X

Cum arată lumea DOAR a celor vaccinați: primul zbor a avut loc în Qatar

Primul zbor din lume destinat exclusiv pasagerilor vaccinați anti-Covid a decolat de la Doha, Qatar

Qatar Airways a operat primul zbor din lume destinat exclusiv pasagerilor vaccinați împotriva Covid-19. Zbor special cu numărul QR6421 a decolat marți de la Doha, la ora 11:00, pentru a reveni la Doha la 14:00 (ora locală). A fost folosită o aeronavă Airbus A350-1000.

Toți cei 144 de pasageri, precum și membrii echipajului erau vaccinați cu ambele doze ale vaccinului anti-Covid. Personalul de la sol care a efectuat check-in-ul era, de asemenea, vaccinat, spune Qatar Airways.

Avionul a survolat Golful Persic și Omanul, iar cursa a durat 3 ore și 15 minute.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. Yuupiii !!! Suntem salvati! L-am vazut pe Câtzu pe sub scaune. Manca covizii aruncati de pasageri!

    „HHssHHhss…. Va multumim ca sunteti la bordul aeronavei noastre. Ne aflam la o altitudine 10514 de metri. Sunt comandantul de nava Abdulahssshhhsss…. Trebuie sa va informez ca nu am facut nici un vaccin, totul este o minciuna. Va puteti baga certificatele alea in HhhSSshsss-cur. De aceea eu, copilotul si stuardezele ne vom continua zborul spre desertul Gobi cu partea din fata a aeronavei. Iar dumneavoastra veti ramane cu ce a mai ramas. Ne aflam deasupra Golfului Persic. Apa are 2 grade celsius. Va dorim un zbor placut in hsHHHssShh… continuare”

  2. Daca sunt TOTI vaccinati, ce rost mai au mastile? Inca o dovada ca masca nu e pentru protectie, ci ca sa-ti arati supunerea fata de Oculta.

  3. chiar mi-a placut sa calatores cu airlines ul lor, dar daca ei chiar pun conditia de a te vaccina inainte, pot sa uit foarte usor de ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button