X

ȘOC în Israel: În urma vaccinării explozive, a crescut alarmant numărul de infectări la copii

O asistentă medicală lucrează în noul ICU COVID-19 pentru copii la Centrul Medical Hadassah-University (credit foto: Amabilitatea)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce adulții cu vârsta peste 40 de ani se vaccinează într-un ritm aproape nebun, Israelul observă o creștere accentuată a numărului de copii și adolescenți infectați cu coronavirus, potrivit statisticilor Ministerului Sănătății, conform JerusalemPost.

Peste 50.000 de copii și adolescenți au fost diagnosticați cu coronavirus de la începutul lunii, mult mai mulți decât Israelul a văzut în orice lună în timpul primului sau al doilea val.

„Am primit o scrisoare de la Asociația israeliană de pediatrie care spune că sunt foarte îngrijorați de rata bolilor la studenții mai tineri”, a declarat ministrul Sănătății Yuli Edelstein pentru The Jerusalem Post. „Este ceva la care nu am asistat în valurile anterioare de coroană.”

Centrul Medical Hadassah-Universitatea din Ierusalim a deschis în weekendul trecut prima unitate de terapie intensivă coronavirus din Israel pentru copiii cu patru pacienți. Astăzi, potrivit spitalului, există șapte copii tratați la spital, printre care doi sunt intubați și se află în stare gravă.

În loc de aproximativ 29% din cazurile noi provenite de la copii și adolescenți, ca în cel de-al doilea val, acum sunt în jur de 40% din cazuri, a declarat luni în Knesset, șeful Serviciilor de Sănătate Publică, Sharon Alroy-Preis. Cel mai mare procent a fost la copiii cu vârsta cuprinsă între șase și nouă ani.

Și, potrivit lui Cyrille Cohen, șeful laboratorului de imunoterapie al Universității Bar-Ilan, numărul pare să crească.

Sistemul de sănătate întâmpină dificultăți în explicarea focarului, dar o ipoteză este că acesta este legat de mutația britanică, care s-a răspândit rapid în Israel.

Se pare că nu este o simplă coincidență cu vaccinare masivă din Israel, cu rata cea mai mare din lumea la vaccinare, iar “noua tulpină” să fie doar un fel de a acoperi adevărata infectare cu Covid prin intermediul vaccinării.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Odata ce-ai intrat in hora vaccinurilor (de fapt, mai corect spus, in hora masurilor plandemice, pornind de la masca)…joci de-ti sfaraie calcaiele, intri intr-un cerc vicios din care nu stiu cum se mai poate iesi teafar. Dar, doresc tutorul celor aflati in aceasta situatie sa gaseasca solutia si sa fie ajutati de Dumnezeu, fiindca s-au ratacit si au nevoie de Cineva care sa le arate drumul spre lumina.

  2. De vreo doua zile situl dumneavoastra se incarca foarte greu sau deloc pe orange. Inainte zbarnaia. Mi se pare cam ciudat. O fi doar la mine?

  3. Întrebat de Mihai Gâdea ce părere are despre faptul că în Israel, stat unde vaccinarea a accelerat rapid, are loc o explozie de infectări cu noul coronavirus, analistul Bogdan Chirieac a venit cu explicaţii.

    “Vaccinarea este soluţia. În Israel se vaccinează populaţia laică. Evreii ortodocşi nu se vaccinează. Guvernul nu are nicio treabă cu asta, e opţiunea lor. În rândul acestei categorii de persoane, gradul de infectare este de 30 la sută. Dar oamenii sunt religioşi, nu vor se vaccineze. Ei sunt cei care alimentează acum şi secţiile de ATI, unde se şi trăieşte, nu doar se moare ca în alte state.

    În rest, informaţia conform căreia s-au infectat 50.000 de copii şi adolescenţi acolo, mi-e teamă că este vorba despre tulpina britanică”, a mai spus analistul.

    Au ei ce au cu ortodocsii……

  4. Părerea mea e că nouă tulpină de covid e de la vaccin. O vecina de-a mea și-a făcut vaccinul acum doua săptămâni și imediat după vaccin a făcut covid. După câteva zile a ajuns la spital pentru că îi era f rău. O alta prietena s-a vaccinat cam tot aproximativ acum două săptămâni și a făcut soc anafilactic și apoi și covid cu toate că mai făcuse în toamna, odată covid. Așa că vaccinul duce la o creștere explozivă a cazurilor de cocos. Se pare că e o alta tulpina fata de cea “sălbatică” (adică nu cea din vaccin).

  5. nu va mirati! este etajul 3 din spectacolul de la deschiderea olimpiadei- copii! si ziceam ca ce imbecilitate mai e si spectacolul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button