în care există o decizie finală.

Ţine de etică şi cum abordez eu o astfel de politică de sănătate publică şi vedem că lucrurile variază de la o ţară la alta, însă sunt profund dependente de caracteristicile culturale ale fiecărei societăţi în parte şi de felul cum ne raportăm la vaccinare în acest moment.(…) Sunt decizii importante, care ne afectează viaţa fiecăruia şi nu am vrea să le comunicăm mai devreme faţă de momentul deciziei. Riscăm să venim cu informaţii parţiale”, a precizat oficialul, în cadrul unei emisiuni TV.

Pe de cealaltă parte, chestiuni sociale dependente de statutul de persoană vaccinată sau nu, la fel sunt chestiuni importante pentru viaţa fiecăruia dintre noi şi aş vrea să discutăm când avem o decizie finală, pentru a ne asigura că menţinem seriozitatea şi fermitatea unei decizii luate, comunicate”, a adăugat secretarul de stat Andrei Baciu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Sa ne mai lase cu mascarada covidiana.
    In țările cu rata mare de vaccinare infectările au crescut ,deci cei vaccinati transmit virusul și pot infecta pe alții .
    Sinistra sănătății a spus ca se referă la orice spațiu închis nu doar malluri ,asta înseamnă și biserici ,market…cei vaccinati se pot plimba liber putând transmite virusul iar cei sănătoși nevaccinați trebuie închiși in case ….
    Se va ajunge la război ….

    Mai bine ar face primăria București sa spună cu ce substanțe toxice a dat aseară ,au mai dat și acum doua zile dar nu am simțit nimic,in schimb aseară pe la 1 noaptea m am trezit din cauza mirosului având și geamurile deschise la et inferior,soțul s a trezit și el și mi a spus ca au trecut cu mașina și au sprayaț,mirosul era in toată casa ,era insuportabil,am închis geamurile ,nu puteam respira ..ăștia ne asfixiază in casa mai rău ca naziștii …sa spună adpul cu ce au dat și ce concentrație a avut???

    1. Logic ar fi ca restrictiile sa fie tocmai pentru cei vaccinati: s-a demonstrat deja ca ei se pot infecta cu virusul, odata infectati nu au simptome sau au simptome foarte usoare (deci nici nu stiu ca sunt infectati) insa pot transmite foarte usor virusul umband nestingheriti peste tot. Ei, practic, sunt niste dispozitive mobile de diseminat virusul.

  2. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de inima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
    -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazaã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

  3. In 2013, intr-un caz care privea cercetarile asupra cancerului ovarian si a unor vaccinuri dezvoltate de o companie farmaceutica si care ar fi putut fi benefice in aceasta afectiune, Curtea Suprema a SUA a decis cagenomul uman nu poate fi patentat, adica ADN-ul persoanei, intrucat este natural, dar a facut exceptie pentru ADN-ul si ARN-ul sintetice, modificate artificial, ca nefiind un produs al naturii, acestea putand fi brevetate.

    In hotararea Curtii Supreme a SUA se face referire la cADN (ca fiind ADN “complementar”, care provine dintr-o “copie” a ADN original – natural – modificat genetic) si care poate fi supus legislatiei patentelor si marcilor de pe teritoriul Statelor Unite. Astfel, companiile farmaceutice pot breveta ADN si ARN sintetic (modificat genetic), in urma procesului de brevetare devenind proprietare ale produsului si al “consecintelor” evolutive. Cazul a aparut ca urmare a intampinarii propuse de “Myriad Genetics Inc.”, care dorea sa patenteze un vaccin pentru cancerul ovarian, bazat pe ARN modificat, fiind un produs artificial rezultat in urma unei “fabricari” sintetice. Astfel, cDNA si cARN au devenit precursorii mARN (ARN Mesager, obtinut artificial, prin modificarea genetica a unui ADN natural).

    Urmare a acestui fapt, in urma cu mai bine de sase luni, dupa dezvoltarea vaccinurilor de tip ARN mesager (mARN) anti-covid, prin modificarea genetica a ARN a proteinei spike a SARS-Cov-2, in SUA a izbucnit un scandal ca rezultat al faptului ca mai multi cercetatori au atras atentia ca persoanele vaccinate cu vaccinuri de tip Pfizer su Moderna ar putea intra sub incidenta acestei decizii a Curtii Supreme. Proteina spike modificata devenita mARN poate fi brevetata, cu atat mai mult cu cat nu ar fi genom uman. Numai ca, prin inocularea in organismul uman, aceasta se reproduce si determina o reactie interna de multiplicare care la un moment dat modifica la randul ei ADN-ul uman, după cum spun cercetatorii care contesta vaccinarea prin acest procedeu. Alti cercetatori sustin ca ADN-ul uman nu este modificat in urma vaccinarii.

    Daca insa este adevarat ca prin vaccinare se modifica ADN-ul uman prin multiplicarea mARN, devenind astfel o “consecinta evolutiva” – cum aminteste decizia Curtii Supreme, atunci persoanele vaccinate – cel putin in SUA – devin “produse” și “bunuri brevetate”, care – impingand lucrurile mai departe conform legislatiei SUA -, nu mai sunt “humani”. Cu alte cuvinte – sustin contestatarii -, printr-o inoculare modificata ADN sau ARN, “persoana inceteaza sa mai fie om si devine proprietatea titularului brevetului de modificare genetica si patentata, pentru ca are propriul genom, nu mai e “uman”, ci “trans-uman”. Situatia devine cu atat mai grava cu cat au fost vaccinati politicieni ai Congresului, guvernatori, inclusiv seful statului Joe Biden. Acestia ar putea fi acum proprietatea companiilor Big Pharma, care sunt detinute de magnati precum Rothschild, Rockefeller, Bill Gates etc.

    Se atrage atentia ca “trans-umanii” sunt o categorie care nu există in Drepturile Omului ș astfel se pierde calitatea de “om natural” si toate drepturile aferente. Din 2013, prin decizia Curtii Supreme a SUA, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate genetic sunt “trans-umane” in mod legal si identificate ca “trans-umane” si nu beneficiaza de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat american. Cercetatorii amintiti, alaturi de ong-uri care apara drepturile omului mai spun ca acest lucru se aplica la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei mARN sunt sub jurisdictia si legislatia SUA, unde au fost Inregistrate si sunt protejate international.

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/scandal-sua-persoanele-vaccinate-cu-tehnologia-marn-inclusiv-politicieni-ar-fi-devenit-produse-ale-big-pharma-dup-decizia-curtii-supreme-1564594

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button