X

Spălați pe creier: Trei sferturi dintre europeni consideră că vaccinurile sunt singura cale de a opri pandemia (sondaj)

Belarus. by

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaccinurile împotriva covid-19 sunt singura modalitate de a pune capăt pandemiei, consideră 75% dintre cetăţenii din cele 27 de state membre, potrivit unui sondaj Flash Eurobarometer, efectuat la sfârşitul lui mai, anunţă Comisia Europeană (CE) într-un comunicat, potrivit agerpres.

Aproximativ 69% dintre persoanele intervivate erau fie vaccinate fie abia aşteptau să se vaccineze cât mai curând, potrivit CE.

Alegeri parlamentare anticipate în Armenia

Alţi 79% dintre cei intervievaţi declară că intenţionează să se vaccineze în acest an, precizează Comisia.

Cu toate acestea, există diferenţe semnificative între cele 27 de state membre incluse în sondaj, în funcţie de vârstă, se arată în comunicat.

Astfel, persoanele în vârstă de până la 45 de ani ezită mai mult să se vaccineze decât persoane în vârstă de peste 45 de ani, potrivit acestui sondaj.

În medie, 70% dintre persoanele intervievate consideră că Uniunea Euroeană (UE) joacă un rol-cheie în asigurarea accesului la vaccinuri împotriva covid-19 în ţara lor.

Însă o majoritate fragilă a persoanelor intervievate afirmă că sunt mulţumite de felul în care UE a gestionat strategia vaccinării anticovid, potrivit sondajului.

UE se pregătește ‘să-l ardă la buzunar’ pe Lukaşenko

Astfel, 47% dintre cei chestionaţi se declară mulţumiţi, iar 45% se declară nemulţumiţi de felul în care UE a gestionat strategia vaccinării, se arată în comunicat.

În ceea ce priveşte modul în care guverele au gestionat vaccinarea, 46% dintre cei intervievaţi se declară mulţumiţi, iar 49% se declară nemulţumiţi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Europenii sunt pe cale de dispariție din propria lor ignoranță. Vor fii înlocuiti de musulmani care sunt mai cerebrali decât “civilizații “.Iar vaccinurile sunt arma perfectă împotriva lor!

    1. Cred că ai dreptate. De ce? Se încearcă convingerea celor reticenți la vaccinare cu astfel de mesaje. Adică merg pe varianta:”Nu vezi ca majoritatea lumii se vaccinează? Oi fi tu mai sfânt decât toți ca să te pui contra!” Așa ne zicea Părintele Justin Pârvu că vor păți cei ce se opun vaccinării din partea membrilor familiei. Iar statul nu se lasă mai prejos și vine în ajutorul celor slabi în judecată cu astfel de sondaje!

    2. Dumneata ai văzut puhoiul de tineri care au făcut cozi enorme pentru a se vaccina pe un stadion din Londra? Eram sigura ca asa o sa se întâmple în tarile occidentale, tinerii se vor vaccina în masa pentru a se destrabala la festivaluri gen Tomorrowland sau rock. Romanii, creștin ortodocși fiind au primi vaccinul într-un număr neașteptat de mare, asa încât, ce pretentii sa mai avem de la ateii din occident?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button