X

UDMR vrea să dea un tun imobiliar cu stadionul de rugby Arcul de Triumf

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jaf pe față executat de către UDMR asupra federației române de Rugby.  În această perioadă se execută un atac raider în vederea preluării singurului stadion din România pe care se pot juca competiții internaționale la standarde decente.

Stadionul Arcul de Triumf din centrul Bucureștiului, și unde naționala de rugby a României își făcea meciurile și antrenamentele, urmează să fie preluat cu forța de către UDMR.

Carol-Eduard NOVÁK este numele ministrului ce pregătește acest tun dat statului român și sportului național. Acesta urmărește distrugerea naționalei de rugby.

Rechinii imobiliari au pus ochii pe acest teren. Este timpul să oprim acest măcel executat asupra sportului românesc. Sigur că în câțiva ani vom afla că preluarea a fost ilegală, procurorii îl vor aresta pe ministru, dar asta nu va mai conta” a declarat Matei P., un suporter înflăcărat al naționalei.

Partidul separatiștilor maghiari devine părtaș asupra unui tun imobiliar de proporții executat chiar sub ochii autorităților publice.

Terenul revine de drept federației dar acum se urmărește preluarea acestuia cu forța. Zona este mult prea bună pentru a fi lăsată neexploatată de rechinii imobiliari, așa că sportul trece pe ultimul loc și banii pe primul loc.

Stadionul de rugby este cel mai important din țară și singurul pe care se pot desfășura meciurile naționalei în condiții decente.

Patrioții români au nevoie de ajutor în fața partidelor trădătoare de țară.

”Arcul de Triumf a fost și este casa noastră… Dar sunt unii oameni care poate n-au făcut nimic pentru România și iau anumite decizii absurde. Dacă așa vor ei să trateze sportul românesc, consider că au luat-o pe o cărare greșită. Ar trebui să fie mai atenți, să-și pună întrebări, să analizeze lucrurile, să se uite la trecut, la istorie, la prezent, la sportivii care și-au rupt oasele pe acest stadion, au avut operații, unii poate au rămas cu handicap… este o poveste și o istorie în spatele acestui stadion. Așa că nu poate veni oricine, chiar dacă este de acolo, de sus, să ia niște decizii care nu-și au rostul. Vorbim de 100 de ani de istorie, cum să vină cineva să spună că nu este al nostru? Echipa națională de rugby nu a avut niciodată un stadion al ei, altul decât acesta…pe unde mergeam trebuia să cerem voie să ne putem antrena sau juca. Când vorbești de echipa națională, ar trebui să ai toate porțile deschise în țară, oriunde ai merge…fotbalul are casa lui, handbalul la fel, baschetul la fel…noi de ce nu putem avea casa noastră? Aceasta este durerea, supărarea noastră, marea noastră frustrare. Vedem că cei de sus care ar trebui să ne ajute, merg în direcția opusă. Noi tot sperăm să se rezolve lucrurile, ne dorim să jucăm, să avem unde să ne antrenăm și să se schimbe ceva. Vrem să ne calificăm la Cupa Mondială, dar să nu ni se pună piedici aiurea. Oamenii care ar trebui să ne ajute, ne împiedică. Acolo sus ar trebui făcut ceva astfel încât să se ridice întreg sportul românesc, suntem departe de adevăr…”, a declarat Mihai Macovei, căpitanul naționalei de rugby a României.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button