X

Cel mai mare dușman al planetei Bill Gates are un plan pentru noi muritorii

Bill Gates, dusmanul planetei; Jeff Bezos, președintele Amazon și fostul vicepreședinte american Al Gore sunt uniți într-un proiect de carne fără carne sau  carne artificiala. Toți trei au investit în Nature’s Fynd, o companie care produce carne și lactate din ciuperci.

Fynd este o companie din Chicago care produce paste și burgeri pe bază de plante, brânzeturi fără lactate, pepite fără pui și iaurturi. A strâns 158 milioane de dolari de la investitori precum Gates, Gore și Bezos și intenționează să își pună produsele pe rafturile a mii de supermarketuri înainte de sfârșitul anului.

Compania a fost creată în 2012 și de atunci investighează acțiunea unui microb, Fusarium yellostonesis, detectat în izvoarele termale din Yellowstone Park. De acolo au dezvoltat Fy, o proteină bazată pe o ciupercă.

Obiectivul este de a intra în noul sector alimentar alternativ, care doar în Statele Unite anul trecut a crescut cu 27% din vânzările din Statele Unite, aducând piața la o valoare totală de 7 miliarde de euro facturată de două sute de companii.

Sectorul este condus în prezent de două companii, Beyond Meat și Impossible Foods, ale căror vânzări de burgeri, pui și cârnați sintetici au avut un succes atât de mare încât a condus companiile de carne tradiționale, precum Tyson Foods, Perdue sau Hormel, să lanseze propriile produse din carne sintetică.

Pe scurt, cancer.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Doamne ce il chinuie satana pe acest B.Gates! Si pe ai lui prieteni! Auzi ce idee draceasca i.a mai venit in cap sa faca!!! Tot sa ne omoare …pe toate caile cu putință!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button