X

DAVOS 2021: Capitalismul a eșuat, căci promovează inegalitatea. UE a decis un globalism post-pandemic și schimbarea felului în care trăim și muncim

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La summit-ul virtual al Agendei Davos al Forumului Economic Mondial (WEF), marți, președintele francez Emmanuel Macron a declarat că, în urma coronavirusului chinez, capitalismul modern „nu mai poate funcționa”.

Apărând în fața unei sesiuni de întrebări și răspunsuri desfășurate cu arhitectul „Great Reset” și fondator-președinte al WEF, Klaus Schwab, domnul Macron a spus că, deși capitalismul a scăzut sărăcia la nivel global, totuși, a susținut el,  a venit cu costul promovării inegalității.

„Vom ieși din această pandemie doar cu o economie care se gândește mai mult la combaterea inegalităților”, a spus Macron.

„Modelul capitalist împreună cu această economie deschisă nu mai pot funcționa în acest mediu”, a adăugat el.

Președintele francez a declarat că capitalismul a dus la o „profundă criză morală și economică” în care „sute și mii de oameni din întreaga lume au avut sentimentul că își pierd utilitatea”.

Apelurile pentru remodelarea ordinii economice în urma coronavirusului chinez au fost secondate de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a spus:

„Trebuie să învățăm din această criză. Trebuie să schimbăm felul în care trăim și facem afaceri pentru a putea păstra ceea ce prețuim și ce avem drag. ”

Cancelarul german Angela Merkel a profitat de ocazie pentru a cere mai mult globalism post-pandemic, spunând că coronavirusul arată „cât de mult suntem interconectați, cât de interdependentă la nivel global” este lumea și că „încercarea de a te izola eșuează”.

În timp ce domnul Macron nu a prezentat nicio propunere de politică fermă pentru remodelarea capitalismului, el a aprobat modelul „capitalismului părților interesate”, promovat de Klaus Schwab, care solicită „prosperitate comună și o creștere echitabilă, bazată pe producție și consum durabile”.

traducere după articolulul.breitbart.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. https://www.smartradio.ro/o-ampla-analiza-realizata-de-microbiologul-andrew-hill-demonstreaza-eficacitatea-crescuta-a-ivermectinei-in-tratarea-covid-19/

    “Mă numesc dr. Andrew Hill, lucrez în Departamentul de farmacologie și terapie de la Universitatea din Liverpool. Și am analizat tratamente Covid-19 de la începutul epidemiei, din februarie. Am testat o mulțime de medicamente, care din păcate nu au funcționat: Hidroxiclorochină, Lopinavir, Remdesivir, Nitazoxanidă, Farapiravir… o listă de eșecuri, din păcate. Și acum aproximativ șase săptămâni, am început să lucrez la Ivermectină. Am fost surprins de rezultatele pe care le observam, atât ca tratament preventiv, cât și ca tratament curativ. Am înființat o echipă de proiect cu 20 de țări diferite. Medicii care lucrează în țările în curs de dezvoltare din întreaga lume ne-au trimis rezultatele și ne-au împărtășit informațiile. O cooperare reală între medici, adesea cu foarte puține resurse, care arată rezultate similare în diferite țări.

    Ce arată aceste rezultate? Puteți să ne împărtășiți unele dintre aceste descoperiri?

    Da, acum am primit informații din 18 studii clinice randomizate. Randomizarea – acest lucru este ceva foarte important – face rezultatele mai fiabile și putem vedea până acum că pentru mai mult de 2000 de pacienți tratați, cei care au primit ivermectină elimină virusul mai repede, devin negativi într-un timp scurt, vedem oameni recuperându-se mai repede, fiind spitalizați pentru mai puțin timp și, cel mai important, rata mortalității este redusă. O scădere cu 75% a ratei de mortalitate la pacienții care iau ivermectină, comparativ cu grupul martor. Sunt rezultate preliminare și așteptăm date din mai multe studii. Dar se va întâmpla foarte curând, în următoarele 4 săptămâni, pentru a valida ceea ce am observat până acum.

    Tocmai ați menționat că acest medicament poate trata pacienții în stadiu incipient și, de asemenea, pacienții în stadiu grav?

    Da, medicamentele aprobate – dexametazonă și, mai recent, tocilizumab, sunt destinate persoanelor care au nevoie de oxigen și persoanelor aflate la terapie intensivă. Acum, studiile clinice cu ivermectina pe care le-am analizat arată că medicamentul funcționează pentru pacienții cu simptome moderate sau în regim ambulatoriu, dar și pentru pacienții internați – poate fi utilizat pentru o mare varietate de pacienți.”

  2. Adica, vor sa impuna oamenilor un bolsevism in stare pura, in care cetatenii sa fie deposedati de orice fel de drepturi, libertati, credinta, familii si proprietati, pe langa care, comunismul din Romania anilor ’50 o sa para un adevarat “parfum de trandafiri”! Nu, multumim! Iar daca tinem cont de profetiile tuturor Sfintilor, nu poate avea loc Ordinea lor Mondiala, fara un Nou Razboi Mondial in prealabil, fapt care arata ca, Omenirea va lupta impotriva acestor Dracovenii si a slugoilor acestora de la conducerea statelor-Colonii!

  3. ,, Eu nu doresc o societate de gânditori. Eu doresc o societate de muncitori. ” – John Davison Rockefeller
    Racaneala:„…. o economie care se gândește mai mult la combaterea inegalităților”, este o momeala a sceleratilor de comunisti pentru imbecili, un paravan sub care vor sa construiasca o lume impartita in stapani absoluti si sclavi. Slugile loser-ului satana vor o societete de unelte vorbitoare pentru noua lume, ‘ raiul pe pamant’ la care viseaza imbatatii de putere absoluta, pe care gunoiul lor de stapan i-a mintit ca le va oferi. La propriu, ceea ce ar vrea ei sa realizeze ar fi iadul pe pamant, iad pe care-l vor gusta si ei de la o vreme.

    Cam asa ar putea sa ajunga cei care nu li se vor supune:
    https://youtube.com/watch?v=k1eyCA_1J9A
    de la min. 14,05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button