X

UE nazistă: Acestea sunt țările în care se intră doar cu dovada imunizării anti-Covid!

MAE anunță condiţii suplimentare pentru intrarea în Olanda. Test rapid, pe lângă cel PCR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tot mai multe ţări europene, care sunt şi destinaţii turistice preferate de români, primesc străini doar dacă prezintă la vamă un certificat de vaccinare. 

Vestea bună este că nu mai e nevoie de un test PCR. Grecia, Islanda, Insulele Azore și Madeira sunt doar câteva dintre destinațiile care primesc deja doar turiștii vaccinați.

În ce destinaţii turistice poţi intra doar cu dovada de vaccinare?

Grecia este una dintre principalele destinații care primeşte străinii doar dacă s-au vaccinat anti-Covid. Oamenii care au deja 14 zile de la a doua doză de vaccin pot călători în statul elen fără carantină sau test PCR, însă trebuie să arate un certificat de imunizare.

Croația şi Muntenegru cer doar ca a doua doză de vaccin să fie efectuată cu 7 zile înainte de intrare în țară, în timp ce Slovacia a deschis deja granițele pentru cetăteții vaccinați de cel puțin 2 săptămâni cu un vaccin precum Pfizer sau Moderna.

Italia cere paşaport sau certificat de vaccinare

Pim-ministrul italian Mario Draghi a declarat că Executivul de la Roma este gata să redeschidă economia de la începutul lunii iunie sau chiar mai devreme şi că turiştii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori paşaport de vaccinare anti-Covid.

Draghi a declarat că Italia trebuie să se concentreze pe vaccinarea 100% a vârstnicilor şi a persoanelor vulnerabile pentru ca activitatea economică a ţării să poată fi reluată rapid.

Ministrul italian al Turismului speră să promoveze unele dintre insulele mici ale ţării, precum Capri, ca „libere de Covid”, pentru a-i încuraja pe turişti să revină.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Praf si pulbere se va alege din intreg turismul european, iar falimentele vor curge pe banda rulanta! La fel si cu transportul de pasageri, aerian, rutier si maritim! Sa vedeti atunci ce presiuni sociale maxime in mai toate tarile UE, urmate imediat de revolte, revolutii si razboaie civile! Pana la urma, tot raul poate fi spre bine!

    1. Se vede clar care-i interesul, anume: te-ai vaccinat – călătorești; nu te-ai vaccinat – nu ai voie sa călătorești. Dar cu boala cum ramâne?
      Care boală? Aici nu-i vorba de boală, nu boala îi interesează, ci vaccinul inoculat în cât mai multă populație. Ăsta-i scopul și se pare că-i doar partea de început a jocului, urmând apoi partea de mijloc. Ce va urma numai ei știu, căci ei au studiat de mult timp acest joc. Oricum credem că se urmărește ca cei vaccinați să depindă total de sistemul care a creat vaccinul, așa credem. Altă variantă în condițiile minciunii servite cu dedicație întregii lumi nu se vede. Adică trebuie să fii prea naiv ca să crezi că cei care promovează minciuna pe bani grei(conduceri statale, media ș.a.) îți doresc și-ți pregătesc binele. Iar a fi la mâna lor înseamnă a dansa după cum ți se va cânta. Sigur aici se va ajunge cu astfel de ființe fără de Dumnezeu. Nu primiți nimic de la cei vânduți minciunii și veți fi liberi. Altfel toată munca sau nevoința de până acum va fi fost degeaba sau, mai rău, în cazul primirii vreunui vaccin cu cip(pecete), ți-ai pierdut sufletul pentru totdeauna.
      După cum vedem jocul acesta are cea mai mare miză din câte se cunosc pe lume: sufletul omului. Așadar nu intrați în el, ci stați deoparte, căci doar așa putem fi siguri că nu ni-l pierdem.

      1. Sa ți vrea bine statul e f greu de crezut.
        Nici fam nu te mai ajuta la greu,nici fratii, surorile ,au uitat de unde au plecat,poți ajunge pe str nu le pasa … deci cum pot sa cred ca ei îmi vor binele.
        Am rude și in partide au bani ,unii sunt ms au vile zic ca sunt creștinii cu numele nu suna nu ajuta parca am fi dușmani așa ca sa ne lase ei cu binele care ni l ( mi l )doresc..
        Numai Dumnezeu ne vrea binele …

      2. Baltag Lica bine punctat.
        Avand Credinta o cunoastere a istoriei si un minim spirit de observatie putem vedea clar lupta pentru suflete , idolii lumii in care traim, lacomiile noastre si mirajul nimicului, spaimele care ne pot constrange. Tot asa de clar putem observa si parghiile – deocamdata psiholgice prin care actioneaza regizorii acestor scenarii care ne arata cele mai mari slabiciuni si frici ale noastre.
        In vremurile Marilor Mucenici era asa : te lasam cu credinta ta dar adu si tu ofrande zeilor .
        In vremea comunistilor : ia domnle carnetul de partid – nu trebuie sa crezi dar nu vezi ca nu poti sa ajungi nimic fara el ? .
        Acum este : fa vaccinul ca fara el te da afara din servici nu poti sa te duci nicaieri etc etc.
        Dar vaccinurile astea clar sunt in plus o petcetluire in afara de simpla acceptare a lor.

  2. Nu mai folositi termenul “nazist” – facatura talmudista anti-crestina pentru batjocorirea socialistilor NE-marxisti… da, exista si asa ceva – adecaratul socialism, natural si benefic nu doctrina “luptei de clasa”.
    —————–
    E dictatura – e suficient acest termen, nu e nevoie sa “jucati” jidaneste.

  3. Am verificat pe site-ul mae la conditii de calatorie pt Grecia si Islanda si se mai poate circula cu test negativ si nu doar cei “imunizati” cu vaccinul pot calatori in tarile respective.
    Informatia de mai jos este de pe siteul mae si se refera la calatoriile in Grecia :
    Principalele restricții sunt:

    Cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene, statelor membre ale Acordului Schengen, Emiratelor Arabe Unite, Israel, Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Federației Ruse, Serbiei, Statelor Unite ale Americii sau persoanele care au rezidența permanentă în aceste state pot intra pe teritoriul elen pe cale rutieră – prin punctele de trecere a frontierei Kulata-Promachonas și Makaza-Nymphaea (accesul prin cele două puncte de trecere a frontierei fiind posibil în intervalul 07:00-23:00) și pe cale aeriană, prin orice aeroport, intrarea fiind permisă numai cu prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior intrării pe teritoriul elen, sau cu prezentarea unei dovezi care atestă efectuarea unui vaccin autorizat împotriva COVID-19, cu condiția să fi trecut minimum 14 zile de la efectuarea rapelului.

  4. Ma rog la DUMNEZEU sa apuc ziua cand toti acesti satanisti din guverne, media, sanatate, etc. …vor fi JUDECATI pt GENOCID la nivel mondial! Pt ca pe lumea cealaltă , sigur nu vor scapa de judecata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button