X

[VIDEO] IPS Teodosie: Fumatul e un păcat împotriva firii. Cine fumează, nu ține post. Să ia aminte cei care au acest nărav: din seara asta să-l lase

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a atras atenția celor care fumează avertizându-i că acesta este un obicei împotriva firii și subliniind că ”cine fumează nu postește”. 

”Și ce însemnează postul? Luați aminte: unii acoperă niște păcate care spun că sunt relative. Că n-ar avea importanță. Părintele Cleopa foarte frumos observă și zice că fumatul, deși nu e mâncare, dar e mare păcat. Mai mare ca beția. Pentru că este împotriva firii. Astfel încât, cine fumează, nu ține nicio zi de post. Să ia aminte cei care au acest nărav: din seara asta să-l lase. Și nu vă amăgiți zicând ”mai rărim”. Dintr-o dată!”, a spus Teodosie.

Cuvântul integral:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Adica e mai bine sa te imbeti (cu toate consecintele posibile, inclusiv sa comiti pacate si crime cu mintea tulburata de alcool) decat sa fumezi? Cu tot respectul pt IPS Teodosie, aici nu sunt de acord cu sfintia sa.

    1. Consumul de alcool (nu beție!) nu este un păcat, însă fumatul da!
      Cu alte cuvinte, la alcool contează cantitatea, iar la fumat nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button