X

Klaus Wuhannis s-a răzgândit: Susține pașaportul de vaccinare

Klaus Iohannis a zis-o clar. Pașaportul de vaccinare va fi obligatoriu? Anunț pentru toată România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea extraordinară a Consiliului European, organizată joi şi vineri prin videoconferinţă.  Șeful statului a subliniat în timpul discuțiilor faptul că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale.

“Referitor la certificatele de vaccinare, preşedintele României s-a pronunţat pentru o abordare coordonată şi unitară la nivel european, susţinând că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale, iar procesul de identificare a elementelor tehnice pe care să le conţină un certificat la nivel european va trebui să continue”, informează Administraţia Prezidenţială.

Liderii UE au discutat joi seară despre realizarea unor pașapoarte de vaccinare pentru cetăţenii statelor membre care s-au imunizat împotriva Covid-19. Decizia liderilor vine în contextul în care mai multe țări din sudul UE care depind puternic de turism sunt disperate să salveze sezonul turistic de vară. Cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat înaintea summit-ului că dacă Uniunea nu se poate pune de acord asupra beneficiilor pentru persoanele vaccinate, care au fost testate ori au dobândit imunitate în urma infecţiei cu noul coronavirus, atunci Austria şi alte state membre care împărtăşesc aceeaşi opinie vor merge mai departe cu astfel de măsuri. Și premierul bulgar Boiko Borisov a pledat pentru introducerea paşapoartelor de vaccinare. În același context, europarlamentarii cer un certificat comun de vaccinare, rezoluție care va fi votată în următoarea sesiune plenară.

Certificatele digitale de vaccinare care permit oamenilor să călătorească în Europa, în ciuda pandemiei de coronaviurs, probabil vor fi disponibile înaintea verii, a spus cancelarul german Angela Merkel după summit-ul virtual al liderilor din UE, transmite Reuters.

“Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare”, a declarat Merkel în cadrul unei conferințe de presă, joi seara, adăugând că executivul european va avea nevoie de aproape trei luni să creeze baza tehnică pentru astfel de documente.

Austria, Grecia, Italia, Spania și Bulgaria susțin ideea unui pașaport de vaccinare.

În schimb, alte state membre, precum Franţa şi Germania, sunt rezervate cu privire la acordarea unor beneficii persoanelor vaccinate anti-COVID-19, mai ales că procentul persoanelor vaccinate în UE este încă foarte redus şi s-ar crea discriminări, plus că nu este clar dacă o persoană vaccinată mai poate transmite virusul, notează agenţia DPA, adăugând că de la summitul în desfăşurare nu se aşteaptă o decizie în această chestiune.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Era aproape evident ca Plavanul va retracta cele spuse, caci el are un ADN de slugoi ordinar, astfel ca, pt el, ordinele primite de la stapanii sai externi nu se discuta, ci doar se executa!

  2. Sfantul Paisie Aghioritul a spus asa:
    „Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva il vor pecetlui.”
    Trezire duhovniceasca, vol 2, Partea a III-a, Capitolul 1, Pecetea 666, Sfantul Paisie Aghioritul
    Acum fiecare va alege cum sa citeasca acest cuvant.

    Doamne ajuta pe crestinii care nu se vor pecetlui

    1. Doamne ajutā mai ales pe cei cate se vor pecetlui si care voruri in chinuri groaznice. Abia peste cinci luni se vor incepe a se vedea toate efectele nocive ale vaccinurilor.

      Pe cei nepecetluiti cu vaccinuri, îi va apāra ÎNSUSI HRISTOS, MÂNTUITORUL ADEVARATILOR CRESTINI!

      DOAMNE AJUTĀ!

  3. Vai de ei saracii, sa iti vinzi sufletul lui satana pe o mana de arginti! Sa fii condamnat la iad pe veșnicie, pt o clipa de marire! Diavolul tatăl minciunii i- a păcălit rau pe aceștia!

  4. Slugile responsabile de administrarea Coloniei(caci de facto, conducerea ei se afla in afara Romaniei) in frunte cu robotul Plavan, niciodata n-au avut vreo pozitie proprie(de fapt au una, cea de “capra”), vreun veto, ei executand doar ce li se ordona de catre stapanii lor neomarxisti din Vest! Oricum ar fi, tot ceea ce “realizeaza” slugoii damboviteni este in intotdeauna in defavoarea si impotriva populatiei Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button