X

Anti-creștinul de la Culte, Opaschi, ne flutură o mare reușită: ‘Familia are posibilitatea să fotografieze persoana decedată’

Victor Opaschi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa cum și OSCE a recunoscut, în România anului 2020, libertatea religioasă a fost terfelită în picioare de către Guvern cu acceptul, culmea!, chiar a instituției care ar fi trebuit nu doar să o apere, ci și să le explice guvernanților că dreptul la religie este unul consfințit prin Constituție: Secretariatul de Stat pentru Culte. 

Cu toții ne amintim de închiderea bisericilor în fața credincioșilor chiar de cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, Învierea Domnului, de interzicerea împărtășaniei comune, care încă este în vigoare, dar și de interzicerea accesului în cimitire sau la pelerinaje. Accesul credinciosului la religie a fost interzis mai ales în spitale, dar chiar și în locuințele private. La toate acestea, Secretariatul de Stat pentru Culte a privit impasibil, dovedind că instituția este total ineficientă, obedientă și că o schimbare din temelii trebuie făcută urgent.

Însă, ceea ce nimeni nu anticipa, nici în cele mai fanteziste gânduri, a apărut chiar în aceste zile. Victor Opaschi, șeful Secretariatului de Stat pentru Culte, aflat în funcție din 2012, din mandatul lui Victor Ponta, a vorbit, la PRO TV, despre cea mai mare ”reușită” a mandatului său.

”O altă modificare importantă. Familia are posibilitatea să fotografieze persoana decedată.”, a spus Opaschi, legat de faptul că, în sfârșit, decedatul de COVID-19, poate să aibă parte de slujbe conforme cultului din care face parte.

Așadar, omul care în ultimul an a permis o umilire a credincioșilor, deși ar fi trebuit să le explice guvernanților, conform fișei postului, că libertatea religioasă nu poate fi restrânsă prin ordine de ministru sau ordonanțe militare, se laudă că mortul poate fi fotografiat. Asta da realizare!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Oare cati dintre cei 25 000 de „morti de covid” au fost ingropati de vii in conditiile in care, conform protocolului lui Arafat, inmormantarea trebuie sa aiba loc imediat?
    Ritualul de inmormantare care presupune ingroparea dupa trei zile mai are, printre altele, si acest scop si anume sa nu faca posibila ingroparea de viu.
    Biserica ar trebui sa faca presiuni extreme asupra guvernului pentru a se renunta la protocolul acesta absolut abominabil. Noi toti ar trebui sa facem presiuni, pentru ca altfel suntem partasi, mai ales acum dupa stirea de la Romania tv, fie ea si neconfirmata, cum ca la o inmormantare cineva a auzit batai din interiorul sicriului.

    1. Vor iesi la iveala cele mai grotesti si diabolice abominatii ! Toti dracii au iesit pe pamant si s-au dus la Guvern si in spitale !
      Dupa ce le dau sedative si anestezice pentru a le provoca decesul , unii oameni care au organismul mai puternic isi revin si se trezesc de vii in groapa ! De asta mortul trebuie sa stea trei zile pe masa pana este ingropat !

  2. ATENTIE – Vaccinurile MRNA ar putea declansa un mecanism intracelular care sa “manance creierul” ducand la efecte ca “boala vacii nebune”

    https://www.afinalwarning.com/510252.html

    http://hmi-us.com/publications/sars-cov-2-prion-like-domains-in-spike-proteins-enable-higher-affinity-to-ace2.html

    April 8th, 2021: mRNA vaccines may cause your body to churn out PRIONS that “eat your brain” like Mad Cow Disease

    The spike protein outer shell of the coronavirus contains “prion-like regions” that give the virus very high adhesion to ACE2 receptors in the human body. This has been documented by a study entitled, “SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2,” published by the Human Microbiology Institute: The presence and unique distribution of prion-like domains in the SARS-CoV-2 receptor-binding domains of the spike protein is particularly interesting, since although the SARS-CoV-2 and SARS-CoV S proteins share the same host cell receptor, angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2), SARS-CoV-2 demonstrates a 10- to 20-fold higher affinity for ACE2 The mRNA vaccine works by hijacking your body’s cells and causing them to churn out proteins modeled after the spike proteins in the SARS-cov-2 coronavirus. Since that structure includes prion-like regions, random errors in mRNA sequences — which may be truncated by the human immune system before they reach the ribosomes in the cells — could cause mRNA vaccine recipients to churn out prions in their own bodies. The risk of this was assessed by Dr. J. Bart Classen, who authored a paper in Microbiology & Infectious Diseases: “Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease.” You can see the text of the study at this link. That study concludes, “The results indicate that the vaccine RNA has specific sequences that may induce TDP-43 and FUS to fold into their pathologic prion confirmations.” It also explains: The folding of TDP-43 and FUS into their pathologic prion confirmations is known to cause ALS, front temporal lobar degeneration, Alzheimer’s disease and other neurological degenerative diseases. The Mayo Clinic says CJD, the disease caused by prions, is 100% fatal and has no treatment. Some of the symptoms of CJD (prion disease) described by the Mayo Clinic include:
    Stroke-like symptoms
    Difficulty speaking
    Confusion
    Odd movements
    Other symptoms include emotional changes, a sharp loss of cognitive function and seeming personality changes. It all ends in death. Once the prion symptoms are evident, it’s already too late. There is no treatment and no reversal possible.
    mRNA vaccines may unleash a wave of “zombie” prion disease deaths, known as “Mad Cow Disease” in humans (CJD)

    1. Ștef total de acord cu toate comenturile tale# !! Sper doar ca Dumnezeu va face dreptate si ca toti satanistii din guvernele lumii și din spitale ..medici si asistenți vor fi JUDECATI SI PE PĂMÂNT pt GENOCID și in cer! !! In alta ordine de idei, sa vedeti morți pe capete ce vor fi in urmatorul timp ..de la nenorocitele de baccinari! Si sa vedeti boli ce vor da la randul lor cei vaccinati la cei fara vaccin!

  3. Sfânta Împărtăşanie din aceeaşi linguriță nu este interzisă. Statul nu a zis nimic în acest sens şi nici Patriarhia, doar nişte recomandări. Este totul la alegerea preoților cum să facă. La Patriarhie fiind filmat nu vor să încalce nicio regulă în programul TV (chestionabil fiind oricum, zic unii, faptul că se filmează Sfânta Liturghie….). Dar ceeace se întâmplā la parohii este alegerea preoților şi a credincioşilor. Acum dacă un om este prea speriat de Covid să ia din aceeaşi linguriță cu alții poate omul nu este pregătit să se împărtăşeascā oricum de fapt? Situația e mai grea când mirenii nu se tem ci preotul se teme…
    Dar nu face nimeni razii cu spioni în biserici să pârască ce se face acolo… Mai trist este că am văzut persoane private care dau raportul pe google că acea sau acea biserică e aglomerată sau nu şi nu se stă la distanţā, nu se poartă masca etc… Adică sunt asemenea reviewuri pe Google la biserici din Bucureşti şi mă întreb dacă oamenii care fac asta au vreo satisfacţie morală să pârasca Sfânta Liturghie….pe net…. Dacă au vreun stres pot să nu se mai ducă la acea biserică. Şi aici avem creştini practicanţi care dau raportul… Trist. Cred că şi poliţiştii încep să se sature de tot circul. Dar oamenii ce vor face? Ne întoarcem la perioada stalinistā? Cetăţenii stau şi se pârăsc unii pe alții? Pe net evident că este mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button