X

OPRIȚI DEZBINAREA românilor anti-sistem! UNIȚI-VĂ la proteste! NU mai faceți jocul securiștilor!

Astăzi la ora 16, în față Guvernului protest împotriva dictaturii covid

A doua zi de protest al celor care neagă existența coronavirusului în Piața Victoriei din București

Aflăm de noi proteste anti-sistem. Au fost proteste și sâmbătă, și duminică. Dar societatea civilă este dezbinată, iar azi se mai anunță 2 proteste și organizatorii țin să se dezică de cei care au organizat protestele din weekend. O mare prostie, de care beneficiază chiar sistemul împotriva căruia se protestează.

Este nevoie de mulți, foarte mulți oameni pentru a determina sistemul să dea înapoi, iar noi ne dezbinăm fiind și așa prea puțini cei care ies în stradă. Se vrea printr-o delimitare de politic, înlocuirea întregii clase politice. Și pe bună dreptate trebuie dați jos. Dar cu cine să fie înlocuiți? Cu subalternii lor?

Există oameni ce au intrat în arena politică, dar sunt sfâșiați zi de zi de politrucii ce au distrus țara timp de 31 de ani și de presa ticăloșită, care doar se folosește de imaginea lor pentru a face audiență. Și ce fac protestatarii noștri? Le mai dau și ei la gioale, de parcă cei din AUR ar fi răspunzători pentru tot haosul din România.

Protestatarii de azi nu vor demisii, dar parcă prin toamnă îi cereau lui Arafat să plece din sistem, ba chiar din România. Cine să îndrepte lucrurile, cine să ofere soluții? Tot cei care până acum nu au făcut nimic și doar au furat? De ce atâta ipocrizie? Doar din cauza unor antipatii politice? Ar fi de înțeles dacă s-ar alinia cu vreun partid ce a fost până acum la guvernare, însă nu este cazul. Avem, prin mila Domnului, niște reprezentanți din cadrul societății civile, ai intelectualității românești, ai Bisericii, oameni care au militat pentru libertate, familie, suveranitate și renumele României în lume. De ce nu li se dă o șansă, ca abia apoi să li se pună o ștampilă?

Nu mai faceți jocul diavolului, cel care dezbină! Uniți-vă la proteste, eliberați România de hoți și oferiți țării oameni capabili să ne conducă spre biruință!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Oameni fără Dumnezeu au fost prezenți în structurile de conducere foarte mulți de-a lungul istoriei dar, spre deosebire de cei de la ora actuală, nu aveau această armă nenorocită de îndobitocire a poporului care se numește televizor. Da, oameni buni, poporul este supus și spălat pe creier de către acești rău-voitori ai poporului prin manipulare și circ. Vedeți bine circul, vedeți limpede manipularea pe care o fac și totuși, omul de rând se complace, îi place ce vede in idiot-izor. Dacă vrem să schimbăm ceva, cred că doar luându-le această armă putem reuși. Boicotati televiziunile! Fără televizor! Credeți că putem să ducem în sevraj 99,9% din populație și să le oprim drogul de toate zilele (tembelizorul)? Foarte greu… Doar intervenția divină mai poate face ceva pentru bieții oameni.

  2. Din pacate, tristul adevar este ca iata, romanii se inghesuie la munte, pe Valea Prahovei, pe la mall-uri, sau la coada ptr a primi un burger gratis (ceva incredibil, si nu sunt pensionari din aceia care se bateau la promotii la hypermarketuri, astia sunt tineri, sunt liceeni!!!, te-ai fi gandit ca au o alta mentalitate, ca gandesc altfel)…iar la proteste, atunci cand vine vorba de apararea libertatilor si drepturilor lor, cand vine vorba de a lupta contra inechitatilor din sistem, a mafiei care sufoca tara si omoara oameni prin delasare, indiferenta si dezinteres, ei bine, la acestea…bate vantul. poporul roman este grav bolnav, este efectiv in coma, incep sa cred ca nu mai are nicio sansa, se va alege praful si pulberea de el…

  3. Mai fratilor, mai lasati-o moale cu ”securistii” , fiindca habar nu aveti ce spuneti !!!
    Categoria socio-profesionala pe care o numiti ”securistii” NU E FORMATA DIN JEGURI UMANE !!!
    Nu mai adoptati pe nemestecate sabloane verbale fiindca JIGNITI si acest fapt dureaza de 30 de ani !
    Ajunge !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!