X

Israelul dă tonul la „noua libertate”, bazată pe pașaportul C0vid

Kosher Today The Sounds and Smells of a Jerusalem Market - Kosher Today

Noua normalitate îi plimbă pe oameni cu paşaportul verde în buzunar. Israelienii care deţin un astfel de document au liber peste tot: la restaurante, expoziţii de artă şi concerte pe stadion. Aceste locuri publice nu sunt accesibile persoanelor nevaccinate. Israelienii se aşteaptă să dea jos şi masca, de săptămâna viitoare.

„De săptămâna viitoare nu vom mai fi obligaţi să purtăm mască pe stradă. În schimb, în interior, da. Luni de zile, oraşul asta (n.r. Tel Aviv) a fost mort. Adică mergeai pe străzi, vedeai ici-colo câte un om. Viaţa e, în sfârşit, viaţă. Mă simt, în sfârşit, liber”, spune Mario Nando Varga, jurnalist din Tel Aviv.

„Aici avem o viaţă mai normală decât în ​​alte ţări. Ştiu, de exemplu, că în Franţa nici măcar nu au vaccinat bătrânii şi acum sunt în stare de blocare completă. Cred că vaccinurile ne-au ajutat să ne întoarcem la viaţă şi ne bucurăm de ea”, este de părere Sara Hazan, din Tel Aviv.

Israelul se reface încet după criza coronavirusului, în urma unei campanii de vaccinare accelerate. Aproape 5 milioane de israelieni s-au vaccinat complet şi 57% au primit prima doză de vaccin Pfizer / BioNTech.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Doar atat in acest art? Ma asteptam la mai mult! La faptul ca israelienii se imbata cu apa rece si ca si.au dat foc la valiza vaccinandu.se……😔

  2. Săracii de ei, când credeau că sunt liberi, iaca este invers, căci cu 5G-ul îi vor controla și manipula de la distanță. Dar cui să-i spui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button