X

Cel mai bun epidemiolog din lume, John Ioannidis de la Stanford, afirmă că restricțiile pentru combaterea Covid au fost inutile și au înrăutățit lucrurile

Stanford's Professor Ioannidis Analyzes Current Coronavirus Vaccines

„Restricțiile adoptate pentru a combate epidemia au avut probabil un rol benefic în dispariția infecțiilor respiratorii și digestive, dar nu au avut niciun efect pentru Covid”, spune pr.  Didier Raoult în videoclipul săptămânal publicat de Institutul IHU Méditerranée.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul a ajuns la această concluzie citând „cel mai bun epidemiolog din lume”, profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford, „care a ținut o prelegere în care susținea că măsurile sociale sunt fie inutile, fie înrăutățesc lucrurile”. Conferința profesorului american John Ioannidis poate fi urmărită pe canalul Youtube al IHU.

Drept urmare, „toate măsurile pe care le-am luat până acum pentru a controla Covid sunt total ineficiente”, concluzionează dr. Raoult.

O paralelă cu SARS?

Făcând o paralelă cu răspândirea Sindromului Respirator Acut Sever (SARS), un coronavirus care a apărut în China în 2002, specialistul în boli infecțioase a respins ideea că virusul a fost transmis doar prin „contact direct, care ar fi putut fi evitat destul de ușor”. Profesorul Raoult menționează un studiu chinez din 2014, în care cercetătorii au făcut o ancheta minuțioasă pentru a explica răspandirea SARS în 2002, într-un hotel din Hong Kong.

Concluzia acestui studiu a fost că răspândirea aeriană privind cel mai mare focar comunitar de SARS din 2003 s-a extins de fapt dincolo de hotelul unde fusese detectat și a afectat clădirile rezidențiale aflate la mai mult de 200 m de sursă.

Depistarea unor astfel de transmisii pe distanțe lungi, prin aer, poate explica de ce „măsurile noastre sunt în realitate degeaba”, continuă el. Niciun mijloc de protecție nu poate garanta o distanță de 200 de metri, concluzionează directorul general al IHU Méditerranée Infection.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pana cand lumea academica (reala, nu cea imaginara prezenta pe tv) nu iese in fata hotarat sa spuna ca nu exista virusi care sa se transmita, si ca rolul virusilor e cu totul altul decat cel cunoscut, vom orbecai mult si bine, incapabili sa oprim aceste lovituri de stat aplicate tarilor din lumea intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button