X

Omul de știință Charles Lieber a fost arestat ca fost agent chinez; Acesta a pus la punct nanotehnologia Coronavirusului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Charles Lieber a fost un om de știință foarte apreciat în domeniul nanotehnologiei, care și-a făcut cercetările la Universitatea Harvard. Recent a fost acuzat de autoritățile americane pentru că a fost în secret agent chinez. Cu toate acestea, există un mister în jurul naturii operei sale. Se spune că a fost recrutat pentru cercetări avansate în domeniul nano-bacteriilor. Aici anunțul arestării sale:

Dar o investigație efectuată de GreatGameIndia a arătat că Lieber lucra, de fapt, pe transmițători de viruși care ar putea pătrunde în membranele celulare fără a afecta funcțiile intercelulare și chiar măsura activitățile din interiorul celulelor cardiace și ale fibrelor musculare: https://greatgameindia.com/chinese-agent-charles-lieber-his-virus-transmitters/

Dr. Charles Leiber este un om de știință în nanotehnologie la Universitatea Harvard, care servește și la catedra pentru Departamentul de Chimie și Biologie Chimică din Harvard. El a fost arestat deDepartamentul Apărării al SUA în ianuarie pentru că a mințit în legătură cu asocierea sa cu Programul Chinei Thousand Talent. Este în esență un plan de recrutare care urmărește să atragă talente de peste mări și experți străini, pentru a la duce cunoștințele și experiența în China și în schimb, a recompensa persoanele pentru furtul de informații. Conform documentelor, Lieber a fost un participant contractual al programului și a fost plătit lunar cu 50.000 USD, împreună cu 158.000 USD cheltuieli de trai și 1,74 milioane USD pentru a înființa un laborator de cercetare la Universitatea Wuhan. Faptul că Lieber și-a păstrat secret asocierea cu chinezii i-a pus în discuție integritatea, precum și conflictele de interese financiare, inclusiv sprijinul financiar din partea guvernelor străine sau a entităților străine.

     Baterii Nanowire și Smokescreen?

Ceea ce este mai îngrijorător este faptul că declarația pe care o eliberează procurorii federali afirmă căLeiber a semnat un acord între Harvard și Wuhan Insitute of Technology. Conform declarației, scopul acordului a fost „efectuarea de cercetări avansate și dezvoltare a bateriilor litiu-ion pe bază de nanofire cu performanțe ridicate pentru vehiculele electrice”. Cu toate acestea, lucrurile nu se leagă, deoarece cercetarea lui Leiber nu a pus accentul niciodată pe bateriile nanofire. Un om de știință tot din nanotehnologie și fost student al lui Lieber spune: „Nu l-am văzut niciodată pe Charlie lucrând la baterii sau baterii nanofilare”. De fapt, în toate lucrările și brevetele sale de cercetare, nu se menționează „baterii” sau „vehicule”. Deși Lieber a fost eliberat o zi mai târziu cu o cauțiune de 1 milion de dolari, rămâne întrebarea care a fost exact natura cercetării lui Leiber.

    Leiber și „Transmițătorii de viruși”

Dr. Leiber s-a alăturat Harvardului în 1991. În primele sale zile la universitate, a făcut pași mari în domeniu, cultivând nanofire într-un bidon. Cercetătorii dinainte de Leiber au creat deja structuri asemănătoare nanofirelor cu ajutorul semiconductoarelor, metalelor și altor materiale. Cu toate acestea, abordarea lor ar fi destul de costisitoare și ar avea nevoie de facilități de cameră sterilă, precum cele utilizate de producătorii de cipuri de calculator. În schimb, Lieber ar putea crea nanostructuri folosind doar tehnici chimice simple și ieftine. El a făcut chiar și un pas mai departe pentru a arăta cum aceste nanofire ar putea fi utilizate ca tranzistoare, circuite logice complexe, dispozitive de stocare a datelor și chiar senzori.

Un nanofir de siliciu în formă de V este atașat la conectorii bimetali care ridică întreaga structură în afara planului orizontal pe care este realizat. În 2001, Revista Harvard a publicat un raport care discuta cercetările lui Leiber și ale echipei sale în ceea ce a fost numit „Liquid Computing”. Raportul menționa modul în care Leiber a fost în prim-plan soluționând cea mai mare provocare din industria microelectronică bazată pe siliciu – reducerea din ce în ce mai mică a cipurilor de siliciu.

Leiber a menționat că „contracția continuă devine în cele din urmă problematică în ceea ce privește modul în care se realizează aceasta”. În schimb, el a creat mici circuite logice și de memorie – cele două componente principale ale unui computer – folosind nanofire. Și aceste circuite erau foarte mici, dintre care unele doar câțiva atomi! Zece ani mai târziu, Leiber a creat un tranzistor atât de mic încât poate fi folosit pentru a penetra membranele celulare și a testa interiorul acestora, fără a afecta funcțiile intercelulare. Tranzistorul biocompatibil – de dimensiunea unui virus – poate măsura nu numai activitățile din interiorul unui neuron, ci și celulele cardiace și fibrele musculare.

Tranzistorul (galben) se află lângă o curbură, într-un nanofir de siliciu în formă de ac de păr, acoperit cu lipide. Scara sa este similară cu cea a structurilor intracelulare, cum ar fi organele (globuri roz și albastre) și filamentele de actină (firul roz). Vedeți foto de mai sus.

În 2017, Leiber și echipa sa au creat cu succes o plasă de nanofire 3D flexibilă, care se poate injecta în creier sau retina unui animal, se poate atașa de neuroni și poate monitoriza semnalele electrice dintre celule. Odată ce nanofirul a fost ridicat, acesta poate pătrunde în structuri tridimensionale, cum ar fi celulele.

Nu este de mirare că oficialii chinezi s-au grăbit să-l aducă la bord considerând că este cel mai strălucit creier când vine vorba de nanotehnologie. Nu numai cercetările sale ar fi făcut din China un jucător important în această tehnologie futuristă, ci ar fi, de asemenea, un pas înainte către obiectivul declarat al Chinei de dominare biologică.

   Nanotehnologia în câmpul de luptă

Importanța nanotehnologiei în războiul avansat poate fi înțeleasă din faptul că Departamentul Apărării al Statelor Unite (DoD) este unul dintre cei mai mari susținători ai cercetării nanotehnologice. Au finanțat sute de milioane de dolari pentru diverse cercetări legate de nanoelectronică și nanomateriale. Tehnologia ar putea ajuta la crearea de nanosenzori și nano-acoperiri pe care armata le-ar putea folosi pentru a proteja soldații împotriva atacurilor chimice și biologice. Faptul că nanosenzorii pot detecta cantități microscopice de substanțe chimice înseamnă că poate fi folosit ca un sistem eficient de avertizare timpurie împotriva agenților de război chimic, cum ar fi agenții neurologici și agenții sanguini.

Se poate vedea de ce asocierea secretă a lui Charles Lieber cu institutele și universitățile chineze și expertiza sa în nanotehnologie ar putea reprezenta o amenințare serioasă. Lieber a mințit cu privire la implicarea sa în planul Thousand Talents și afilierea sa la Institutul de Tehnologie din Wuhan, ceea ce îl face nu mai puțin decât un agent chinez de război biologic.

    Virusologul olandez Ron Fouchier

Un alt om de știință care este cheia investigației COVID-19 este omul de știință olandez Ron Fouchier.Fouchier este o figură controversată în domeniul Virusologiei. El a creat cea mai mortală tulpină de virus din lume și cercetările sale au declanșat o controversă globală pentru a de-finanța și a opri astfel de experimente. Experții și-au exprimat îngrijorarea în mod legal că astfel de experimente ar putea duce nu numai la o pandemie globală, ci ar putea duce și la bioterorism. Cu toate acestea, Ron Fouchier este, de asemenea, o cheie a anchetei COVID-19. El a izolat SARS-Coronavirusul introdus ilegal din Arabia Saudită, care i-a fost trimis omului de știință canadian Frank Plummer, și care a fost asasinat la o săptămână după publicarea raportului GreatGameIndia (în Africa) : https://greatgameindia.com/frank-plummer-canadian-lab-scientist-key-to-coronavirus-investigation-assassinated/  și despre care am publicat și eu într-un articol recent pe blog.

    Spionajul biologic chinez 

În martie 2019, misterios, o expediere de viruși excepțional de virulenți din National Microbiology Laboratory (NML) Canadian, a ajuns în China. Evenimentul a provocat un scandal major cu experții în Bio-război care s-au întrebat de ce Canada a trimis viruși letali în China. Oamenii de știință de la NMLau spus că virusurile extrem de letale sunt o potențială bio-armă. În urma anchetei, incidentul a fost urmărit de agenții chinezi care lucrează la NML. Patru luni mai târziu, în iulie 2019, un grup de virologi chinezi au fost trimiși cu forța din Laboratorul Național de Microbiologie al Canadei (NML). NML este singura instalație de nivel 4 a Canadei și una dintre puținele din America de Nord echipată pentru a trata cele mai mortale boli din lume, inclusiv Ebola, SARS, Coronavirus etc.

Omul de știință NML care a fost arestat din laboratorul canadian, împreună cu soțul ei, un alt biolog și membrii echipei sale de cercetare, se crede că este un agent chinez de război biologic Xiangguo Qiu.Qiu a fost șeful Secției de Dezvoltare a Vaccinurilor și Terapii Antivirale în cadrul Programului Special pentru Agenți Patogeni de la LMN din Canada. Xiangguo Qiu este un om de știință chinez remarcabil, născută în Tianjin. În 1985, a obținut titlul de doctor în medicină la Universitatea de Medicină Hebei din China și a venit în Canada pentru studii postuniversitare în 1996. Ulterior, a fost afiliată la Institutul de Biologie Celulară și la Departamentul de Pediatrie și Sănătate a Copilului de laUniversitatea din Manitoba , Winnipeg, neimplicată în studierea agenților patogeni.

Dr. Qiu și Dr. Cheng

Dar a avut loc o schimbare, cumva. Din 2006, ea studiază viruși puternici în NML
canadian. Virușii expediați din NML în China au fost studiați de ea în 2014, de exemplu (împreună cu virusurile Machupo, Junin, febra Rift Valley, febra hemoragică Crimeea-Congo și Hendra). Dr. Xiangguo Qiu este căsătorită cu un alt om de știință chinez – dr. Keding Cheng, afiliat de asemenea cu NML, în special „Știința și tehnologia nucleului”. Dr. Chengeste în primul rând un bacteriolog care a trecut la virusologie. Cuplul este responsabil pentru infiltrarea NML canadian cu mulți agenți chinezi ca studenți dintr-o serie de facilități științifice chineze legate direct de Programul de Război Biologic din China, și anume:

  1. Institutul Veterinar Militar, Academia de Științe Medicale Militare, Changchun
  2. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Regiunea Militară Chengdu
  3. Institutul de Virologie Wuhan, Academia Chineză de Științe, Hubei
  4. Institutul de Microbiologie, Academia Chineză de Științe, Beijing

Toate cele patru facilități menționate mai sus pentru războiul biologic chinez au colaborat cu dr. Xiangguo Qiu în contextul virusului Ebola, Institutul Veterinar Militar a aderat la un studiu asupra virusului febrei Rift Valley, în timp ce Institutul de Microbiologie a aderat la un studiu asupra virusului Marburg . În mod vizibil, medicamentul utilizat în acest din urmă studiu – Favipiravir – a fost testat anterior cu succes de Academia Chineză de Științe Medicale Militare, cu denumirea JK-05 (inițial un brevet japonez înregistrat în China deja în 2006), împotriva Ebola și a virusurilor suplimentare .

Cu toate acestea, studiile efectuate de Dr. Qiu sunt considerabil mai avansate și aparent vitale pentru dezvoltarea armelor biologice chinezești în cazul în care virusul febrei CoronavirusEbolaNipah,Marburg sau Rift Valley este inclus în acesta. Ancheta canadiană este în desfășurare și rămân întrebări dacă expedierile anterioare către China de alte virusuri sau alte preparate esențiale au avut loc între 2006 și 2018, într-un fel sau altul.

    Coronavirusul ca armă biologică (bioarmă)

Institutul Wuhan a studiat coronavirusurile în trecut, inclusiv tulpina care cauzează sindromul respirator acut sever sau SARS, virusul gripei H5N1Encefalita japoneză și Dengue. Cercetătorii de la institut au studiat și germenii care provoacă antraxul – un agent biologic dezvoltat odată în Rusia.

Coronavirusurile (în special SARS) au fost studiate în institut și probabil sunt ținute în el”, a spus Dany Shoham, fost ofițer de informații militare israelian care a studiat lupta împotriva războiului chinez. El a spus. „SARS este inclus în general în programul chinez Război Biologic (BW) și este tratat în mai multe facilități pertinente.” Într-o lucrare academică din 2015, Shoham – al Bar-Ilan’s Begin-Sadat Center for Strategic Studies – afirmă că peste 40 de instalații chineze sunt implicate în producția de arme biologice. Se crede că Programul de Război Biologic al Chinei se află într-un stadiu avansat care include capacități de cercetare și dezvoltare, producție și armare. Se crede că inventarul său actual include întreaga gamă de agenți chimici și biologici tradiționali, cu o mare varietate de sisteme de livrare, inclusiv rachete de artilerie, bombe aeriene, pulverizatoare și rachete balistice cu rază scurtă de acțiune.

În 2016, valoarea strategică potențială a informațiilor genetice a determinat guvernul chinez să lansezeNational Genebank, care intenționează să devină cel mai mare depozit din lume de astfel de date. Acesta își propune să „dezvolte și să utilizeze resursele genetice valoroase ale Chinei, să protejeze securitatea națională în bioinformatică și să consolideze capacitatea Chinei de a profita de înălțimile strategice de comandă” în domeniul Războiului Biotehnologiei. Interesul armatei chineze pentru biologie ca domeniu emergent al războiului este ghidat de strategii care vorbesc despre „arme genetice” potențiale și despre posibilitatea unei „victorii fără vărsare de sânge”.

Și acum bomba biologică creată de Lieber ce este în strânsă legătură cu rețeaua 5G

 

Să explic puțin. Lieber a creat așanumiți nanotubuli din carbon de dimensiuni microscopice (1 mm = 1.000.000 nm), încărcați cu apă ce mențin în suspensie Coronavirusul viu, dar în stare latentă, înghețat (ați înțeles de ce vaccinul trebuie să stea la – 80 de grade ?). Apoi sub acțiunea microundelor 5G (între 10 și 300 GHz) apa fierbe se absoarbe de organism, la fel ca și nanotubulii (corpul nostru are baza pe carbon), iar Coronavirusul este eliberat și se va infecta corpul nostru și vom infecta și pe cei din jur. Această armă biologică ar putea fi împrăștiată și prin chemtrails ori prin orice alte mijloace. În cazul nostru, la Jocurile Olimpice Militare din China din toamna 2019, toți atleții au fost infectați și apoi au plecat în țările lor infectând și azi ne aflăm în acest punct. Dar de ce? Pentru că s-a dat drumul la 5G și după cum ați citit, microundele activează și eliberează virusul.

 Ia să vedeți ce dezvăluie un tehnician în telefonie celulară. În video de mai jos ne arată un montaj electronic 5G și într-un colț, sus stânga, pe un montaj sertizat și protejat electromagnetic scrie COVID 19 …??? Oare ce este ??

Este părerea mea și nu mă poate combate nici Rafila nici Streinu-Cercel. Să demonstreze ei contrariul!

 Aici Dr. Carrie Madej despre testul PCR, care nu este recomandat ca test pentru nicio infecție, iar vaccinul ARNm nu-l recomandă nimănui, pentru că prin nanotehnologie modifică, în timp, ADN-ul omului. Cei ce l-ați făcut deja în câteva luni sau ani, la prima gripă sau infecție virală sunteți în pericol de moarte deoarece sistemul imunitar nu mai reacționează la alți stimuli.

 În video de mai jos este un exemplu de efecte secundare ale vaccinului Moderna (la început) și comentarii vis-à-vis de vaccine și legătura dintre Covid-19 și tehnologia 5G :

   Surse: https://beforeitsnews.com/ ; https://greatgameindia.com/

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Categoric ca are legatura, sistemul medical e MAFIE pe intreg globul, toti impreuna cu guvernele sunt la mana bancherilor care detin big pharma

  1. “… Ron Fouchier este, de asemenea, o cheie a anchetei COVID-19.
    El a izolat SARS-Coronavirusul introdus ilegal…”
    OARE?
    http://stateofthenation.co/?p=49936
    SARS-CoV-2 Has Not Been Proven To Exist
    Posted on January 27, 2021 by State of the Nation
    SARS-CoV-2 has not been proven to exist: the shocking research of Christine Massey – by Jon Rappoport

    1. Virusul nu a fost izolat, acesta e un virus sintetic creat pe calculator, iar vaccinul e o tehnologie software AI care modifica ADN

  2. Virusul nu a fost izolat, acesta e un virus sintetic creat pe calculator, iar vaccinul e o tehnologie software AI care modifica ADN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button