X

Blasfemiatorul de la USR, Iulian Bulai, a fost amendat cu 5 000 lei

Revoltă totală după aberațiile lui Bulai

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat de CNCD după ce a descris-o pe Fecioara Maria ca fiind o mama surogat.  Pentru descrierea sa, care a revoltat credincioșii din România, Bulai s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei.

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.”

Iulian Bulai spune că a aflat din presă despre sancțiunea primită de la CNCD.

„Până la acest moment, ea (amenda – n.r.) nu mi-a fost comunicată în mod oficial. Bănuiesc că sancțiunea privește o postare de acum mai bine de un an despre Fecioara Maria. Sunt un creștin catolic practicant, iar viața mea a fost și este puternic influențată de valorile credinței mele. Intențiile mele din acea postare nu au fost, în niciun caz, de a jigni pe cineva. Am înțeles, încă de pe atunci, că e posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită și mi-am cerut scuze la momentul respectiv și pentru formularea în cauză, și pentru interpretările distorsionate la care ar fi putut da naștere. Continuă să-mi pară rău. În același timp, însă, nu cred că există un singur mod de a-ți manifesta credința și nici că acel unic mod trebuie impus altora. Trebuie să ne putem trăi împreună și diferit credințele noastre. Și să-i iertăm pe cei care greșesc fără voie”, transmite Iulian Bulai.

El spune că, întrucât nu a primit o informare oficială cu privire la sancțiune, nu cunoaște motivația CNCD.

„Nu pot spune mai multe despre ea (despre amendă – n.r.). Când voi fi informat pe cale oficială și voi afla mai multe detalii, voi reveni, dacă e nevoie, asupra acestui subiect”, a mai spus deputatul USR.

El a fost amendat, miercuri, de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Distrusul asta de la Uniunea Sabotati Romania nici catolic nu cred ca este, deși el asa zice, e doar un pui de bolsevic de cea mai joasă speță…fotografia cu Ravasitoarea e elocventă, seamănă cu Troțki…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button