X

Marius Tucă: “Ziariștii securiștilor înfierează protestatarii. Dobitocul de Mîndruță cel mai bun exemplu”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul Marius Tucă i-a acuzat pe jurnaliștii din marile trusturi că sunt „divizia presă” și se află sub oblăduirea „noii securități”.

El a făcut o comparație între dubla măsură aplicată de presă protestelor din 2017, atunci când participanții erau numiți „tineri frumoși și liberi”, iar acum cei care merg în piață sunt denigrați. El l-a numit pe Lucian Mîndruță drept „dobitoc”. Iată textul lui Marius Tucă:

De la tinerii frumoși și liberi la tinerii urâți și închiși

La începutul anului 2017 cei care protestau în România erau tinerii frumoși și liberi. Cei care protestează astăzi, în 2021, sunt tinerii urâți și închiși. Sau vor fi închiși. Deocamdată sunt liberi. Cei care protestau în 2017 erau inteligenți, cultivați, olimpici la matematică și bogați. Cei care protestează astăzi sunt analfabeți funcțional și săraci. Asta auzim în fiecare zi de când au început protestele împotriva restricțiilor, în fapt împotriva regimului Iohannis, asta ne spun politicienii care în 2017 țopăiau în Piața Victoriei, asta ne spun ziariștii care transmiteau entuziasmați din mijlocul licuricilor.

Ziariști care și atunci și acum, de fapt aproape dintotdeauna din 2005 încoace s-au aflat în solda serviciilor secrete, a Parchetelor, a SPP-ului și în solda partidelor. Cei mai mulți dintre ei plătiți cu bani cash sau cumpărați cu o friptură, ZIARIȘTI SECURIȘTI. O întreagă divizie de presă, vorba lui Ion Cristoiu, a înfierat din prima secundă demonstrațiile fără să fi auzit măcar care sunt doleanțele, care sunt cererile celor care au ieșit în stradă în toată România. Ordinul pe unitate a fost simplu, clar, ferm: atacați demonstrațiile, atacați-i pe cei care demonstrează, ei nu sunt tinerii și frumoși și liberi, ei sunt, așa cum spuneam mai sus, tinerii urâți și închiși. Ziariștii securiști care invocau în 2017 libertatea de expresie, dreptul la manifestații, toate fără autorizații legale, atacă acum legalitatea demonstrațiilor. Și o fac asta pe site-uri cumpărate de securiști, cumpărate de noua securitate, o fac acum angajați ai trusturilor aflate sub comanda și la dispoziția securiștilor. Ziariștii securiști nu sunt plătiți și cumpărați cu ziua, așa cum sunt muncitorii români care culeg sparanghelul din Germania, ei sunt cumpărați și plătiți pentru totdeauna.

Am putea vorbi despre dubla măsură, despre o dublă măsură atunci când comparăm demonstrațiile din 2017 cu cele din 2021. Dar nu e vorba despre asta. E vorba despre altceva, strigător la cer: sfânta nerușinare cu care politruci, miniștri, ziariști securiști, influenceri, blogări, uitați-vă la dobitocul de Mândruță, el e cel mai bun exemplu în sensul ăsta, e vorba, spuneam despre sfânta nerușinare cu care ne mint și ne prostesc toți aceștia în față. E ca o flegmă, e de fapt o flegmă pe care ne-o scuipă sistematic de ani de zile în față ca și când acesta ar fi un drept al lor, și o obligație a noastră de a o primi. Haideți sictir! S-a terminat de mult cu vrăjeala asta stricată, de doi bani, de când invocați la nesfârșit democrația și statul de drept, cu care voi v-ați șters la cur ani de-a rândul, nefiind nimic altceva decât niște servitori odioși ai securiștilor, ai noii securități care a încălecat și conduce de mult România. Tinerii frumoși și liberi din 2017 erau mii, zeci de mii, milioane, iar tinerii urâți și închiși, săraci și analfabeți funcționali care protestează astăzi sunt 536 la București, 249 la Brăila, 128 la Cluj, 97 la Sibiu ș.a.m.d.

Jandarmii de atunci, cei care erau prezenți la demonstrațiile din 2017, nu au mișcat nici măcar un deget împotriva demonstranților, nu i-au atins nici măcar cu o floare până pe 10 august 2018, când s-au văzut atacați și au ripostat. Jandarmii de atunci, așa buni cum erau, erau răi. Jandarmii de acum sunt de la început răi, dar, de fapt, așa trebuie să fie și acum sunt buni.Noi purtăm masca, politicienii nu poartă masca. Noi mâncăm pe terasă la zero grade Celsius, ei mănâncă înăuntru, noi păstrăm distanța, ei nu păstrează distanța.

Plăcuța suedeză era atunci o filozofie, nu o mu… Cum e să fii acum de partea cealaltă a plăcuței suedeze, cum e să fii de partea cealaltă a mu…? E bine? E filozofic? Nu-i așa? Mă rog, tineri frumoși și liberi din 2017 erau înțesați de filozofi, actori și artiști independenți. Astăzi nu a ieșit niciunul. La demonstrațiile de acum nu am văzut niciunul. Ei sunt dispuși să stea în casă și să nu crâcneasă în fața noii puteri de azi, mai bine își uită meseria și mor de foame decât să protesteze împotriva lui Iohannis, Cîțu, Orban, Bode, Vlad Voiculescu. Cât despre Raed Arafat, pentru ei atunci era un criminal, astăzi e un erou. Dublă măsură? Nu, aceeași flegmă aruncată cu nerușinare pe obrazul unei națiuni întregi. Toate aceste exemple ne arată că tinerii frumoși și liberi care demonstrează acum nu mai sunt tineri frumoși și liberi pentru că nu mai sunt ”ai noștri”, nu mai țin ”cu noi”, nu mai sunt ”cu noi” și, firește, cine e împotriva noastră nu e ”cu noi”. Proștii și dobitocii tineri, frumoși și liberi, șterși pe creier nu s-au prins că, tinerii frumoși și liberi de astăzi, pentru că sunt de-adevăratelea tineri și frumoși, demonstrează după ora închiderii ca să se poată plimba în voie, să nu mai stea închiși în casă, se plimbă ca să fie liberi. În România, Revoluția continuă!P.S. De ce demonstrează ei fără mască? Pentru că și-au făcut teste antigen luând exemplul Ralucăi Turcanu. Drepturile și libertățile individuale nu pot fi restrânse niciodată nici măcar în vremea pandemiei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aceste posturi tv sau ziaristi, cu totii aflati pe baricadele (dez)informării, sunt cele mai vinovate de propagarea minciunii covid, sunt aceleasi slugi obediente ca in timpul lui Goebbels in Germania nazista, niste gunoaie umane. Inducand deliberat panica in populatia au pe constiinta (desi e clar ca nu au asa ceva, dar Dumnezeu va tine cont de orice vorba pe care mizerabilii au scos-o pe gura) multi morti din aceasta perioada, oameni care au cedat presiunilor psihice. Va fi vai de sufletul acestor indivizi si individe, oameni care s-au nascut ptr a fi slugi.
    Tinerii si nu doar tinerii care protesteaza zi de zi nu sunt idioți ci adevărații români care nu accepta minciună și dictatura. Însă cei care accepta să stea închiși precum cretinii de la ora de… pina la ora de…sunt turma pe care o vor asmuți asupra celorlalți pentru a se încăiera frate cu frate, asa cum am mai vorbit despre razboiul romano-roman ce va sa inceapa …,divide et impera Totul s-a transformat intr-o dictatura prin suprimarea libertății, a noastră, a tuturor românilor.
    Mâine-poimâine o sa luam mâncarea la rație ca pe timpul comunismului …economia se va prăbuși total, energia electrica va fi cu porția și nenorocitii astia vor da înainte cu biciul asupra noastra. Grasa nesimțire a celor de la putere, aparati de tortionarii si criminalii din politie si jandarmerie (care vor regreta amarnic ceea ce fac acum), nu-i va determina sa-și de-a demisiile ci vor continua sa devalizeze si sa distruga total tara, dupa care, cu misiunea indeplinita, o vor sterge de aici, lasand poporul sa se sfasie intre ei.
    DUMNEZEU CU MILA! Un parinte induhovnicit care inca traieste dar nu-i pot da numele a spus ca nici nu ne putem imagina ce va fi aici, depaseste gandirea si inchipuirea noastra…

    Ia cititi aici cam cum este acum in Israel:
    https://www.incorectpolitic.com/appel-sos-dramatic-din-israel-suntem-inchisi-suntem-intemnitati-precum-sobolanii-in-vederea-unei-experiente-sociale-maine-va-fi-randul-vostru-al-tuturora/

    1. Gobbels si ai lui au strans evreii, rromii, homosexualii, pedofilii in lagare de concentrare adica i-au carantinat.
      Gobbels a facut un lucru bun si de folos societatii.

  2. Fabulos! O surpriza neașteptata și o raza de speranța în colbaraia și fumigenele securiste din presa centrala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button