X

Asta explică multe: Mâncarea de tip fast-food prostește

Ar trebui interzisă, cel puțin în Parlamentul României...

Sursă foto: Profimedia

  • Junkfood-ul îngreunează dezvoltarea cognitivă a copiilor
  • Este vorba despre un studiu făcut pe mici rozătoare
  • Cercetătorii au observat că junkfood-ul conduce la o memorie mai slabă, dar și la anxietate crescută
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Din când în când, cu toții avem poftă de un burger plin de sosuri sau de o felie de tort de ciocolată.  L-ai savura cu aceeași plăcere dacă ai ști că îți scade IQ-ul? La copii s-a demonstrat că îngreunează dezvoltarea cognitivă, arată un studiu al Universității din California de Sud.

Este vorba despre un studiu făcut pe mici rozătoare, iar cercetătorii au observat că junkfood-ul conduce la o memorie mai slabă, dar și la anxietate crescută. Iar aceste probleme apar chiar dacă te îngrași sau nu. În plus, rozătoarele au devenit dependente. Aveau mereu poftă de alimente pline de zahăr și grăsimi și erau agitate când nu le primeau.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Faina alba – adica faina integrala super rafinata;
    Zaharul alb – adica zaharul rafinat si nu cel integral;
    Uleiul super rafinat – si nu cel integral, presat la rece;

    Iata cei trei factori principali introdusi in alimentatie, cu valoare ZERO din punct de vedere nutritional dar care pacalesc si distrug sistemul nervos, creaza dependenta si conduc la “nevoia” de inteligenta… artificiala. De ce? Pentru ca, intr-adevar, prostesc! Stiu ca pare ciudata aceasta ‘paralela’, dar ganditi-va un pic: nu cumva pare ca toate astea au fost introduse intentionat pentru a diminua constiinta de sine si a perturba judecata si gandirea constienta tocmai pentru a accepta o inteligenta exterioara, adica… artificiala ??

    Mai este un factor: mancatul carnii de animal, care este de fapt un canibalism mascat. De ce? Pentru ca exista acele ‘entitati’ care se hranesc din suferintã (a animalului ucis), prin intermediul omului care mananca acel animal ucis. Acele entitati se numesc demoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button