X

[VIDEO] Biserica Ortodoxă Română din Ierusalim a fost atacată de un extremist evreu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un extremist israelian a fost surprins de camerele de supraveghere din cartierul Musrara, Ierusalimul de Est, în timp ce încerca să spargă uşa lăcaşului de cult cu un bolovan.  Acesta a vrut să dea jos emblema Patriarhiei Române, reușind să îndoaie şi crucea. Patriarhul Teofil al Ierusalimului a condamnat atacul, numindu-l “act terorist”.

Atacul a fost, de asemenea, puternic condamnat de Ramzi Khoury, președintele Comisiei superioare prezidențiale pentru afaceri bisericești, care a afirmat că atacurile se produc deoarece “coloniștilor israelieni extremiști” li se acordă impunitate pentru astfel de acțiuni”, se arată în comunicatul Patriarhiei Ortodoxe a Ierusalimului.

Patriarhia Română nu a comentat până acum incidentul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. ASTA “ARATĂ” CLAR CĂ ROMÂNII ORTODOCȘI SUNT ANTISIONIȘTI, XENOFIBI, RASIȘTI, INTOLERANȚI RELIGIOS..

    1. Suntem anti satana și slujim lui Dumnezeu.Cei care nu sunt ortodocși și nu respectă canoanele și legile lui Dumnezeu,sunt fii satanei.Restul este manipulare și gargară pentru o singură religie satanistă și noua ordine mondială.Doamne ajută!

    2. Nu stiu de ce ai spus xonofob, rasist! Noțiunile astea sunt străine de Ortodoxie. Ca majoritatea chinezilor sunt budiști, asta e altceva! Oricum, noi nu avem ceva cu chinezii ci cu budismul. A fost un caz, a murit un călugăr budist de al lor și s a trezit în iad și l a văzut pe Buda și dracu i a zis acolo ca dacă nu a crezut în Hristos, a ajuns acolo! S a trezit din moarte și s a făcut crestin ortodox! Dar de ce mi se pare ca vorbesc cu o indracita/îndrăcit?

    3. @Anghel
      Cum putem fii numiti antisemiti cand il slujim chiar pe Hristos, cel mai veritabil evreu dintre toti?
      In plus, inafara de Sfintii Apostoli care sunt tot evrei si ne bucuram de ei ca ni i-a trimis Dumnezeu sunt si mult alti Sfinti si Sfinte evrei, printe care chiar mama Mantuitorului, Sfanta Maria.
      Doamne fereste, nici macar cei mai semiti dintre evrei nu s-au gandit sa ne faca anti-semiti, noroc ca se gasi un pui de roman sa ne mai caleasca pentru testele ce or sa vina.

  2. Normal antisiosit, antimason! De ce sa tolerez credințele greșite, care conform Sinoadelor Ecumenice sunt greșite? Ereticii : fie monofiziti, fie papistași, fie iconoclasti nihilisti sau sectari indrăciți. Musulmanii: niște rătăciți care cred în învățătura lui arie. Și pe lângă aceea, mai au și inatataturile celelalte! Evreii care nu cred în Hristos-niște antihristi din sinagoga satanei. Budiștii – niște oameni care se aseamănă prin credință lor cu mândria luciferică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button