X

Vaccinați degeaba! Israel reintroduce masca și pornește valul 4 la nivel mondial. Iar punem botul?

Israel| Masca devine din nou obligatorie, la cinci zile de la relaxarea măsurii

Acum cinci zile, autoritățile din Israel anunțau că masca nu mai este obligatorie. Astăzi, Ministerul Sănătății crede că este. Factorul determinant? Două noi focare de coronavirus în școli, provocate de varianta Delta a coronavirusului.

45 de elevi dintr-o școală din Binyamina au fost infectați cu SARS-Cov-2, 20 în Modiin. Dar oficialii consideră că situația devine alarmantă și reintroduc obligația de a purta mască, atât la interior, cât și la exterior, în zona Binyamina, la sud de Haifa și în Modiin-Makkabim-Reut, localitate aflată între Tel Aviv şi Ierusalim.

Ministerul israelian al Sănătății susține că varianta Delta a declanșat noul val de îmbolnăviri.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Bineinteles ca, iarasi vom pune botul! Explicatia consta in faptul ca, populatiile din zilele noastre sunt total „domesticite” si fara solidaritate, numitorul lor comun find teama de a nu fi amendati, arestati sau omorati! Insa, reusita unei revolte masive sau revolutii intr-un anumit stat cu vizibilitate, care sa dea de pamant cu elitele tradatoare, poate constitui scanteia pt inceputul multor astfel de miscari peste tot in Lume, pt ca reprezinta „puterea exemplului”!

 2. Miza lor este de această dată vaccinarea copiilor (a apărut virusul Delta în școli!!!), și, la pachet cu copiii, a întregii populații. Odată cu copiii(elevii) va fi „atacat”(presat) și personalul din școli. Dar de această dată sunt vizați cu vădită intenție copiii. Dacă „prind” copiii îi vor „prinde” aproape sigur și pe părinții lor, căci cine își va da acordul ca să-i fie vaccinat copilul, sigur se va vaccina și el, părintele sau tutorele copilului. De ce? Pentru că o astfel de lașitate din partea părintelui se va răsfrânge în mod direct asupra sa. Cine-și va sacrifica copilul dându-l vaccinării el singur va cădea în lațul întins din neștiință pruncului său, căci lipsa de demnitate față de prunc se va rostogoli și-l va prinde și pe părintele său așa precum face bulgărele de zăpadă. Așadar oculta înăsprește „jocul” intenționând să prindă mai mulți iepuri dintr-o lovitură: pruncii și părinții lor. Dar „bulgărele” nu se va opri aici, căci părinții și pruncii acceptând vaccinarea vor cere organelor de conducere ca toți cei din jurul lor să fie vaccinați. Asta este noua tulpină Delta, adică scopul introducerii ei „pe piață”.

  1. ,,veți răspunde cu capul pentru copii în fața lui HRISTOS,, din ce a spus Starețul de la Frăsinei
   ,, Când vor vrea sa batjocorească copii atunci DUMNEZEU își va arata MANIA Sa Cea DREAPTA și toate cataclismele vor porni asupra omenirii ,,
   …vor lucra vrăjitorii atât de mult cu blesteme asupra soarelui că Intr o zi va fi așa …va da sa răsară soarele o data de doua ori și a trei oară se va face întuneric în plină zi peste tot pamintul pe la ora 4 amiaza .Și atunci va porni MAICA DOMNULUI înconjurată de Îngeri și din Apus va veni pina in Rusia unde că netezi Dreapta Credință și va surpa pe toți vrăjitori și batjocoritorii ORTODOXIEI și MAICA DOMNULUI va curata BISERICA de toate uscaturile și de toți ereticii.,, Matusca , Cuvioasa MACARIA a RUSIEI

 3. Trebuie sa fie o justificare si pentru rapelul urmator. Oricum ce se intampla arata ca injectia s-a facut degeaba.

  1. Injectia nu s-a facut degeaba, pt ca scopul ei a fost aceala ca, cei care si-au facut-o sa fie iremediabil terminati din toate punctele de vedere!

   1. Nu vor fi terminați doar cei care au primit vaccinul, vor fi multe victime colaterale, în sensul ca, dacă vor muri toți cei vaccinați, vor falimenta multe afaceri. Sa fim serioși, majoritatea vaccinatilor sunt activi în câmpul muncii, iar în locul lor o sa muncească… bunica, adică mai nimeni. De câțiva ani deja e penurie pe piața forței de munca, iar odată cu vaccinarea, viitorul suna destul de rău. Dar măcar sa ne păstrăm credința în continuare în ciuda vicisitudinilor vieții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button