X

[VIDEO] Abuzurile Jandarmeriei împotriva populației continuă

Un bărbat a refuzat să poarte mască de protecţie în timpul unei manifestări în apropierea Palatului Parlamentului şi să prezinte datele de identificare în vederea legitimării.
Doi jandarmi îl trântesc la pământ pe bărbatul respectiv şi îi pun cătuşele.
Nu există nicio lege care oblige la purtarea măștii.

Comunicatul Jandarmeriei București

„În legătură cu incidentul care a avut loc astăzi, 20 februarie a.c. în jurul orei 18.30, în care jandarmii au imobilizat un bărbat care a refuzat să comunice datele necesare în vederea stabilirii identității și l-au condus la secția de poliție, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

1. Conducerea unității a dispus verificarea modului de acțiune al jandarmilor și respectarea procedurilor.

2. În urma refuzului repetat al persoanei de a prezenta datele necesare în vederea legitimării și de a respecta recomandările făcute cu privire la portul măștii sanitare de protecție pe timpul unei adunări publice, jandarmii care asigurau măsurile de ordine și siguranță publică la manifestația respectivă, au condus persoana la secția de poliție, pentru a fi identificată și sancționată contravențional.

3. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și refuz de legitimare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Legii 61/1991 *republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Ce nenorociti sint astia! Unde scrie mai nemernici ce sunteti , in Constitutia romaniei, ca e obligatoriu sa ne privați de aer??? Prin purtarea mastii??? ….😡

    1. Ce limbaj de lemn a trântit jandarmeria.Dar că au folosit disproportionat forța nu se zice?Căci sunt prevederi in acest sens dar ei spun numai ce trebuie sa audă prostimea.Adevărul este trunchiat!

  2. Toți cei care sunt amendați în această perioadă de”glorie” a satanei vor fi despăgubiți în perioada de după plandemie când la conducerea țării va veni un om adevărat. Toți care n-au apărat poporul, în slujba căruia ar fi trebuit să fie, vor da socoteală de faptele comise. Atunci se va face dreptate. Deocamdată huzuresc toți antihriștii, dar toți vor fi dați judecății celei drepte, adică unui tribunal popular. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button