X

[VIDEO] Sediul unui post TV care promova vaccinarea a fost distrus de protestatari

Proteste violente în Cipru. Sediul unui post TV care promova vaccinarea a fost distrus. VIDEO

Sediul unei televiziuni din Cipru, care promova vaccinarea și impunerea restricțiilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, a fost distrus de miile de protestatari revoltați.  Mașinile jurnaliștilor aflați la fața locului au fost incendiate.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de protestatari au luat cu asalt, duminică, sediul unui post de televiziune care promova imunizarea cu serurile anti-coronavirus și reimpunerea restricțiilor sanitare. Cetățenii din capitala Ciprului au ieșit în stradă pentru a protesta la ceea ce ei apreciază a fi „un atac asupra democraţiei”. Violenţele au izbucnit în contextul în care Guvernul Republicii Cipru a stabilit ca cetățenii care doresc să se deplaseze în restaurante sau în centre comerciale să prezinte dovada vaccinării.

2.500 de protestatari au atacat sediul Sigma TV

Autoritățile au informat că aproximativ 2.500 de persoane au ieșit în stradă, în Nicosia, pentru a protesta împotriva certificatelor de vaccinare COVID-19. Revoltați, oamenii au atacat sediul Sigma TV, care promova imunizarea împotriva SARS-COV-2, și l-au distrus.

Protestatarii au dat foc mașinilor aflate în zonă și au spart geamurile autoturismelor. În urma violențelor, nu au fost înregistrate victime umane, spun oamenii legii, potrivit publicației Frankfurter Allgemeine Zeitung.

„Este vorba despre un atac odios. Sediul nostru a fost atacat de o gloată; au lansat sticle incendiare şi ne-au avariat maşinile”, a anunţat Sigma TV.

Sigma TV promova imunizarea cu seruri anti-COVID-19

În același timp, președintele Republicii Cipru, Nicos Anastasiades, spune că atacurile protestatarilor ar reprezenta, de fapt, un atac la libertatea drepturilor umane. „Este vorba de un atac asupra democraţiei. Nu vom ceda în faţa ameninţărilor şi şantajului”, s-a exprimat liderul.

Postul de televiziune Sigma TV a fost criticat și atacat și în trecut pentru poziția sa față de vaccinarea împotriva COVID-19.

Postul Sigma TV a criticat persoanele care se opun vaccinării şi a mai fost vizat de atacuri în trecut.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Uite si un popor care s-a prins de unde pleaca toate relele, din manipularea media. Fara media nu se putea minti nimic, n-ar fi existat nici o pkandemie, oamenii ar fi vazut cu proprii ochi adevarul, doar plimbandu-si privirea in jurul lor, dar cand media spala creierii, devii orb si, deci, vulnerabil.

    1. Absolut corect! Mass-media este principala sursa de (dez)informare in privinta acestei p(l)andemii! La fel si asa-zisele retele de socializare! Problema in cazul a ceea ce au facut cipriotii este ca si cand ai taiat, sa zicem, un tentacul al caracatitei, dar raman multe altele! Problema nu este a lor ci a oamenilor care de zeci de ani s-au lasat captivi in acest “navod”, au fost efectiv facuti dependenti de mass-media ca de un drog, dresati, invatati sa nu mai gandeasca, sa nu-si mai puna intrebari, ci sa joace dupa cum li se canta la ureche, total spalati pe creier. Si iata, dupa cum se vede, balta are mult peste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button