X

STUDIUL care-l bagă pe Arafat în pușcărie: Închiderea magazinelor la ora 18:00 duce la CREȘTEREA infectărilor C0VID

Iată că o chestie logică, de bun simț, și anume faptul că dacă scurtezi programul de funcționare al magazinelor crește aglomerația în timpul orelor de funcționare și, automat, rata de infectare, a fost demonstrată și științific.  

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În Franța autoritățile au luat decizia ca începând cu data de 16 ianuarie magazinele să se închidă la ora 18:00 pm. Până atunci acestea puteau sta deschise până la ora 20:00 pm. Studiul s-a desfășurat în orașul Toulouse.

Închiderea magazinelor și a supermarketurilor la ora 18:00 r fi trebuit să țină sub control circulația virusului după perioada de Crăciun / Anul Nou, dar a avut exact efectul opus în zona urbană Toulouse.

Concret, conform studiului, dacă programul magazinelor și al supermaketurilor nu s-ar fi modificat, procentul de noi cazuri pozitive zilnice ar fi crescut până la 15,4% la sfârșitul unii mai 2021 urmând să scadă la 10% la începutul lunii septembrie 2021.

Graficul infectărilor dacă magazinele s-ar închide la ora 20

Decizia luată de autorități de a închide magazinele și supermarketurile la ora 18:00 va face ca procentul de noi cazuri pozitive zilnice să crească constant și să atingă o valoare de 27,3% la data de 15 iunie 2021 înainte să înceapă să scadă.

Graficul infectărilor dacă magazinele se închid la ora 18

Acest lucru s-ar putea datora faptului că restricțiile impuse cu două ore mai devreme au avut ca rezultat creșterea aglomerației în magazine și supermarketuri. Acest studiu arată că anumite măsuri de sănătate pot fi inadecvate situațiilor epidemiologice locale și că punerea lor în aplicare trebuie să fie însoțită de o analiză a situației locale pentru a evita declanșarea unui efect opus celui dorit.

Studiul poate fi găsit pe site-ul Science Direct.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. GELU VISAN-DECLARATIE HALUCINANTA LA RTV

    Gelu Visan “am informatii din interior, din interiorul Ministerului Sanatatii, sunt disperati sa avem cat mai multi morti, sunt disperati sa scoata cat mai multi infectati, de ce, pentru ca sunt ticalosi, iau bani multi pentru asa ceva si le place sa guverneze dictatorial pentru a prospera cat nu au facut-o in 30 ani, ceea ce spun acum imi asum, anume au inchis magazinele de la ora 18 pentru a exploda cazurile, in sensul asta au discutat cand s-a decis aceasta restrictie”

    “Anul trecut erau disperati de ce avem atat de putine cazuri, intrebarea la ATI era nu cati au scapat, ci cati morti avem azi”

    1. …ce zice Visan este arhicunoscut. inca de anul trecut se stia ca asta este strategia, putea sa te loveasca si trenul ca erai declarat mort de covrig ca sa iasa “productia la hectar” si sa vina banii de la UE. Doar naivii si ignorantii nu stiau treaba asta, deci nimic nou sub soare. Acum, partea a doua, ca tradatorii din fruntea tarii continua si azi sa-si bata joc de popor este din cauza noastra ptr ca acceptam asa ceva, iar planul este sa se mearga din rau in mai rau…daca romanii nu ies cu zecile de mii in strada zi de zi, peste tot in tara, este vax albina, fix zero, ii doare undeva de cateva sute…

  2. In 1968 Romania era un stat socialist, in care nu se traia tocmai rau !
    Totusi, in noaptea de Pasti, tinerii, au iesit pe strazi(nimeni nu-i oprea sa mearga la slujba de inviere), intr-un mars de protest la adresa conducerii , atit ca urmare a nemultumirior privind anumite conditii de viata, dar si sub influenta UNUI VAL PROTESTATAR VENIT DIN EUROPA DE VEST, val care s-a propagat indiferent de specificul politico – ideologic al tarilor intilnite in cale.
    Oare acum, cind sintem tratati ca niste vite, de niste nazistoizi, alogeni si pagini, de ce romanii nu se comporta precum popoarele vest – europene ?
    Sa inteleg ca nivelul de alienare la care au ajuns romanii le-a abolit pina si instinctul de conservare ?!
    Asa se pare !

    1. ti-ai dat singur raspunsul. acel val protestatar venea dinspre Europa de Vest. acum din aceasta parte a lumii vine valul lgbt-ului, vine suflul apostaziei, vin vaccinurile, vine spalarea creierelor prin mass-media tradatoare si vanduta, vin minciunile plandemiei, pe scurt vine antihristul…deci la ce sa te astepti? guvernele care se afla la conducere in mai taote tarile din intreaga lume, inclusiv in Romania, nu sunt rezultatul vointei popoarelor exprimate prin vot (desi multe tari zic ca ar fi democratii, praf in ochi de fapt) ci au fost impuse prin manipulari, manevre si minciuni de slugile antihristului ptr a-i sluji acestuia. vor fi mentinute cata vreme vor sluji intereselor acestuia si nu vor ezita sa-si masacreze propriile popoare daca asa vor primi ordinul. nu vor avea nicio retinere, nicio remuscare. pai crezi ca in decembrie 1989 daca armata nu ar fi trecut de partea poporului si ar fi deschis focul asupra oamenilor mai vorbeam azi de o revolutie? nu, ci doar de o baie de sange si atat. ei bine, eu sunt aproape sigur ca acum o va face. de ce a fost scoasa armata pe strazi in starea de urgenta de anul trecut? nu avea nicio treaba cu pandemia, o decizie total idioata ar zice unii. pe fond da, dar de fapt ideea a fost ca la nivel subliminal sa transmita mesajul ca nu mai este de partea poporului ci de partea autoritatilor antihristice si ar putea fi folosita oricand…deci mucenicia ptr Hristos este singura cale ptr mantuirea sufletului in ziua de azi, o alta cale de mantuire nu mai exista

  3. Este în logica cea mai simplă, chiar a unui copil, că odată scurtat programul magazinelor (super market-urilor), aglomerația v-a crește. Măsura credibilă și eficientă (dacă ar fi fost nevoie de așa ceva..) era tocmai în sensul invers: prelungirea programului magazinelor și deschiderea lor mai devreme și sfătuirea populației spre a face cumpărături la orele mai degajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button