X

[VIDEO]: PROTESTUL împotriva legii vaccinării obligatorii – 7 Martie, București

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

15 comentarii

  1. Acest vaccin EXPERIMENTAL este cea mai mare nenorocire a tuturor timpurilor! Au murit foarte multi oameni de la vaccin…si tineri inca! Deci nu numai batrani!!! Astia vor sa ne omoare !!!!!

  1. Amin! Amin! Amin! 🙏🙏🙏Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste- ne pe noi pacatosii, pentru rugăciunile Maicii Tale, Stapana noastră de Dumnezeu Nascatoare Preacurata Fecioara Maria! 😔❤

 1. Doamne Ajuta! Sunt aproape de parcul Izvor si vad grupuri-grupuri de oameni ce se indreapta spre zona protestului! Am inteles ca se iese si in deja in marile orase! Cineva imi spune ca in afara de Romania TV, celelate posturi nu zic aproape nimic! Sclavi si tradatori ordinari!

 2. alaturi de voi! ROMANIA TREZESTE-TE !!!!

  JOS arafat si condamnat la MUNCA IN MINA !!!!!

  JOS GUVERNUL !!!!

  DOAMNE , DA-NE PE MAINILE POPORULUI PE ACESTI CONDUCATORI TRADATORI DE NEAM SI TARA !

  SUS ROMANIA !!!!!!!~

 3. Amin! Amin! Amin! 🙏🙏🙏Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste- ne pe noi pacatosii, pentru rugăciunile Maicii Tale, Stapana noastră de Dumnezeu Nascatoare Preacurata Fecioara Maria! 😔❤

  1. Jigodia asta cu ochii bulbucati imprastie numai excremente de peste un an de zile. Poate reuseste sa strice intr-o zi asfaltul de la A3 .

 4. Au fost în permanență cam 11.000-13.000;numărul maxim a fost în jurul cifrei de 20.000;organizatorii au anunțat că 5 sau 7 autocare,nu am reținut exact,au venit din Iași, Bacău,Roman, Pașcani.
  Rușine bucureștenilor comozi și nepãsãtori!!!
  Rușine și ilfovenilor fiindcă majoritatea orașelor din Ilfov sunt aproape de capitală;în plus multe din ele au și acces ușor.
  Dacă această lege va trece,fiecare își va fi meritat soarta după aia;spurcãciunile știu doar de frica strãzii;iar 20.000 este doar un fulg de nea pentru spurcãciuni.
  Când vă veți vedea copii sau alte rude făcând spume la gurã,să vă amintiți că nu a ți fost în stradă;nici de fier dacă ai fi,nu ai cum rezista celor 38 de vaccinuri care sunt în proiectul de lege;și nu trebuie să mă credeți pe mine,veți vedea singuri…

 5. Citat din articolul „Nosode | definition of nosode by Medical dictionary” (https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/nosode):

  „[.…]

  nosode (nŏs′ōd) [″]
  A homeopathic vaccination. A very dilute pathological tissue sample, taken from the blood, feces, mucus, pus, or tissue of an infected or diseased organism, administered to a human to promote immunity against disease.

  […]”

  traducere citat:

  „[.…]

  nosode (nŏs′ōd) [″]
  O vaccinare homeopată (un vaccin homeopat). O probă de țesut patologic foarte diluat prelevat din sânge, fecale, mucus, puroi, sau țesutul unui organism infectat sau bolnav, administrat unui om pentru a promova (crește) imunitatea împotriva bolii.

  […]”

  „Claudiu Răducu despre homeopatie”:
  https://www.youtube.com/watch?v=lF6PSM6WPAE

  Citat din articolul „HOMEOPATIA între magie şi Ortodoxie” (https://apologeticum.ro/2012/04/homeopatia-intre-magie-si-ortodoxie/):
  „[…]

  c) Pericolele homeopatiei

  Sunt periculoase “medicamentele” homeopate?

  Vom aminti situatia “medicamentelor homeopate nocive” (Nosodes) care sunt preparate din tesuturile canceroase, din cele cu lichid tuberculotic, din lichid sifilitic, din secretii gonoreice, din venin de sarpe, din mercur etc. Aceste medicamente sunt periculoase pentru sanatatea celor care le folosesc si sunt contrarii moralei medicale si deontologice.

  […]”

  „[VIDEO] Stanley Plotkin, doctor american celebru, dezvăluie folosirea de fetuși umani la fabricarea vaccinurilor”:
  https://ortodoxinfo.ro/2020/07/05/video-stanley-plotkin-doctor-american-celebru-dezvaluie-folosirea-de-fetusi-umani-la-fabricarea-vaccinurilor/

  „Dezvăluire șocantă: Adjuvanții vaccinurilor conțin celule din rinichii maimuței verzi africane precum și din fetuși umani avortați… / Iată lista completă”:
  https://ortodoxinfo.ro/2017/03/08/dezvaluire-socanta-adjuvantii-vaccinurilor-contin-celule-din-rinichii-maimutei-verzi-africane-precum-si-din-fetusi-umani-avortati-iata-lista-completa/

 6. A fost o atmosferă înălțătoare. Am apreciat organizarea, numărul mare de participanți, atitudinea demnă și decentă a celor care au luat cuvântul, faptul că numele lui Dumnezeu a fost rostit de către aproape toți vorbitorii, dorința sinceră a acestora de a informa publicul și de a cere autorităților să fim ascultați. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 7. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne fereasca de toate rautatile si lucrurile malefice ce vor sa le faca impotriva noastra doar ca sa le fie bine si sa aibe bani non-stop. Ca datorita banilor isi vând sufletul. Sa le fie rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button