X

Carmen Tănase refuză vaccinarea, dar și testarea: “Aştept să se termine această descreierare!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actriţa Carmen Tănase a anunţat în direct la Antena 3, că a luat o decizie radicală.  A refuzat să fie testată pentru COVID şi a fost nevoită să renunţe la o filmare. Cunoscută pentru poziţiile sale dure în timpul pandemiei, îndrăgita artistă a decis să nu renunţe la convingerile sale şi nu se va mai duce nicăieri până când nu se renunţă la aceste reguli, cu testarea şi vaccinarea.

Întrebată dacă a fost nevoită să facă test de anticorpi pentru COVID, actriţa Carmen Tănase a mărturisit că nu a făcut acest lucru.

Mai mult, actriţa a spus că refuzat să facă testul care i se cerea pentru a participa la o filmare.

“Da, mi s-a cerut pentru o filmare şi am renunţat la filmare”, a mărturisit Carmen Tănase.

De asemenea, actriţa a spus că nu se va supune acestei cerinţe, în cazul în care va fi invitată să participe la diferite evenimente care impun această testare pentru COVID.

“Nu mă duc. Aştept să se termine această descreierare. Nu ştiu cât va dura. Orice demenţă şi orice deviaţie din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ţi se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănase, la Antena 3.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Iată un om adevărat! Așa ar trebui să fim cu toții. Iată un portret bun de președinte pentru România, căci tot nu s-a găsit până acum un om adevărat care să spună adevărul pe față. Să ne trăiți stimată doamnă, căci bine gândiți!

  2. Se pare că toate variantele de viruși sunt detectate cu același test PCR de la începutul plandemiei ,atunci dacă nu există un test dedicat fiecărei variante alfa ,kent , braziliană , africană, delta atunci de unde știu ce tulpină este ? Apare scris pe test ? Nu ,este tot o minciună și pe asta nu au cum so poleiască cu vreun argument plauzibil . În legătură cu subiectul articolului , toți angajații amenințați pe la muncă că vor fi dați afară dacă nu se vaccinează nu ar trebui să se teamă ,angajatorii au mai multă nevoie de angajați decat angajatul ,o firmă cu 1000 de lucrători nu își permite să piardă 100 de angajați pe motiv de nevaccinare ,in primul rând că nu mai găsesc atât de ușor oameni cu calificare si cu experiență și oricum nu sunt dispuși să piardă timpul să califice pe cineva ,ei știu foarte bine că vor pierde sume considerabile ,firmele mari ,firmele mici putând chiar intra in faliment fără angajați calificați, neputând angaja pe oricine pe acel post vacant .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button