X

Două state americane elimină obligativitatea măștii, iar copii din România sunt obligați să poarte măști și la ora de sport

coronavirus cehia masca

Guvernatorul din Mississippi, Tate Reeves, a anunțat că masca nu mai este obligatorie, informează Associated Press. Inițial și statul Texas a luat această decizie.

„Începând de mâine, ridicăm toate mandatele noastre de mască și companiile vor putea funcționa la capacitate maximă fără reguli impuse de stat. Spitalizările și numărul cazurilor noastre au scăzut, iar vaccinul este repartizat rapid. Este timpul! „, A spus Reeves într-un tweet.

Ridicarea mandatului de mască în Texas și Mississippi a avut loc în aceeași zi în care guvernatorul Louisiana, John Bel Edwards, a declarat că statul va trece în faza 3 a restricțiilor sale COVID, ceea ce va permite întreprinderilor libertatea de a servi mulțimi mai mari. Mandatul de a purta mască din Louisiana, totuși, va rămâne în vigoare.

Texas va elimina, de asemenea, limitele numărului de persoane pe care restaurantele le pot deservi în interior, a spus Abbott, care a făcut anunțul la un restaurant din Lubbock. El a spus că noile reguli vor intra în vigoare pe 10 martie.

„Eliminarea mandatelor de la nivelul statului nu pune capăt responsabilității personale”, a spus Abbott, vorbind dintr-o sufragerie aglomerată unde mulți dintre cei din jurul său nu purtau măști.

„Doar că acum nu mai sunt necesare mandate de stat”, a spus el.

Decizia vine din moment ce guvernatorii din SUA au atenuat restricțiile asupra coronavirusului, în ciuda avertismentelor din partea experților în sănătate că pandemia este departe de a fi terminată.

Ministerul Sănătății a respins eliminarea obligativității măștilor la orele de sport din sală

Ministerul Sănătății anunță, miercuri, că nu este de acord cu renunțarea la masca de protecție în timpul orelor de Educație Fizică din interior, dar activitățile sportive din aer liber se pot desfășura fără mască, cu respectarea distanței dintre elevi.

Majoritatea țărilor din Europa nu impun obligativitatea purtării măștii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Intr-adevar, pt ca aici, in Colonia asta de mana a 14-a se fac cele mai teribile experimente malefice pe populatie, „multumita” Iudelor care ne conduc si carora le spunem in mod impropriu, conducatori sau autoritati, ei nefiind altceva decat niste talhari la drumul mare, si satanisti pe de-asupra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button