X

[Document] Ministerul Sănătății a mai dat o lovitură: transplantul osos se va putea face doar la spitale private

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coincidența ?! Fix azi, la două zile după ce l-au făcut spital Covid, Foișor rămâne fără acreditare pentru singura bancă de țesut osos-tendinos la care mai aveau acces toți pacienții români. 

Două spitale erau în țară cu o astfel de bancă de țesut: Spitalul Clinic Colentina și Spitalul Clinic Foișor. Colentina nu mai este deschis publicului larg de aproape un an, acum s-a închis și Foișorul.

Practic, activitatea de transplant osos este pusă-n cui. Cine are nevoie urgentă de astfel de intervenții le mai poate face, probabil, doar la privat. Coincidență?!

Spitalul Foișor, acum Covid, nu-și mai poate prelungi acreditarea pentru banca de țesut.

P.S.: Că tot sunt zvonurile lansate deja… Dacă și Institutul Clinic Fundeni devine Covid, atunci vom rămâne și fără una dintre cele trei bănci de celule Stem din sânge central și periferic pe care le are statul în România. (Sursa: Facebook George Ciubotaru)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button