X

UE lansează documentul UNIC, cu care se va și putea cumpăra/ vinde

Uniunea Europeană lansează aplicația care este și act de identitate și portofel. UE prezintă mâine proiectul pentru portofelul digital unic, pe care îl prezintă ca pe o aplicație ultrasecurizată. Cu el se va putea  identifica, plăti și călători în oricare din statele UE. Digitalizarea din România va fi accelerată datorită acestui document unic, iar umanitatea va fi tot mai aproape de semnul fiarei, pecetea cu care vor fi însemnați oamenii înainte și în vremea lui antihrist.

„O să începem să scăpăm de dosarul cu șină din 2024. Orice aplicație guvernamentală va trebui să fie cloud-readble, să poată fi instalată într-un cloud și să fie interoperabilă. E nevoie și de o schimbare de gândire. Unele servicii s-au digitalizat atunci când nu se mai putea altfel, când presiunea din afara cetățenilor sau din afara țării era atat de mare încât au luat decizia“, spune Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovației și Digitalizării.

Portofelul digital, destinat cetățenilor europeni, va permite conservarea într-o aplicație „ultrasecurizată” a documentelor de identitate și a modalităților de plată, pentru a facilita călătoriile în statele membre.

Acest document nu va fi obligatoriu, dar va permite celor care doresc să aibă un acces la un întreg ecosistem digital „ultrasecurizat și de o mare flexibilitate: permis de conducere, carte de identitate, modalități de plată, parole etc“, potrivit unui articol publicat de Financial Times.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

15 comentarii

 1. Credinciosii crestini-ortodocsi nu au niciodata nevoie de o asemenea mizerie satanista, pt ca portofelul lor trebuie sa fie de natura duhovniceasca si sa contina in el pe Hristos, Biserica si Sfanta Euharistie!

 2. Trebuie sa intelegem ca sistemul face acest lucru pentru binele nostru. Nu pentru altceva. S-a dovedit ca politicienii candideaza la functiile din stat DOAR cu scopul de a ne face nou bine. Conducatorii sunt in slujba noastra si lucreaza pentru noi. Deci si vaccinurile sunt facute spre binele nostru! La fel acest portofel european este tot spre binele nostru! Sa multumim sistemului pentru ca ne poarta de grija!

  1. Calule troian, care ai avut curajul nebunesc de a-ți lua ca pseudonume „adevărul”, tu înșirând minciuni de vreme ce nu te-ai folosit de semnele care ne arată că vorbești la figurat, credem că ai pile la conducere deoarece aceștia nu au mișcat un deget spre a apăra adevărul călcat în picioare de tine. Ești frate geamăn cu cei dinaintea ta, sau chiar una cu ei, iar ei o singură entitate sunt, camuflată bine în site-ul de față. Care-i scopul vostru? De ce incitați? O să vă cam speriați „mușteriii”, nu credeți? Sau poate chiar asta vreți, adică să scăpați de câțiva inși incomozi?

   1. Eu totusi cred ca “ adevarul” a fost ironic. Nu se poate sa fii atat de spalat pe creier sa nu vezi ce se intampla !

 3. Ăsta era scopul vaccinării de fapt introducerea subtilă a acestor documente digitale, dar văzând că nu merge implementat prin vaccinare , plecând de la pașaportul covid ,pentru că evident foarte puțini s-au vaccinat ,au dat-o pe față.

  1. Chestia cu vaccinarea este mult mai perversa. Sunt specialisti care demonstreaza cu studii stiintifice ca cei vaccinati vor raspandi proteina Spike peste tot. Pentru sistemul imunitar , proteina spike este o toxina si tratata ca atare. O spune Pfizer intr-un studiu intern dar si Japonia care a refuzat „imunizarea” populatiei cu astfel de „vaccinuri”. Cel care a inventat tehnologia ARn messager a fost blocat de Twiter pentru ca a dezvaluit acest lucru.
   Studiul Pfizer care dovedeste asta : https://www.activenews.ro/documente/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

   Dacă Luigi Warren se mulțumește să spună că vaccinații cu seruri pe bază de ARN mesager pot răspândi proteină spike prin lichidele pe care le elimină organismul lor, cercetătorul Bryam Bridle din Canada afirmă că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenică, lucru la care nu se așteptau inventatorii vaccinurilor Covid. El a demonstrat deja că proteina spike se transmite de la mamele vaccinate prin laptele matern și afectează grav sugarii.
   „Proteina Spike este cauza problemelor vasculare, neurodegenerative, nu virusul. În teoria inițială, rămâne în deltoid, merge la ganglionii limfatici care drenează, activează sistemul imunitar. Dar un nou studiu de bio-distribuție din Japonia a urmărit proteinele vax și spike. Proteina spike pătrunde în sânge și, la câteva zile de la vaccin, se acumulează în splină, creier, măduvă osoasă, ficat, glandele suprarenale, cu concentrații mari în ovare . Proteina spike este o toxină patogenă care provoacă daune dacă este în circulație, se leagă de trombocite, celule epiteliale ale vaselor de sânge, coagulare, sângerări, probleme cardiace, coagulare a sângelui creierului. Concluzia este: Am făcut o mare greșeală și nu ne-am dat seama până acum.”, a afirmat între altele cercetătorul canadian.
   Proteina „spike” a vaccinului anti-COVID pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere.
   Epidemia este de fapt vaccinarea. Din acest motiv doar cei vaccinati au voie sa calatoreasca fara restrictii. Ca sa poata raspandi toxina Spike…

   1. Corect !
    Și foarte adevărat …
    ,,in acele zile creștinii cu Sfânta Împărtășanie vor supraviețui …iar peste cei cu pecetea lui antihrist chinuri groaznice se vor abate asupra lor și stârvurile lor vor fi mincarea păsărilor cerului ,,

  1. …pentru inceput așa subtil după aceea vor începe constrângerile și auchwizz ul .
   Însă SFANTUL DUMNEZEU sa le rastoarne toata zidaria construita și piatra din capu unghiului sa fie țepușă și bici asupra ,,zidarilor ,, care se închină la dracu Uciga l ar Crucea pe zidăria cu ochiul stsng .

 4. Bla,bla,bla,. Cat de bine ne este pe zi ce trece.Sa aibe parte de bn.nostru toți politicienii,miniștrii si oamenii de afaceri,români.!!!

 5. Solutia:
  Sa iesim degraba din UE, dupa modelul BREXIT:
  Romania Exit – ROEXIT
  Bulgaria Exit – BGEXIT
  Cehia Exit – CZEXIT
  Franta Exit – FREXIT
  …etc.
  Si UE sa se desfiinteze degraba !
  Cea mai mare porcarie care distruge indentitati nationale este aceasta structura extrastatala – UE (O aiureala de tip neomarxist si distructiv plina de E-uri-aditivi, chimicale, viremi de faina aprobati in PE – vom manca insecte,etc.)
  Inteleg si este de dorit sa fie unitate intre state, etc, dar NU asa cum vrea UE, NU prin distrugerea identitatilor si suveranitatilor nationale, ci prin considerarea fiecarui stat ca un aliat, frate cu alt stat, etc, statele (toate sa-si pastreze suveranitatile si identitatile lor nationale) statele sa se ajute intre ele, sa colaboreze intre ele, dar NICIDECUM ce ne propune UE – NU asa acest melanj pe care ni-l propune UE (uniformizarea statelor prin distrugerea identitatilor nationale, devenind totul un amestec omogen albastru+galben+cenusiu, tern, uniform – NU asa !!!).
  Traditiile, culturile fiecarui stat, steagurile, sunt bagajele, bogatiile, simbolurile eterne ale statelor si NU pot fi DELOC distruse, uniformizate ! Traditiile, culturile, statele trebuie sa fie conservate, sa ramana permanent vii, nealterate in mozaicul statelor lumii (creandu-se o multime de poduri interculturale intre state), aceasta multitudine de state, de culturi data de Dumnezeu, face si imbogateste frtumusetea lumii ! Sa ne pastram VII toate traditiile si culturile, sa le mosteneasca nealterate copiii, nepotii, stranepotii…nostri !
  NU poti impune alte reguli, decat cele stabilite de Dumnezeu !
  De ce vine UE cu parinte 1 si parinte 2, cand incetatenit din mosi-stramosi este sa spunem minunatele cuvinte: Mama si Tata ??? Barbat si Femeie ????
  Vrem sa spunem: Mama si Tata, respectiv Barbat si Femeie decat aberatiile Uniunii Europene (care si-a dat cu stangu-n dreptul !). Mama si Tata, Barbat si Femeie, Baiat si Fata vom spune ! NU aberatiile voastre made in UE ! UE = gunoi, trash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!