X

Pică și Arafat? Voiculescu spune că cel care trebuia să îl anunţe pe Florin Cîţu despre ordinul de carantinare este Raed Arafat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că cel care trebuia să îl anunţe pe Florin Cîţu despre ordinul de carantinare este Raed Arafat. Voiculescu afirmă că ordinul a fost doar un pretext pentru demitere, pentru că, în realitate, nu producea efecte. Fostul ministru a declarat că nu a avut o discuţie cu Florin Cîţu pentru că premierul nu a răspuns la telefon: „A fost şocant”.

Întrebat dacă a fost sabotat de dr. Raed Arafat, fostul ministru Vlad Voiculescu a spus că nu a simţit acest lucru.

El spune, însă, că nu crede că dr. Andreea Moldovam şi cu el au fost demişi din cauza ordinului cu noi criterii de carantinare emis marţi noaptea.

„Referitor la cine trebuia să informeze premierul, există un comitet tehnico-ştiinţific care este condus, are un preşedinte. Şi acest preşedinte este dr. Raed Arafat. (..) Acesta este parcursul: dr. Raed Arafat, MAI, structura unde este sediul materiei. MAI carantinează localităţi, nu Ministerul Sănătăţii. Da, dacă ar fi trebuit să îl informeze cineva, probabil că ar fi fost (Raed Arafat – n.r.)”, a spus fostul ministru al Sănătăţii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Ce-mi place când începeți să vă “turnați” unul pe altul!!! BRAVO! Dați înainte!!! Toți sunteți vinovați pentru ce se întâmplă și toți trebuie să fiți demiși! Dar, din păcate alții mai buni nu pot veni la conducere, pentru că la putere este plin de mafioți!

  2. Arafat nu pica. El trebuie sa conduca mai departe planul ocultei de exterminare a romanilor. Executa intocmai si la timp ordinele primite, iar romanii se ingramadesc cu veselie sa-si bage capul sub ghilotina. Deci isi face treaba bine, asa ca de ce sa-(l) pice?

    1. Pai, daca are ”sprijinul” romanilor, eu ii doresc lui Arafat mult succes pentru a nu-si dezamagi sustinatorii !!!
      Ati mai vazut vreo natie mai inepta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button