X

Arafat expulzat! Și la Spitalul Județean Târgu Mureș, pacienții sunt legați de mâini și de picioare și sedați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România se află într-un scenariu sumbru al pandemiei, carantinării și restricțiilor sub premiza salvării de vieți omenești. Din păcate cei care ar trebui să ne salveze ne tratează ca pe animale, iar secțiile de ATI au devenit abatoare. Oamenii bolnavi intră la ATI și majoritatea mai ies doar în saci negri. Nu scriem ca să speriem oamenii ci relatăm pur și simplu fapte.

Avem o tragedie națională în spitale din cauza pandemiei de covid 19, iar vinovați de acest lucru sunt șefii de la ministerul Sănătății în frunte cu Raed Arafat și cei de la Consiliul Național pentru Situații de urgență. Raed Arafat este de la începutul plandemiei și ar trebui degrabă anchetat și apoi expulzat din România.

Ieri am fost atenționați de cetățeni că nu doar la Sibiu sunt oamenii legați de mâini și de picioare sau la Arad pe secțiile de ATI ci și la Spitalul Județean din Târgu Mureș. O asistentă afirmă sub anonimat că la spitalul Județean Târgu Mureș avem un abator, iar cei care ajung acolo pleacă mai mult în saci negri decât înapoi acasă pe picioarele lor.

Cel mai grav este faptul că nu avem autopsie, iar familiile nu pot să își vadă rudele decedate din cauza protocoalelor covid impuse de ministerul Sănătății. Familiile nu au curaj să vorbească despre acest genocid care are loc în spitale din cauza faptului că nu au nici un fel de probe prin care să demonstreze aceste cazuri de malpraxis.

Persoana care apare în imagine legată la mâini a fost internată la Spitalul Județean Târgu Mureș, i-a fost luat telefonul și lăsată să zacă pe patul de spital. Aceste tratamente inumane par a fi o practică generalizată. Am încercat să luăm legătura cu responsabilul cu presa, purtătorul de cuvânt Mariana Moldovan Negoiță, însă aceasta nu răspunde la telefon. Nu ne-am mai obosit să facem cereri în scris pentru că în 99% din cazuri nu ne răspund. De ce sunt legați pacienții de paturi?

De la miniștri, la manageri de spitale s-a instalat OMERTA

Un alt lucru extrem de grav care ne-a fost semnalat astăzi de un cetățean internat în spital cu covid la Marius Nasta București, cum că aici pe hârtie sunt trecute tot felul de medicamente care ar fi administrate pacientului, dar în realitate oamenii sunt lăsați în agonie cu zilele, fiind tratați cu paracetamol și codeină. Problemele sunt extrem de grave, iar doamna Beatrice Mahler stă mai mult pe la televizor ca să încaseze șpăgi grase decât să se ocupe de pacienți.

Anchete în REM pentru decesele suspecte de COVID 19

Procurorii trebuie să înceapă de urgență verificări în REM pe aceste cazuri de covid din secțiile ATI pentru persoanele decedate. Să fie verificate aceste liste cu medicamente administrate și injecții. Foarte mulți pacienți cu covid spun că au făcut clostridium din cauza acestor antivirale puternice. Extrem de grav este faptul că pacienții primesc medicamente cu efect sedativ ceea ce poate provoca moartea prin asfixiere la o boală cum este covid 19.

Protocolul COVID ORDIN nr. 2.054 din 27 noiembrie 2020 publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1167 din 3 decembrie 2020 este semnat în numele ministrului Sănătății Vlad Voiculescu de către un individ de la institul Aspen, care a primit un post călduț de secretar de stat.

Nicolae Dragoş Garofil este secretar de stat la Ministerul Sănătății, un medic primar cu experiență la partid(PNL) și semnatar al protocolului COVID. Problema este că acest protocol covid ar fi unul care provoacă decese. Ori protoculul nu este bun ori medicii nu respectă protocolul. Cine este VINOVAT?

Acești băieți de la Institul Aspen conduc Sănătatea în România. Aici îi mai găsim pe Alexandru Rafila, Vlad Voiculescu, Nic Voiculescu și acest tânăr doctoraș care semnează acte ca primarul, Nicolae Dragoș Garofil.

Citiți și: Acesta-i adevărul despre activitatea lui Raed Arafat: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

 1. Pai, cred ca in toata tara se intampla asta; eu, personal, stiu de un caz similar la Sp. Jud Brasov. De Sibiu s-a aflat doar ca a vorbit unul….

  1. Am mari îndoieli că procurorii vor fi lăsați să ducă la capăt anchetele și să reușească pedepsirea vinovatilor!

   1. Procurorii , judecatorii , sunt complici . Nu isi fac meseris de 30 de ani in urma .
    Nu apara poporul , nu se sesizeaza de nimic . De aceia a ajuns romania in halul in care este – devastata .

 2. Acedtea se intampla de cand a inceput ” pandemia” adica dictatura medicala
  Totul este cum reactionam
  De ce le e frica celor a caror parinti s au rude le “”bin la sac””?
  Multi din lasitate au acceptat bani pt ai declara cu covid
  NE AM VA DUT PARINTII , SI TARA PT BANI
  DUMNEZEU SA NE LUMINEZE.
  MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA

 3. Exista un protocol pe fiecare caz in parte- functie de gravitate si raspus la tratament al pacientului . Asistentele ce se ocupa de bollnavi in ATI sigur isi manifesta nemultumirea fata de unele persoane ce nu mai pot reactina normal din motive de sanatate , nemultumire ce capata diverse forme , dar care sunt in ceea mai mare parte aflate in limita protocolului existent . Dar , mereu este un dar , pot exista si cazuri unde nu se aplica -ad litteram- protocolul si unde sunt depasite niste limite . Asta nu inseamna sa generalizam . Efectul benefic al articolului de fata poate consta in eliberarea , ca numar de pacienti , a saloanelor ATI si renuntarea pacientului la a mai merge la tratament . Alegerea este simpla – stai acasa cind ai o virsta matusalemica si ai probleme grave asociate infectiei virale . Poate totul ar trebuii citit in aceasta cheie a intelegerii, unde bolnavul ar trebui lasat sa faca propria alegere .Fortarea povestirii , din textul din media , cauzeaza renuntarea .

 4. ORDIN nr. 4.343/2020 din 27 mai 2020
  privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor art. 7
  alin. (1^1), art. 56^1 şi ale pct. 6^1 din anexa la Legea educaţiei naţionale
  nr. 1/2011, privind violenţa psihologică – bullying
  ….
  2. Scopul normelor metodologice:
  a) să ajute la crearea unui climat sigur şi pozitiv în unitatea de învăţământ,
  bazat pe respectarea persoanei, nediscriminare (CHIAR DACA COPILUL NU POARTA MASCA), motivarea pentru învăţare şi asigurarea stării de bine (NUMAI STARE DE BINE NU E CU BOTNITA PE GURA) a antepreşcolarului/preşcolarului/elevului în unitatea de
  învăţământ;
  ….
  CAPITOLUL I
  Definiţii operaţionale
  ART. 1
  În sensul prezentei metodologii, termenii/expresiile de mai jos au următoarele
  semnificaţii:
  a) violenţă psihologică – bullying este acţiunea sau seria de acţiuni fizice,
  verbale, relaţionale şi/sau cibernetice, într-un context social dificil de evitat,
  săvârşite cu intenţie, care implică un dezechilibru de putere, au drept consecinţă
  atingerea demnităţii ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante,
  umilitoare sau ofensatoare, (FAPTA PROFESORULUI/PORTARULUI SCOLII ETC DE A-L TERORIZA PE COPIL SA POARTE MASCA) îndreptate împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane şi vizează aspecte de discriminare şi excludere socială, care pot fi
  legate de apartenenţa la o anumită rasă, naţionalitate, etnie, religie, categorie
  socială sau la o categorie defavorizată ori de convingerile (CUM CA MASCA IMI FACE MAI MULT RAU DECAT BINE), sexul sau orientarea sexuală, caracteristicile personale, acţiune sau serie de acţiuni, comportamente ce se desfăşoară în unităţile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale. Sunt excluse termenului de violenţă psihologică – bullying relaţiile violente dintre adulţi şi copii şi relaţiile violente între adulţi în cadrul unităţii de învăţământ;
  ….
  d) abuzul emoţional constă în expunerea repetată a unui copil la situaţii al
  căror impact emoţional depăşeşte capacitatea sa de integrare psihologică. În
  această situaţie, abuzul emoţional vine din partea unei persoane care se află în
  relaţie de încredere, de răspundere sau de putere cu copilul. Ca modalitate
  concretă, o situaţie de abuz emoţional poate îmbrăca formă de umilire verbală
  şi/sau nonverbală, intimidare, ameninţare, terorizare, restrângerea libertăţii de
  acţiune, denigrarea, acuzaţiile nedrepte, discriminarea, ridiculizarea şi alte
  atitudini ostile sau de respingere faţă de copil.
  Dacă abuzul emoţional este repetitiv şi susţinut, acesta poate conduce la
  afectarea diverselor paliere ale psihicului copilului, precum structura de
  personalitate, afectele, cogniţiile, adaptarea, percepţia, devenind abuz
  psihologic, care are consecinţe mai grave şi pe termen lung asupra dezvoltării
  copilului;
  Concluzionez: consider ca daca imi trimit copilul la scoala fara masca:
  1 – de refuzat accesul in scoala nu se poate pt ca imi incalca dreptul la educatie
  2 – daca incep cadrele didactice/nedidactice/alti parinti pro-botnita sa-mi terorizeze copilul cu “POARTA MASCA…NU VEZI CA TOTI POARTA”, “O SA NE IMBOLNAVESTI PE TOTI”, “DACA NU RESPECTI REGULILE, NU SCAPAM DE PANDEMIE” etc – eu zic ca e BULLYING in toata regula
  Practic, daca li s-ar explica adultilor din scoala ca trebuie sa inceteze cu acest bullying grosolan (chiar daca Legea55 prevede obligativitatea purtarii mastii in spatii inchise) si nu ar mai exista presiunea sistemului cu POARTA MASCA, lucrurile s-ar detensiona, ne vom trimite copiii fara masca la scoala, discriminare nu pot face ca sarim cu anti-bullyingu’ pe ei si n-au decat sa sesizeze politia cum ca copilul cutare nu poarte masca.
  Ce ziceti? Sta in picioare?

 5. LEGE nr. 167 din 7 august 2020
  pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, precum și pentru completarea art. 6 din Legea nr. 202/2002 privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați
  ….
  (5^1) Constituie hărțuire morală la locul de muncă și se sancționează disciplinar, contravențional sau penal, după caz, orice comportament exercitat cu privire la un angajat de către un alt angajat care este superiorul său ierarhic, de către un subaltern și/sau de către un angajat comparabil din punct de vedere ierarhic, în legătură cu raporturile de muncă, care să aibă drept scop sau efect o deteriorare a condițiilor de muncă prin lezarea drepturilor sau demnității angajatului, prin afectarea sănătății sale fizice sau mentale ori prin compromiterea viitorului profesional al acestuia, comportament manifestat în oricare dintre următoarele forme:
  a) conduită ostilă sau nedorită;
  b) comentarii verbale;
  c) acțiuni sau gesturi.
  (5^2) Constituie hărțuire morală la locul de muncă orice comportament care, prin caracterul său sistematic, poate aduce atingere demnității, integrității fizice ori mentale a unui angajat sau grup de angajați, punând în pericol munca lor sau degradând climatul de lucru. În înțelesul prezentei legi, stresul și epuizarea fizică intră sub incidența hărțuirii morale la locul de muncă.
  (5^3) Fiecare angajat are dreptul la un loc de muncă lipsit de acte de hărțuire morală. Niciun angajat nu va fi sancționat, concediat sau discriminat, direct sau indirect, inclusiv cu privire la salarizare, formare profesională, promovare sau prelungirea raporturilor de muncă, din cauză că a fost supus sau că a refuzat să fie supus hărțuirii morale la locul de muncă.
  (5^4) Angajații care săvârșesc acte sau fapte de hărțuire morală la locul de muncă răspund disciplinar, în condițiile legii și ale regulamentului intern al angajatorului. Răspunderea disciplinară nu înlătură răspunderea contravențională sau penală a angajatului pentru faptele respective.
  (5^5) Angajatorul are obligația de a lua orice măsuri necesare în scopul prevenirii și combaterii actelor de hărțuire morală la locul de muncă, inclusiv prin prevederea în regulamentul intern al unității de sancțiuni disciplinare pentru angajații care săvârșesc acte sau fapte de hărțuire morală la locul de muncă.
  (5^6) Este interzisă stabilirea de către angajator, în orice formă, de reguli sau măsuri interne care să oblige, să determine sau să îndemne angajații la săvârșirea de acte sau fapte de hărțuire morală la locul de muncă.
  (5^7) Angajatul, victimă a hărțuirii morale la locul de muncă, trebuie să dovedească elementele de fapt ale hărțuirii morale, sarcina probei revenind angajatorului, în condițiile legii. Intenția de a prejudicia prin acte sau fapte de hărțuire morală la locul de muncă nu trebuie dovedită.
  2. La articolul 26, după alineatul (1) se introduc două noi alineate, alineatele (1^1) și (1^2), cu următorul cuprins:
  (1^1) Constituie contravenție hărțuirea morală la locul de muncă săvârșită de către un angajat, prin lezarea drepturilor sau demnității unui alt angajat, și se pedepsește cu amendă de la 10.000 lei la 15.000 lei.
  (1^2) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă:
  a) de la 30.000 lei la 50.000 lei neîndeplinirea de către angajator a obligațiilor prevăzute la art. 2 alin. (5^5);
  b) de la 50.000 lei la 200.000 lei nerespectarea de către angajator a prevederilor art. 2 alin. (5^6).
  3. La articolul 26, după alineatul (2) se introduc trei noi alineate, alineatele (2^1)-(2^3), cu următorul cuprins:
  (2^1) Ori de câte ori va constata săvârșirea unei fapte de hărțuire morală la locul de muncă, instanța de judecată poate, în condițiile legii:
  a) să dispună obligarea angajatorului la luarea tuturor măsurilor necesare pentru a stopa orice acte sau fapte de hărțuire morală la locul de muncă cu privire la angajatul în cauză;
  b) să dispună reintegrarea la locul de muncă a angajatului în cauză;
  c) să dispună obligarea angajatorului la plata către angajat a unei despăgubiri în cuantum egal cu echivalentul drepturilor salariale de care a fost lipsit;
  d) să dispună obligarea angajatorului la plata către angajat a unor daune compensatorii și morale;
  e) să dispună obligarea angajatorului la plata către angajat a sumei necesare pentru consilierea psihologică de care angajatul are nevoie, pentru o perioadă rezonabilă stabilită de către medicul de medicină a muncii;
  f) să dispună obligarea angajatorului la modificarea evidențelor disciplinare ale angajatului.
  (2^2) Ori de câte ori va constata săvârșirea unei fapte de hărțuire morală la locul de muncă, Consiliul aplică, în condițiile legii, oricare dintre măsurile prevăzute la alin. (2^1) lit. a) și e).
  (2^3) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100.000 lei la 200.000 lei neaducerea de către angajator la îndeplinire a măsurilor dispuse de către Consiliu. Plata amenzii nu exonerează angajatorul de aducerea la îndeplinire a obligațiilor prevăzute la alin. (2^1).

 6. Asa a ucis “virusul ucigas”, prin doctorii ATI-sti, iar asta nu doar la noi. “Eroii din linia intai” sunt de fapt ucigasii din linia intai, ajutati de protocoalele medicale ale lui Arafat. Trebuie investigatii politienesti serioase pentru ca este vorba despre genocid. Arafat infunda puscaria pe viata, impreuna cu restul gastii de criminali.

 7. Lucrurile astea se cunosc de cel putin 6 luni de zile, in spitale a avut si are loc un genocid. Au fost transformate in lagare de exterminare, sunt medici care avertizau din aprilie 2020 ca nu cumva sa mergem la spital. E un dezastru, vorbim de crime peste crime cu premeditare. Spitalele au fost transformate in lagare de exterminare.

 8. Nu expulzat, ca e prea usor! Judecat, condamnat si daca apuca ispasirea pedepsei, in caz ca nu e condamnat pe viata, abia atunci expulzat!

  1. Nu,nu,categoric NU..tratați la Sibiu și Tg Mureș la secțiile ATI cu același tratament,tot grupul de criminali în frunte cu Wuhanis Mengele,Arahat,Tătaru,Voiculescu etc. Apoi expediați în saci negri pe Narte.

 9. Am știut de anul trecut că cine ajunge la spital în stare gravă cu fel de fel de probleme de sănătate și nu are pe cineva din familie să se intereseze pt.el automat acest bolnav și-a pierdut dreptul de a fi salvat o să fie declarat mort covid 19 Cei din sistemul medical au fost platiti să-i omoare, ca așa ei au în continuare servici declarând că sânt deacord cu normele impuse de mai marii criminali ai sistemului DSP împreună cu mai marii criminali OMS corporații cu scopuri comerciale ,pt.exterminare cu falsa pandemie .Acești pacienți ajunși pe mana criminalilor fara drept.la viața,fără drept la autopsie ,fără drept la un ritual ortodox ,aruncat în sac ca pe gunoi .Cu cît mai mulți morți declarați cov.chiar dacă au murit de ,clostridium,diabet,boli de inimă ,mal praxis ei cei așa zisii “noi cei din linia întâi” proclamați din prima linie și-au atins scopul ucigând in masă oameni cu zile care puteau liniștit sa fie salvati sa se întoarcă acasă pe piciorele lor dar nu le-au lăsat nici o speranță pt.acesti ucigași sânt angajați anumea pt.ca sânt nebuni nu au sentimente și-au vândut sufletul la ? pt.functii,bani etc .dar Au sa de-a răsplată Dumnezeu este cel care vede nu are nevoie de telecamera big brader.

  1. Un astfel de caz este detaliat. ”Domnul C. a fost soțul unei asistente. Într-adevăr, și ea a avut COVID, dar uite că a scăpat. Era puțin mai plinuț. L-au adus de acasă, l-au băgat direct în modular. Înainte să intre s-au pupat, că hai că ne vedem în câteva zile. O săptămână a fost bine, a făcut un scaun diureic, pe urmă un altul, s-au făcut analize și au găsit clostridium. Nu există să iei așa ceva din modular, pentru că e făcut nou, în plus se respectă măsurile de securitate sanitară, nu poți intra cu nimic. Se ia din combinația Remdesevir cu Favipavir și Meronem, de la antibiotice. Majoritatea oamenilor, de la antivirale COVID fac această chestie, clostridium. Unii scapă, alții mai puțin, dar într-adevăr nu se moare de el.

 10. cel mai important…toti cei care au avut rude sau prieteni in astfel de situatii trebuie sa vorbeasca, oriunde, pe FB, pe Instagram, pe Twitter, la ziare, la televiziuni, pe bloguri, peste tot…doar asa pot fi demascati acesti criminali, sa se faca cunoscute toate aceste atrocitati, acest genocid impotriva populatiei, crime cu premeditare…trimise sesizari la politie, la Parchete, la conducerea spitalelor, la comisiile din parlament, este nevoie de o avalansa a unor astfel de sesizari ca sa se vada dimensiunile acestui masacru…

 11. Gripa a fost botezata cu numele covid la fel si pneumoniile si celelalte afectiuni medicale ,si incep unii care au citit multe titluri si imagini de stiri :,,pai da dar la mine la munca au fost colegi bolnavi si ai vazut si la televizor o multime de vedete”;ganditi cu mintea voastra nu doar atunci cand aveti voi interes sa plecati la munte ,mare si incepeti sa cercetati vremea la meteo,ca de ce ne intereseaza pe noi de virusi gripe si alte alea treaba altora,nu inlocuiti mintea cu televizorul .In anii precedenti covid se vehiculau la toate posturile de stiri 100 de morti pe zi de gripa,si acum pare ca gripa a disparut si asta fara carantina,masca,distantare fizica si fara campanie de vaccinare ,iar virusul asta covid se pare ca are sezoane de hibernare cam multe.Nu exista virus cu constiinta care sa hotarasca si sa zica :,,pai vara asta am mancat destul am burta plina revin peste cateva luni si tot asa ”;un virus cand intra intr-o comunitate papa tot .Nici pana acum nu sa primit raspuns pentru diparitia cazurilor de gripa iar asta este cea mai mare dovada pe care o poate vedea toata lumea,si care dovedeste ca totul este o minciuna,si ar trebui sa va ganditi serios la asta .Un prieten a intrat in spital cu insuficienta respiratorie a fost depistata pozitiv covid ,a fost tratat de covid iar dupa doua saptamani a fost externat,la cateva zile distanta avea aceleasi simptome de respiratie grea dupa care a ajuns la un alt spital unde au ajuns la concluzia can avea de fapt pneumonie ,apa la plamani a fost tratat pentru pneumonie si si-a revenit,asta este pentru ce-i care sustin ca au avut probleme de respiratie depistati pozitiv covid, concluzia este ca afectiunile medical care urmau sa aiba loc si fara aparatia covid nu au disparut si sunt botezate cu numele de covid. Ar trebui sa ne gandim la faptul ca atunci cand acest virus a aparut oameni de prin China “cadeau” brusc din picioare,(se aruncau in fata ca intr-o piscina) acum se pare ca nu mai cade nimeni din atatia pozitivi ,concluzia fiind ca totul era regizat pentru a inspaimanta foarte tare.

  1. Ar trebui camere de luat vedere în toate secțiile Ați.Cum acestea sunt împânzite peste tot,de ce sa nu fie și acolo,iar susținătorii bolnavilor să aibă acces la aceste camere,având în vedere ca in spitale nu exista posibilitatea sa poți intra.

  2. In China nu uita ca vaccinarea a fost obligatorie in 2019 iar apoi au fost omorati prin tehnologia 6g cu unde electromagnetice. Li s-a administrat acelasi vaccin care acum se administreaza global. Nu a fost regizare deloc. Doar ca pentru a acoperi acest lucru, s-au impus aceleasi legi draconice ca in lume acum. Toate vaccinurile contin nanoparticule, si o data ce ai aceasta tehnologie in corp , tu devii antena. Iar in ceea ce priveste testarea swab-cu betigas contine si el nanoparticule. Exista f. multe documente pe care aici nu le pot posta sunt pdf, insa exista si pe internet. Cine ia acest modulator genetic e mort.
   Toate boliile precum spui pulmonare, gripa s.a se eticheteaza covid.

   https://www.news-medical.net/health/Nanoparticle-Based-Vaccines.aspx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button