X

[VIDEO] Crime în lanț la secțiile ATI din România. La Târgu Mureș, doctorul Benedek Imre declară că fratele său a murit legat de pat: “Avem filmare în care imploră să fie lăsat să plece”

Arafat și miniștrii Sănătații Nelu Tătaru și Vlad Voiculescu trebuie anchetați!

benedek imre

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul universitar doctor Benedek Imre, unul din cei mai buni cardiologi pe care îi are România a vorbit despre drama pe care a trăit-o fratele sau, profesor doctor Benedek Istvan, cel care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, şi care a murit de COVID-19 fiind legat de pat la ATI Mureş. 

“Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-l vom difuza, pentru că este sentimental foarte greu de acceptat.

Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală, de aceea nici nu aș putea să vă deslușesc prea multe.

Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională. Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros.”, a spus Benedek Imre, la Antena 3.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. ;””””In sfarsit””””” de la inceputul plandemiei, “ADEVARUL” iese la iveala!Am zis mereu ca atunci cand” va exploda bomba” si se va vedea cine sint asasinii româniei și cat genocid s.a facut , atunci poporul va lua atitudine! Deci marea majoritate din spitale si “in cardasie cu cei de sus”, trebuie acuzați de GENOCID!!!!!!!! Iar guvernul schimbat complet!!!!!!!???

  1. Dumnezeu scoate la iveală adevarul dar nu mai spuneți că există covid pt.ca in spatele așa zisului virus covid-divoc înseamnă ? .minciuna diavolească .Pt.asta alții se îmbogățesc, declarând cît mai mulți covidati.Si își permit să omoare 90 %din populația globului .Ăștia din sistem plătiți de fonduri Bil Gates cu bigfarma au semnat acel acord NWO OMS și corporațiile se profită și-si omoară pacienții bolnavi de diferite boli pe banii și dreptul pacientului de a trai , nu-i tratează omorând nu tratind câștigă bani și funcții .

  2. Acum ii dați dreptate senatoarei Sosoaca, ca de un an și striga și zice de neregulile din plandemie…..toți cei care au murit ,, de covid 19’’ pana acum au fost lăsați sa moara , dacă erau tratati nu mureau, exista tratament dar nu îl accepta … exact ca la revoluție , au fost împușcați oameni voit ca sa fie declarată revoluție dar in sine a fost lovitura de stat. E de plâns. Treziți-vă romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button