X

Vaccinare prin testele RT-PCR. Un STUDIU al Universității Johns Hopkins arată că este posibilă vaccinarea printr-un tampon de bumbac

Mii de praf Theragripper de mărimea boabelor pot fi administrate cu un tampon de bumbac.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VACCINAREA FĂRĂ SERINGĂ: TESTAREA PCR, O VACCINARE MASCATĂ?!

Este posibilă vaccinarea cu tampon de bumbac.  – Universitatea Johns Hopkins.

În ianuarie 2019, OMS a declarat „reticența la vaccinare” una dintre cele mai mari zece amenințări la adresa sănătății globale. Sondajele recente arată că continuă să scadă. Cu toate acestea, un studiu realizat de Universitatea Johns Hopkins arată că oamenii ar putea fi vaccinați și prin teste PCR.

Este un test PCR o vaccinare secretă, întreabă omul de știință și analistul juridic John O’Sullivan. Un studiu realizat de Universitatea Johns Hopkins (JHU) arată că există posibilitatea de a administra medicamente prin tampon. Cu tampoane de bumbac folosite la testele PCR.

Cercetătorii conduși de David Gracias, profesor la Școala de Inginerie Whiting, și gastroenterolog Florin M. Selaru, director al Centrului de Boli Inflamatorii Intestinale Johns Hopkins, relatează în revista „Science Advances” despre „cleștii terapeutici mecanochimici”, așa-numiții „Theragrippern”, care reacționează la căldura corpului.

Odată ce aceste pete de trombocite de dimensiunea prafului sunt în corp, ele se pot agăța de membranele mucoase și își pot elibera încărcătura medicală pe o perioadă lungă de timp. Apoi „prinderea” lor se slăbește și sunt eliminați.

Metodă și funcție inspirate de un parazit

Cercetătorii JHU au descris „micro-dispozitivele care-și schimbă forma” ca fiind „inspirate de un vierme parazit care își găsește dinții ascuțiți în intestinele gazdei sale. Cercetătorii scriu, de asemenea:

[Micile dispozitive mici, în formă de stea [se pot] agăța de mucoasa intestinului și pot elibera medicamente în corp [imitând] modul în care viermele parazit se atașează de intestinele unui organism. (Foto A,B,C,D)”.

În ciuda dimensiunilor lor – imaginea F (de mai jos) prezintă zeci de Theragrippers lângă un punct de ac (0,7 mm) sub microscopul electronic – Theragrippers sunt construiți în straturi (imaginea E). Când acoperirea cu parafină (violet) de pe Theragripper se încălzește, dispozitivele se închid automat.

Teste PCR: vaccinare fără seringă?

Cercetătorii de la Universitatea Johns Hopkins explică procesul după cum urmează:

Când stratul de parafină de pe dispozitivul de prindere atinge temperatura din interiorul corpului, dispozitivele se închid automat. Se agață de peretele intestinal. Procesul de închidere face ca dispozitivele microscopice, cu șase colțuri, să penetreze membrana mucoasă. Acest lucru îi face să se lipească de colon, unde sunt ținuți și își eliberează treptat încărcătura de medicamente în organism. În cele din urmă, Theragripper își pierde controlul în țesut și sunt excretați din intestin prin funcția normală a mușchilor gastro-intestinali.”

În acest fel, Theragrippers ar putea supraviețui și funcționa în tractul gastro-intestinal al animalelor (și al oamenilor) timp de 24 de ore. În studiul lor, cercetătorii au confirmat, de asemenea, că livrarea de medicamente este semnificativ îmbunătățită folosind Theragripper. La rândul său, acest lucru dovedește că „micro-dispozitive cu blocare automată, care schimbă forma, îmbunătățesc eficacitatea administrării prelungite a medicamentelor”.

În timp ce testele corona în Europa se efectuează în principal cu tampoane din gât, Partidul Comunist din China a anunțat că va efectua și teste PCR rectal în viitor. Oficial, deoarece fiabilitatea rezultatelor este mai bună, ceea ce experții occidentali au confirmat și susținut practic.

Vaccinarea prin ușa din spate

În ianuarie 2019, OMS a listat reticența la vaccin a oamenilor, drept una dintre primele zece amenințări la adresa sănătății globale. Site-ul web al OMS a fost șters de atunci și poate fi găsit doar în arhiva web.

Potrivit lui O’Sullivan, sondajele actuale confirmă afirmația OMS. În martie, 70% dintre adulții americani chestionați erau gata să fie vaccinați împotriva coronavirusului , dar această disponibilitate a scăzut la aproximativ 50% până în decembrie. Totuși, acest lucru este irelevant dacă „o vaccinare poate fi administrată în secret. [De exemplu] atunci când cineva face acum omniprezentul test PCR”.

„Acest lucru poate fi total imoral – și probabil ilegal – dar este perfect fezabil”, scrie O’Sullivan. Cercetătorii Johns Hopkins: „Au publicat rezultatele unui studiu pe animale [la sfârșitul lunii octombrie 2020] ca articol de copertă în Science Advances”.

„Mii dintre acești Theragrippers înfiorători pot fi desfășurați în tractul gastro-intestinal printr-un strat simplu, inocent, dat ca parte a testului COVID19. Acest lucru a fost deja realizat la milioane de oameni din întreaga lume. [Dacă ar fi o vaccinare], nu ați simți nimic! ”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „TESTELE PCR: VACCINARE FĂRĂ SERINGĂ? Foto: Captură de ecran |Universitatea Johns Hopkins Dimensiunea Theragripper permite multiple forme de administrare. În loc să folosească seringă, micile stele cu gheare pot pătrunde în corp È™i cu un tampon de bumbac. A E Cercetătorii JHU au găsit inspiraÈ›ie pentru Theragripper în natură. cu un vierme parazit. Controlleddrug release matrix Thermoresponsive trigger Actuationlayer Actuation Theragripper sunt construite în straturi È™i sunt semnificativ mai mici decât vârful unui ac.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. In curand se va descoperi ca vaccinarea este posibila si prin aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, alimente, medicamente, tot. Se stie de mult faptul ca chemtrails contin nano-particule deci e cam tot aia.
    Insa vrasmasul doreste neaparat ca insemnarea sa fie cu lepadare explicita de Hristos iar semnul sa fie “nu oricum, ci pe mana dreapta si pe frunte… Ca sa nu mai aiba stapanire omul a se pecetlui cu mana dreapta, cu semnul Sf.Cruci, si nici pe frunte a se mai insemna cu numele sfant al Domului, nici cu preasfanta si slavita cruce a Domnului nostru Iisus Hristos.” Sf. Efrem Sirul.

    1. Acele substanțe se pot da și prin aer, fiind o metodă de vaccinare inventată acum 100 de ani. Măștile au rolul (printre altele) de a obtura respirația, pentru a se produce leziuni la nivel pulmonar, astfel încât substanțele să intre în sânge. Odată ajunse în sânge, e ca și cum le-ar fi injectat cu seringa.

  2. ”Epoch Times din Germania pune întrebarea: Este posibilă vaccinarea prin intermediul testelor RT-PCR?”
    Anul trecut au fost câțiva care spuneau treaba asta. Unul era acel ofițer canadian. Fostul ofițer FEMA Celeste Solum i-a îndemnat pe oameni să nu accepte nici testarea (nu numai vaccinul), deoarece în timpul testării oamenii sunt marcați cu cod de bare, și sunt etichetați magnetic (magnetic tag). A zis și că le schimbă oamenilor magnetismul (?!) sau că încearcă să le schimbe. Mai sus am zis și de rolul nociv al măștilor.

    1. Faceti public tot ce stiti împotriva vaccinului si a testtestelor va rog, poate ajuta pe cei ce cred in stiri tv
      Doamne ajută

  3. Acele puncte sunt nanoparticule , nano dust care deja exista in chemtrails , iar acum se incearca cu orice pret pe orice canal testarea, care contine aceste nanoparticule pe betigase care o data ajunse in creier se activeaza cu EMF (electro magnetic frequencies) care pot veni de la telefoane celulare, antene 5 sau 6 G de la orice device smart. Renuntati la celulare si smart devicuri, si nu acceptati cu nici un pret testarea.
    Exista nenumarate articole despre nanotechnology./synthetic biology, chiar si in romana deja, f. multe in engleza care atesta toxicitatea nanoparticulelor care o data ajunse in corp se multiplica, se divizeaza, se replica, exact ca in filmele tip terminator, tehnologie care exista de multi ani.

  4. Batalia care se da este pe sufletul uman, singurul care poate alunga entitatile demonice care se ascund in spatele guvernelor. Ei stiu ca se apropie momentul trezirii umanitatii, adica ceea ce se numeste a doua venire a lui Hristos si vor fi eliminati ca un fum in bataia vantului. Aceste “entitati” apartin unui univers expirat, in sensul ca nu apartin planului actual al creatiei, si vin aici dintr-un univers al antimateriei, un univers care isi incheie existenta. De aceea vor sa “evadeze” in lumea umana, dar nu isi pot indeplini scopul din cauza existentei energiei sufletesti pe care omul o are. Scopul ascuns al acestor vaccinuri este acela de a decupla legatura cu planul sufletesc astfel incat fiinta sa devina un automat lesne de condus, fara simtaminte, adica asa cum sunt “ei”… De aceea se si promoveaza ‘inteligenta artificiala’ si aplatizarea individualitatii umane, pentru ca “ei” urasc diferentele: de sex, de cultura, de gandire, in general toate aptitudinile creatoare care caracterizeaza omul. O fiinta care nu isi gaseste un reper ca polaritate, apartenenta la o cultura, care nu are un reper moral este mult mai lesne victima acestor entitati, adica ceea ce se numeste posesie demonica. Iar partea a doua este ca aceste “entitati” incearca sa “posede” sufletul uman, adica sa se foloseasca de aceasta ‘energie’ eterna, pentru a nu fi trimise in neant

    1. Ortodoxia nu are nici o legatura cu yoga-ezoterica.
      Aberatiile de tip “awakening” adica “trezirea” umanitatii si alte tampenii nu au nici o legatura cu A Doua Venire. Numai o minte bolnava poate face conexiuni intre new-age si Dreapta Credinta.

      1. :))) Raspunsul acesta te caracterizeaza pe tine insuti, daca intelegi ce vreau sa zic… Daca tu crezi ca Hristos este un personaj exterior, bun sa stea in poza de pe perete sau rastignit pe cruce, te inseli amarnic. El ti-a aratat doar drumul, dar depinde de tine daca vei merge pe el sau nu, adica daca iti asumi responsabilitatea de om intreg asa cum a facut el. Asta este ceea ce nu au inteles oamenii: afirmatiile lui Iisus nu se refereau la el insusi ci la fiecare dintre noi

        1. Nu e cazul sa razi ca proasta-n targ fiindca in primul rand nici nu te-ai obosit sa citesti raspunsul iar abia in al doilea rand nici nu ma cunosti deci n-ai de unde sa stii ce ma caracterizeaza decat poate daca esti Mafalda sau baba Vanga?
          Doar asta am vrut sa zic, ca A doua Venire nu are absolut nici o legatura cu vreo “trezire” a umanitatii sau cu alte aberatii din zona yoga-ezoterism-awakening care s-au intins ca raia pe internet datorita unei anume tanti practicanta de yoga ce detine un canal pe youtube.

      2. Corect ! Asa e ! Si ,oricum, toti astia care sunt ” treziti” habar n-au ca si ei sunt manipulati la randul lor. Pana si trezirea asta este o minciuna. They are awake but not woke !
        Imi permit sa fac aceasta afirmatie pentru ca am urmarit si citit multe materiale pe tema asta si stiu ce vorbesc. In general, oamenii sunt oi ,fara nici o suparare (inca de la inceputurile lumii) , oamenii sunt extraordinar de usor de pacalit. Nu mai spun ca marea majoritate a oamenilor 70,80%( indiferent cate scoli sau facultati au terminat si indiferent de tara) au un coeficient de inteligenta foarte scazut.

  5. Sper ca ne-am lamurit definitiv ca nu e nevoie de nici un vaccin ca sa-ti bage nanocipuri in corp.
    Ele sunt peste tot, in aer, in apa, in pamant: cauta sa imite in chip pervers omniprezenta Duhului Sfant.

    Si atunci de ce e nevoie de vaccin? Pai daca cititi patentul 060606 detinut de Microsoft o sa va lamuriti: vaccinul viitorului cu puncte cuantice si luciferase este sub forma de plasture pe care ti-l aplici tu singur deci poti spune ca ti-ai facut-o cu mana ta, de buna voie. Asta e taina faradelegii: SINUCIDERE.

  6. Există însă o așa-zisă mică diferența, care este de fapt salvarea multora dintre noi, că pentru inhalarea acelor chemtrails nu avem vină, căci n-am semnat vreo învoire în acest sens cu nimeni, pe când orice tip de testare sau vaccinare se face doar în urma unui acord semnat din partea noastră. Asta este diferența care ne salvează pe cei care spunem NU testării și vaccinării. Un mic amănunt care salvează pe tot omul care nu se învoiește cu sistemul antihristic. Desigur că și consecințele refuzului sunt mai greu de suportat, dar ce mai contează un pic de mâhnire în fața unei veșnicii fericite, mâhnire care este, ca să facem o comparație, cât o înțepătură de albină.

  7. in acel “studiu stiintific” se spune ca acel ” va c in” , odata ajuns la temperatura corpului se prinde de mucoasa interna si elimina “substanta” . apoi spune ca el se prinde astfel de mucoasa intestinului. insa ,temperatura corpului e DEJA in mucoasa gatului, esofagului, tractului pana la stomac,stomacul si ABIA APOI intestinul
    deci , dupa cum explica ei NU ARE CUM sa se prinda DIRECT de intestin, s-ar prinde DIRECT IN mucoasa gatului/ nasului. sa nu mai spunem ca pana la intestin mai e cale fixic lunga pt un punct microscopic ca sa ” alunece” direct acol. Nu mai spun ca, daca “zboara” direct in intestin (fara sa se prinda de mucoase desi temp corpului e constanda din gat pana la iesire) in ” plutirea” lui neaderenta s-ar bloca “un pic” in stomac ( ca orice chestie ingerata) in acidul gastric pt cateva ore.
    deci studiul lor cu explicatia:
    -1prinderea de mucoasa odata ce sunt in temperatura corpului
    – 2 prinderea in intestinul subtire
    NU SE PUPA!

    Lepadarea de Hristos,de Comstiinta, de Liberul Arbitru, ca sa SE POATA face, trebuie sa fie DE BUNA VOIE = IN CUNOSTINTA DE CAUZA = CU ACORDUL OMULUI RESPECTIV
    Astfel ne puteau … ” imbolnavi, robotiza, zoombifica ” si toate alea …foarte simplu si la scara larga prin alimente, prin aer, prin chemtrails, prin apa. Ar fi fost mult mai simplu sa ne cipuiasca cu nanoroboti prin aer sau prin apa si fara atata tam-tam.
    dar ORICE INSELARE/ MANIPULARE de renuntare la LIBER ARBITRU NU SE POATE FACE FARA CONSINTAMANTUL celui in cauza.
    de aceea si atatea ” scapari” in media mituita cu oameni care mor, sunt afectati dupa va c in : ca sa ne INFORMEZE CLAR ce efecte are. Sunt prea multe informatii “scapate”, ” necenzurate, nesterse despre efectele negative ale lui . circula prea liber si necenzurat pe fb , la stiri si in media platita. De ce? Ca sa AFLE tot omul in ce se baga, cu bunna stiinta din aceleasi surse de informatii oficiale ( tv, ziare) care vor sa se va c ineze lumea. Astfel omul care ia inf NUMAI de la stiri ( pe langa promovarea vaccinarii)e CORECT, DIRECT, CLAR, SINCER informat SI CU EFECTELE adverse grave ale lui. CA TOT OMU sa STIE in CUNOSTINTA DE CAUZA cand se decide sau nu sa-l faca.

    deci kestia cu ciparea pe ascuns, prin inselare, PICA prin LEGILE DIVINE.Se cere dez/acordul nostru INFORMAT
    Cei ce au murit sau au fost omorati in spitale , NU s-au sinucis, NU si au dat acordul, li se spune ca le face bine, uneori li se administreaza uneori in stare de coma, nu si dau acordul deplin informat, sunt otraviti, omorati, aia care se duc sa se vexeze au INFORMATII “oficiale” si pro si contra, isi dau acordul INFORMAT, nu -s omorati ci SE SINUCID. SINUCIDEREA, spre deosebire de omor, e un pacat mare IMPOTRIVA DUHULUI SFANT.

  8. Cred ca aveți dreptate și cu testul și cu masca . Pentru ca semnezi pt.pcr . Cine a citit apocalipsa din Biblia ortodoxa știe ce seva întâmpla dar nu se știe când. Dar după planurile conducătorilor mondiali care se grăbesc spre spre punerea lui antihrist la conducere Satana vaf fi pus în lanțuri 1000 de ani . Cine va rezista pana atunci va trai în pace și liniște în acea perioada . Eu la asta cuced. Dar pana atunci trebuie sa mergem la Sf.Biserica ,sa ne rugam,sa facem fapte bune ,sănătate spovedim ,împărtășim, iubim duhovnicește. Sa credem în Mântuitorul nostru Iisus Hristos în venirea lui de la răsărit când va veni sa judece vii și morții. Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button