X

TREZIȚI-VĂ și veniți la PROTEST! Acesta este ultimul protest pe care-l vor permite împotriva legii vaccinării obligatorii. De mâine, CMSUB interzice manifestările în aer liber

protest-oi-jandarmi-1 | Agroinfo.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București a decis noile restricții care vor fi active în Capitală, o dată cu revenirea în scenariul roșu. Restricțiile ar intră în vigoare din 8 martie, ora 00.00.

Principalele măsuri adoptate de CMSUB:

– Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea cu prezența fizică pentru elevii din clasele a VIII-a, a XII-a, dar și clasele terminale ale școlilor profesionale.

– Prin rotație, câte jumătate dintre elevii unei clase vor veni la școală câte 14 zile.

– Interzicerea activității în restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, cu excepția celor cazați.

– Școală online pentru învățământul preșcolar și primar.

– Interzicerea activității în restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor.

– Interzicerea activității în cinematografe, săli de spectacole, inclusiv a manifestărilor în aer liber.

Interdicțiile vor fi din ce în ce mai draconice. Acum este ultima șansă să ieșim în stradă și trebuie luptat până când vor promite că renunță la această lege nazistă. Altfel, protestul este degeaba, căci vor da legea, iar alt protest nu vor mai da voie să se organizeze. Vor carantina Bucureștiul și probabil întreaga țară!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. „Restricțiile intră în vigoare din 8 martie, ora 00.00”
    Protestul antivaccin este anunțat pe 7 martie! Fără frică!

  2. Cei care iubiți adevărul și dreptatea aveți acum ocazia să o demonstrați. “Credința fără fapte moartă este”. Fricoșii, ne spun Sfinții Părinți, nu intră în Rai.
    Întrarmați-vă cu sabia Duhului și coiful dreptății(învățătura Evangheliei) – armele dumnezeirii – și apărați adevărul. Iar Adevărul, ca răsplată, vă va face LIBERI!

  3. ” Interzicerea activității în cinematografe, săli de spectacole, inclusiv a manifestărilor în aer liber.”
    Aici sunt mai multe paliere:
    – din formulare, se referă la spectacole în aer liber;
    – chiar dacă s-ar referi la orice fel de manifestări, interdicţia începe de pe 8 martie;
    – chiar dacă ar începe de astăzi, mi se pare că există o prevedere (în constituţie sau în lege) că cetăţenii pot protesta şi fără autorizaţie;
    – chiar dacă n-ar exista, autorităţile nu te pot opri să protestezi dacă ai o problemă;

    1. Deci ideea pe care au vrut să o exprime e: ”Interzicerea activității în cinematografe, săli de spectacole, inclusiv când acele activități se desfășoară în aer liber”. Ei nu pot interzice protestele; sau pot, dar se fac de râs. Amintiți-vă că și pe vremea lui Orban protestele nu erau interzise cu totul, ci erau limitate la maxim 100 de oameni (sper să nu mă-nșel), și asta pe motiv de ”pandemie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button