X

În spitalul lui Beatrice Mahler, Marius Nasta, pacienții COVID sunt lăsați să moară în agonie, fiind tratați cu paracetamol și codeină


În timp ce managerul vedetă Beatrice Mahler, de la la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, se află zilnic pe micile ecrane pentru a promova produsele BIGPHARMA, pacienții cu COVID-19 sunt lăsați să moară în agonie, fiind tratați cu paracetamol și codeină deși în foaia de observație apar tratați cu remdesivir și alte medicamente din protocolul pentru SarsCov-2. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„În dată de 22.02.2021 am fost adus la spitalul Județean Ialomița unde în urmă unor analize medicale sânge, CT am fost transferat la Institutul Marius Nasta București.Aici din data de 22.02.2021 am fost lăsat să agonizez până în dată de 26.02.2021, timp în care nu mi-au administrat nimic.

Am rugat să-mi comunice asistentul sau medicul evoluția deoarece mi-au fost recoltate analize și mi s-au efectuat CT, asistentele justificau că nu-mi pot comunica, iar medicii nu s-au prezentat pentru discuții.

Am aflat informații greu de digerat de la familie, care suna și se interesa de starea mea, cum că am afectare de 50-60% la ambii plămâni, cordul mărit, transaminazele foarte mărite, factorul de coagulare depășit de 1000 de ori.

În tot acest timp nu mi-au administrat decît paracetamol tablete și 3 pastile de codeină deși în foaia de observații eu „beneficiam” de remdesivir, cfort și multe alte astfel de medicamente.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. VA ROG, SPUNETI-I ACESTUI DOMN , CA E FF NECESAR SA -SI INGRIJEASCA IN CONTINUARE PLAMINII, INIMA , CU AEXECITII DE REFACERE A CAPACITATII PULMONARE , DE REFACERE A FICATULUI, PT CA TOTI CEI CE AU FOST BOLNAVI , DUPA APROX 6 LUNI , AU MARI PROBLEME CU PLAMINII ,CU FICATUL … VESTEA BUNA E CA SE POT REFACE , DAR SA AIBA GRIJA DE EI . PUTIN PROBABIL SA PRIMEASCA ACESTE ATENTIONARI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button