X

Franța vaccinează MASIV. De la 500 a ajuns la UN MILION de persoane vaccinate

Franţa a vaccinat deja un milion de persoane şi vrea să ajungă la 70 de milioane până în august

Franţa a ajuns la un milion de persoane vaccinate anti-COVID, după ce autorităţile guvernamentale au crescut ritmul de vaccinare în ultima perioadă, în condiţiile în care în prima săptămână a campaniei doar 500 de persoane reuşiseră să se vaccineze. Guvernul francez îşi propune să vaccineze 70 de milioane de persoane până în luna august, informează Agerpres.

„Tuturor lucrătorilor din domeniul sanitar, tuturor reprezentanţilor noştri, întregului personal şi agenţilor din prefecturi, din agenţiile pentru sănătate şi din instituţiile sanitare, tuturor celor care şi-au unit forţele în această campanie excepţională de vaccinare: Vă mulţumesc!”, a declarat premierul francez Jean Castex, într-un mesaj postat pe Twitter.

Executivul francez a pus startul lent al campaniei de vaccinare pe seama complexităţii privind transportul vaccinului la cele 14.000 de cămine de bătrâni unde a început distribuirea.

„Ceea ce contează este că, spre finalul lui ianuarie, am reuşit să compensăm”, a spus ministrul sănătăţii, Olivier Veran.

Criticile au determinat însă guvernul francez să-şi schimbe strategia de vaccinare şi să trimită doze nu doar la cămine de bătrâni, ci şi la persoane cu vârste de peste 75 de ani aflate în cămine private, la personalul sanitar de peste 50 de ani şi la persoane care au boli care le-ar putea face susceptibile de a dezvolta o formă mai gravă de COVID-19.

Veran a declarat că numărul total al persoanelor vaccinate va ajunge în ianuarie la 1,3 milioane sau 1,4 milioane de persoane şi a dat asigurări că executivul va putea vaccina până la 70 de milioane de oameni până la sfârşitul lunii august, dacă va primi toate dozele de vaccin comandate.

Astfel, obiectivul guvernului francez este ca în februarie să se înregistreze patru milioane de persoane vaccinate, nouă milioane în martie, 20 de milioane la sfârşitul lunii aprilie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Sa nu sérum calcul. Numarul de doze la suta de locuitori este mai mic decât in Romania si unul dintre cele mai mici din lume. De altfel Franta are 67 de mil. de locuitori nu pricep cum ar putea vaccina 70. Vorbeste tâmpenii ala. Pentru asta este platit de big pharma si de big tech: sa vorbeasca tâmpenii si sa vânda injectiile.

  2. Ne vaccinam degeaba. Tulpina englezeasca e deja in Bucuresti si se pare ca se poate raspandi cu succes si prin masca. Tulpina sud-africana este probabil rezistenta la vaccin. Autoritatile zic ca „Vaccinurile deja create sunt mai puţin eficiente împotriva mutaţiei sud-africane.”. Pai ori sunt, ori nu sunt? Probabil nu sunt. Ce vom face? Vom modifica vaccinul? Teoretic e posibil, si a si fost prevazut. Practic nu avem capacitatea. Va fi prapadul prapadului. Economia e deja praf si nu mai rezista la o a doua pandemie. Ne bate Dumnezeu!

  3. Basme;au avantaj acum fiindcă mulți dintre acei bătrâni numai au discernământ;în plus urmașilor lor nu le mai pasă de ei;când se va trece la celelalte categorii de vârstă,va scădea dramatic numărul celor ce și vor face injecțiile letale;în plus,este propagandã fantastică,ãștis sunt în stare să umfle cifrele oricât
    Dacă țineți la integritatea fizică, psihică și sufletească,NU vă vaccinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button