X

SCANDALOS: Organizatorii protestului din 7 Martie au fost amendați de Jandarmerie cu 7 000 de lei

Protest la Parlament: Suntem pentru liberă alegere, nu împotriva vaccinării – Q Magazine

ACTUALIZARE: Vă pune la dispoziție datele necesare pentru a trimite o sumă de bani organizatorilor.

Asociația Alianța Părinților
RO11BRMA0999100076392152
Banca Românească sucursala Domenii
CIF 36718541


În legătură cu adunarea publică de protest care a avut loc astăzi, 07 martie a.c., în zona Palatului Parlamentului (Parc Izvor), Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

„Până în acest moment, organizatorul activității a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți și pentru că nu a asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile H.G. 35 din 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României emisă în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

18 comentarii

  1. Dumnezeu sa.i ajute! Pe toti care au participat azi la Protest! Nemernicii de janfmdarmi isi vor lua plata de la Dumnezeu !!!!!! 😤😠cat de robotizat poti sa fii incat sa nu poti gândi cu propriul creier?la.jandarmi ma refer in mod expres!!! 🤔😠😤

   1. @@@Angel Maria,jandarmii ce au fost prezenti s au comportat exemplar;acum nu stiu daca asa au simtit,ori asa au primit ordine;insa nu pot sa nu remarc acest aspect fiindca,atunci ar insemna sa nu fiu echidistant.

    1. @P.M.,
     Am fost si eu prezenta la protestul de la București si jandarmii nu au avut o comportare exemplară!
     De la microfon ni s-a zis ca chiar unul dintre jandarmi a zis sa nu se mai foloseasca cuvinte legate de Dumnezeu, deoarece este o adunare civică !!!

 1. In timpul comunismului securitii erau considerati calaii poporului acum cu nimic nu s-schimbat ca jandarmii au devenit calaii poporului si pacat ca se numesc romani isi vand sufletul diavolului pentru trezeci de arginti .Pentru ei libertatea nu exista dar blestemul ii vor ajunge din urma si chinul si durerea va fi pentru copiii lor .

 2. Nu de felicitarile voastre aveam nevoie, ci de prezenta voastră. Am stat, om batran, peste 5 ore in picioare si in mers in jurul Casei poporului, iar voi ati stat la caldurica si pe stiri

 3. Aici se vede cat se poate de clar, lipsa evidenta a democratiei si securismul total din aceasta Colonie de mana a 14-a! Fara un Razboi total de supravietuire in fatza acestor Iude sataniste, pe principiul, „ori ei, ori noi”, nu se poate, si mai devreme sau mai tarziu, aproape toti vom ajunge la aceasta concluzie! Dar sa nu fie prea tarziu pt noi!

 4. Daca era un miting al LGBT…altfel era treaba…nu era nicio amenda… veneau si autoritatile si plangeau pe umarul poponarilor…

 5. Doamne ajută!

  Scriu acest comentariu pentru a afla/ verifica dacă îmi mai este „permis” să public comentarii pe acest site, având în vedere ca ultimele 3 comentarii nu au apărut.

  Doamne ajută

  1. Se pare că merge… Si mulțumesc Ortodoxinfo! Oare ce s-a întâmplat de o vreme nu au apărut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button