X

Va fi “succes” total: Gheorghiță vrea implicarea maneliștilor pentru promovarea vaccinării

Maneliștii, implicați în campania de vaccinare - Gheorghiță: „E un aspect la care m-am gândit” | Ora de Sibiu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Întrebat dacă ar implica maneliştii în campania de vaccinare, preşedintele CNCAV a declarat, marţi, în conferinţa de presă, că s-a gândit la acest aspect, pentru că orice persoană care aduce un plus în privinţa vaccinării trebuie luată în calcul. 

„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea poate să îşi găsească locul în acest demers de comunicare şi de activităţi pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiţă.

Acesta consideră că nimeni nu trebuie să aştepte o decizie de la nivel central pentru a susţine campania de vaccinare.

„Acest lucru se poate face individual, se poate face sub mai multe forme şi nu cred că trebuie să existe un cadru organizat la nivel central. Cred că fiecare în comunitatea sa poate să susţină acest demers de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne dorim, până la urmă, cu toţii acelaşi lucru şi anume revenirea la normalitate, limitarea consecinţelor negative ale pandemiei. Eu nu cred că este o persoană care este mulţumită cu existenţa acestei pandemii şi cu atâtea restricţii de luni de zile. Cu toţii ne dorim să scăpăm de restricţii, să revenim la viaţa normală, cu toţii suntem obosiţi şi de aceea demersul acesta de comunicare trebuie să fie luat ori de câte ori o persoană consideră că poate să facă acest lucru şi nu trebuie să ne uităm doar la persoane care se bucură de o popularitate crescută, însăşi persoana care este vaccinată reprezintă un exemplu pentru cei din jurul lui şi puterea exemplului este importantă”, a mai spus Gheorghiţă.

Trupa Cargo s-a implicat în maratonul de la Timişoara, au mai spus reprezentanţii CNCAV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Acum nu mai e la moda aia cu “ia de la Basescu!”, ci cea cu “ia de la Gheorghiță si Plavan”! Ca sa devii un zombi sau urangutan!

  2. …fara numar, fara numar…vaccinurile e super tare/covidul nu are scapare…bine,bine, ptr toti fratii mei, haideeeeeeeeee, baga mareeee

    1. Dacă maneliștii vor muri de la vaccin din cauza dusmanilor care le poarta pica :)),vă dați seama ce liniște ar fii în România?

  3. “Cu toții ne dorim să scăpăm de restricții, să revenim la viața normală, cu toții suntem obosiți ….”
    Ați văzut aici, din declarația lui Gheorghiță, cum i-a ieșit porumbelul, adică adevărul, chiar fără să vrea. Adică toate restricțiile au fost puse și nu se vor scoate doar pentru a-i determina “odată” pe români să se vaccineze, nicidecum pentru eradicarea virusului buclucaș încă neizolat. Se roagă pur și simplu de români, “hai c-am obosit”, vaccinați-vă odată ca să-mi fac eu “planul”(satanicesc) la care m-am înhămat.
    Nu gustați momeala că vă pierdeți sufletele fraților. Ați văzut ce este scris în Scriptură:” Ce va folosi omului dacă câștigă lumea toată dar își pierde sufletul său? Sau ce poate da omul în schimb pentru sufletul său?”
    Deci nu gustați momeala lui Gheorghiță & Co, căci vă pierdeți sufletele din moment ce pentru cei vaccinați se emit adeverințe sau pașapoarte cu 666. Fiți treji fraților, căci pieirea este la ușa pe care intrați către vaccinare.

    1. Oare ce credibilitate să aibă la persoanele care încă mai gândesc, dacă el face apel la maneliști și vip-uri de toate tipurile? Sunt disperați și obosiți.

  4. De abia asteapta nehalitii de manelisti si artistii lu’ peste sa primeasca bani de la guvern sa promoveze vaccinarea, mai ales ca acelasi guvern le-a luat painea de la gura prin interzicerea nuntilor si concertelor.

    1. Eu cred că Părintele Antonie spune adevărul numai că noi nu suntem în măsură să facem ce ne povățuiește domnia sa. Adică să vindem și să plecăm undeva la sat unde se va mai putea trăi nedepinzând de stat. Să sperăm că vom supraviețui din mila lui Dumnezeu fără însă a primi vaccinul sau pecetea.

      1. Doamne Ajuta! Asa e, caci fara mila Domnului nu vom putea face nimic! Pana la urma important este ca acolo unde suntem sau vom fi sa nu ne lepadam de Hristos! Daca El nu ne va intari, nu vom putea rezista la ceea ce va urma caci, asa cum spunea un parinte induhovnicit, nici nu putem gandi ceea ce va urma…”(,,,) Dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește (…)”

  5. Este știut faptul ca persoanele de etnie roma nu cred în vaccinare și nici nu prea respecta restricțiile cu masca. Vor sa atingă și targhetul lor, sa vorbească și pe limba lor.

    1. “Martorii lui Covid” nu tin cont de etnie, sex, convingeri politice sau religioase, studii. Printre ei gasesti de la oameni simplii fara educatie pana la insi cu mastere si doctorate, de la doine de puscarie pana la concerte din muzica de Bach. Asa cum Sf. Impartasanie reprezinta centrul crestinismului ortodox, la fel si vaccinul reprezinta centrul martorilor lui covid fiindca daca vaccin nu ar fi atunci toata “propovaduirea” lor ar fi in van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button