X

Academia franceză: Este posibil ca noile tulpini de Sars-Cov2 să fi apărut în urma vaccinării

Presa franceză mai și gândește, pune întrebări incomode care ar putea face lumină în plandemia ce a terorizat lumea.

Există o legătură între vaccinuri și ultimii mutanți?

Comunicatul de presă al Academiei de Medicină spune că este posibil, iar unele fapte mă tulbură. În plus, datele de pe teren par a confirma această ipoteză: vaccinul AstraZeneca a fost testat pentru faza a 3-a în trei ţări: 2 serii în Anglia, una în Africa de Sud şi una în Brazilia. Exact în aceste 3 ţări a apărut şi mutantul N501Y, care are proteina spike modificată pentru a face intrarea lui în celulele umane mai uşoară, de unde şi contagiozitatea mai ridicată.

Coincidență sau nu? Nu știu, dar poate ar trebui să ne uităm la această coincidență. Vaccinul a fost apoi testat în Statele Unite și Japonia, țări care urmează să fie monitorizate.

Între timp familia Sars-Cov-2 este „încântată” să anunțe nașterea celui mai tânăr mutant: E484K. O fi oare în urma testării altui vaccin? Moderna, Sputnik?

Tot mai clar este că nu ne putem pune viața în mâinile acestor vaccinuri.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

    1. …apropos de Bacau, astazi, 23 ianuarie, se implinesc 3 ani de cand marturisitoarea din temnitele comuniste, Aspazia Otel-Petrescu a trecut la Domnul! Printre multe altele, dansa spunea aproape profetic intr-un ultim interviu: ” (…)Pregatiti-va casele sa devina mici altare ortodoxe caci in anii ce vor veni nu veti mai putea merge la sfintele biserici (…)”. Mai multe despre dansa, aici:
      https://www.activenews.ro/stiri/23-ianuarie-Trei-ani-fara-marturisitoarea-Aspazia-Otel-Petrescu-femeia-cu-credinta-mai-tare-decat-fierul-aruncata-14-ani-in-temnitele-comuniste-159786

      Dumnezeu s-o odihneasca! Sa se roage pentru aceasta tara greu incercata alaturi de sfintii marturisitori si martiri din închisorile comuniste!

  1. Gunoiul nu se mai poate ascunde sub preș la nesfârșit. Nu știu cât mai pot ascunde autoritățile ineficienta vaccinurilor lor în cel mai bun caz și în cel mai rău, moartea pe care au adus-o unor oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button