X

[VIDEO] CENZURĂ neo-marxistă în Senatul României, în momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse GRAVE ale vaccinurilor Covid

Image result for senatul romaniei

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a cerut în plenul Senatului să se oprească campania de vaccinare care ucide poporul român. Ea a prezentat statisticile de pe site-ul Pfizer, care cuprindeau 41 149 de efecte adverse, dintre care 77% la femei – în mare parte afecțiuni endocrine, avorturi spontane, afecțiuni ale sistemului reproductiv. În acel moment a intervenit președinta Senatului, usr-ista Anca Dragu, care a tăiat din nou microfonul senatoarei Șoșoacă, ce a continuat prezentarea dovezilor în ciuda cenzurii:

„Femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

  1. Esti chiar prost s au te prefaci, tocmai de aceea a cenzurat NU SE MAI SPUNE ADEVARUL
   TOTI SANT NISTE TRADATORI, SA NU ZICEM MAI RAU….

  2. Jigodia sinistra capdebuhai RaTu de la A3 , propagandistul securist al pensiilor speciale si al intereselor mafiei farmaceutice , cel mai infect scamator dupa Gadea – blufeaza impotriva IVERMECTINEI si citeaza din declaratiile firmei private Merck :
   https://www.stiripesurse.ro/radu-tudor-pune-punct-subiectului-ivermectina-s-a-terminat-el-poate-fi-periculos-daca-il-rostogolim-mai-departe_1638190.html
   Dupa ce Carmen Dorobat a fost impinsa strategic (cu dosarele de la DNA) sa dea o declaratie anemica si de ochii lumii ca va introduce ivermectina in testele clinice, dar fara sa precizeze data exacta, iata ca NU se mai aude NIMIC pe oficioasele presstitute.

 1. Dupa ce a tras partidul multpeste pragul electoral , acum se disociaza de d-na Diana ca niste lasi ! Mizerabil !Asta asteptau haitele securiste !

 2. Securicii au luat sub control si AUR. Cum puteau sa scape din mana un partid, fie el si de 10%? Sosoaca a ramas singura voce credibila din politica romaneasca, plina de acoperiti in toate partidele.

  1. Niste tradatori si lasi acei Lavric si Tarziu, Diana era exact ingredientul care facea ca partidul sa fie complet, portavocea adevarului, biciul normalitatii. In loc sa mearga inainte spre dominatia ce le statea inainte, vazandu se ajunsi in parlament ( de parca asta era scopul final ), aleg sa treaca in barca corectitudinii politice, barca ce se va scufunda incet dar sigur..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button