X

PROTEST de susținere a doctorului Răzvan Constantinescu, mâine 22 iunie ora 14:00, la Colegiul Medicilor din Iași

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Marți 22 iunie 2021 Ora 14 Colegiul Medicilor lasi Bd. Carol I, nr. 5 Susținem un doctor adevărat! Alături de DI. Răzvan Constantinescu!”

„Un doctor este judecat! Pentru că a vorbit! Suntem solidari cu el!
Domnul doctor Răzvan Constantinescu este chemat marți, ora 14, în fața Colegiului Medicilor din Iași pentru a da socoteală! Însă, în spatele dumnealui nu este doar Constituția României, ci sunt și milioanele de români din întreaga țară care socotesc că pentru Libertatea de exprimare și acțiune nu trebuie să dai socoteală!

Acest om blând, cu vorbă domoală și înțeleaptă nu a făcut niciun rău nimănui!
Dacă este să fie chemat cineva în schimb la o judecată, trebuie să fie chemată acesta conducere nenorocită a statului care ne-a nimicit Libertatea și economia națională, care ne-a umilit în ultimul hal, care s-a dovedit total nevolnică în a gestiona bunul mers al tarii noastre!
Cu Dumnezeu înainte, Domnule Doctor!
Nu veti putea fi doborât!”

Mihail S.  Târnăveanul

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button