X

Se vrea vaccinarea obligatorie a elevilor înainte de începerea școlii

Părinții și-au manifestat indignarea față de sugestia de obligativitate a vaccinului antigripal pentru copii, în contextul începerii școlii. Societatea Națională de Medicina Familiei a emis un comunicat în care a subliniat necesitatea imunizării elevilor înainte de 8 februarie, pe motiv că, astfel, s-ar reduce dubla infectare cu gripă și Covid.

Pe principiul am rămas pe stoc cu 1,2 milioane de doze de vaccin antigripal- ce facem cu el, autoritățile au activat organizațiile profesionale ale medicilor pentru a impune vaccinarea organizată a copiilor. Apelul Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), deși a vrut să pară independent și obiectiv, are câteva nereguli. În primul rând, de la începutul sezonului rece, în România s-au înregistrat doar 26 de cazuri de gripă la nivel național și niciun caz de infectare simultană cu gripă și Covid. În al doilea rând, îndemnul medicilor de familie de a administra vaccinul tuturor elevilor naște suspiciuni pentru că la sfârșitul lunii ianuarie imunizarea antigripală este tardivă. Iar în al treilea rând, legătura dintre cele 1,2 milioane de doze de vaccin antigripal rămase pe stoc la Ministerul Sănătății și forțarea imunizării elevilor este mai mult decât evidentă.

”Imunizarea antigripală rămâne chiar şi în această perioadă extrem de importantă pentru a reduce riscul unei duble infectări (cu virus gripal şi SARS CoV-2) şi pentru a evita posibile complicaţii determinate de virusul gripal în rândul copiilor şi al comunităţii. SNMF încurajează vaccinarea antigripală a copiilor şi adolescenţilor având in vedere că vaccinarea este cea mai eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirilor prin gripă. Vaccinurile împotriva Covid-19 aprobate până la acest moment la nivel european nu se adresează copiilor sub vârsta de 16 ani. Astfel, aceştia reprezintă o categorie vulnerabilă, o categorie de risc, fiind expuşi la pericolul de infectare cu două virusuri diferite – cel gripal şi SARS CoV-2, a declarat dr. Dina Mergeani, preşedintele Societății Naționale de Medicina Familiei.

Elevii, ”răspândaci” de gripă

Deși până la această oră în România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripă, Societatea Naţională de Medicina Familiei arată că, prin imunizarea copiilor se va reduce substanțial riscul de deces. ”În contextul în care, cel puţin pentru moment, copiii nu vor fi vaccinaţi împotriva Covid-19 şi având în vedere că ei sunt principalii vectori de transmitere a virusului gripal, vaccinarea antigripală a acestora reprezintă o modalitate prin care îi putem proteja de o posibilă infectare cu ambele virusuri. Prin vaccinarea acestora putem reduce substanţial riscul de îmbolnăvire şi de apariţie a complicaţiilor cauzate de virusul gripal, complicaţii care pot necesita spitalizare şi care, uneori, duc chiar la deces. În timp ce protejăm copiii, reducem semnificativ şi transmiterea virusului gripal în comunitate”, a afirmat dr. Gindrovel Dumitra, Coordonator al Grupului de Vaccinologie din cadrul SNMF.

Părinții nici nu vor să audă de obligativitate

Ideea vaccinării antigripale obligatorii a stârnit un val de furie în rândul părinților, care au reacționat extrem de dur împotriva medicilor de familie. Pe de altă parte, conducerea Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți a condamnat ferm orice încercare de a impune imunizarea antigripală sau de orice fel. ”Nu vrem să ajungem la obligativitate, aici este marea problemă, indiferent că vorbim de vaccinarea profesorilor, de testarea în masă a elevilor sau de imunizarea antigripală a copiilor. Chiar dacă vorbim de un context pandemic și chiar dacă există riscul să stăm încă un an de zile închiși în case, este dreptul fiecărei persoane să poată decide. Cu cât presezi mai mult omul, cu atât alterezi acest dialog. Noi am propus să facem testare în masă a copiilor și a profesorilor la interval de două săptâmâni. Trebuie să avem răbdare și cu cei care nu vor să se vaccineze, pentru că nu poți să-i obligi, ce le faci? Îi arestezi? Nu-i lași să intre în școală? În plus, să vaccinezi antigripal la această oră este mult prea târziu”, ne-a declarat Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. @admin,
  circula pe internet un video cu un doctor italian ce atragea atentia ca cei ce se vor vaccina antigripal anul aceta SAU CEI CE STAU IN APROPIEREA celor de curand vaccinati antigripal (nu anticovid) vor face o forma ultra agresiva de covid. Cred ca tocmai asta si e ideea, vaccinarea elevilor antigripal ca apoi sa se faca o forma ultraagresiva de covid.
  Daca vreun frate gaseste videoul acela as ruga sa-l puna aici la comentarii.

  Un articol de nota 10 si un comentariuu pe masura articolului:
  https://eufrosin.wordpress.com/2021/01/19/ceva-ciudat-politicienii-care-iau-vaccinul-anti-covid-sunt-imbracati-in-haine-negre-si-inchise-ce-semnifica-asta/#comments

  Paul, on 21 ianuarie, 2021 at 08:32 said:
  Am sa incerc si eu un raspuns la „ce semnifica asta”.
  In ceea ce ma priveste am ajuns la concluzia ca, daca vrei sa intelegi lumea in care traiesti trebuie sa te raportezi la Hristos.
  El este centrul universului, punctul de sprijin, ancora, codul de citire ce lumineaza si talmaceste toate lucrurile ocultate.
  Nici acesta chestiune nu face exceptie. Daca am sa aduc un pic de lumina in talmacirea semnificatiei pozelor de mai sus inseamna ca Bunul Dumnezeu S-a milostivit de mine si mi-a dat o minte clara sa pot descifra corect, daca insa o sa interpretez gresit asta se datoreaza doar incetosarii mintii mele din cauza multelor si marilor mele pacate. Nu am nici pregatire teologica, asa ca rog iertare daca interpretez eronat cele legate de Sfanta Scriptura.
  Iisus Hristos se este numit in Evanghelie in mai multe feluri dintre care, Lumina Lumii sau Pacea Lumii. El se numeste pe sine Fiul Omului. In Apocalipsa (1, 14), Fiul Omului este reprezentat ca batran „capul Lui si parul Lui erau albe ca lana alba si ca zapada“, iar aceasta descriere coincide cu cea de la Daniel: „S-a asezat Cel vechi de zile; imbracamintea Lui era alba ca zapada, iar parul capului Sau, curat ca lana“. Iisus mai este numit si Mielul lui Dumnezeu. Toate denumirile de mai sus duc cu gandul la puritate, liniste, sacrificiu dar si la culoarea alba. Legat de imbracaminte mai gasim si «Câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi îmbrăcat» (Gal. III, 27).
  Botezul. Cred ca trebuie sa vorbim un pic despre el. Este una din Marile Taine ale ortodoxiei. Prin botez noi marturisim ca Iisus Hristos este Dumnezeul nostru, Creatorul nostru(si a toata creatia) Stapanul nostru, Aparatatorul nostru, Mantuitorul nostru. Prin botez Duhul Sfant se salasluieste in noi , tot trupul nostru se sfinteste, toate madularele, toate celulele, pana la nivel de adn il avem pe Hristos in noi. Nici un coltisor al trupului nu ramane neatins. Ne umplem de Hristos.
  De ce este asta important. Pentru ca notiunea de vid, de spatiu gol nu exista. Unde nu este Dumnezeu locul este repede ocupat de diavol.
  Lupta dintre bine si rau(care este continua si neobosita) se desfasoara pe multe planuri dintre care multe nici nu le banuim. In acelasi timp noi ortodocsii ne numim pe noi robi ai lui Dumnezeu. Binecuvantata robie.
  Suntem liberi doar sa alegem cui slujim. Nu exista stare de neutralitate , de mijloc. Prin tot ceea ce facem slujim ori pe Iisus Hristos ori pe diavol.
  Stapanitorul acestei lumi, tatal minciunii, in lucrarea s-a de distrugere a omului a adoptat ca modalitate principala des-dumnezeirea lumii care o face prin inversarea sensurilor lucrurilor in care barabatul se transforma in femeie si femeia in barbat, fata in baiat si baiatul in fata…etc.
  Dar toata acesta transformare a sensurilor adica a rasturnarii lor fata de ordinea lasata in Creatie de Dumnezeu nu ii este de ajuns diavolului. Scopul ultim este ca omul/umanitatea sa i se inchine lui nu Creatorului sau de drept. Inchinanduse diavolului omul se face vinovat de blasfemie si automat se condamna pe sine la pedeapsa vesnica. Ca sa fie sigur ca nimeni nu scapa din iad el vrea ca fiecare sa fie insemnat cu o pecete inventata de el.
  Ce legatura au toate astea cu pozele de mai sus? Pai au.
  TOTUL acolo este pe invers.Vedem ca toti liderii din poze sunt imbracati in negru.In negru s-au imbacat in diavol s-au botezat. Negrul este inversul/opusul albului. Fac un vaccin pentru covid. Vaccinul este sa iei ceva fara sa fii bolnav in loc sa te tratezi cand ai o boala, adica invers decat este normal – covid scris invers devine divoc care citit in ebraica inseamna posesie demonica(cineva a scris un bun articol pe teme asta/se gaseste pe net). Vaccinul contine ceva ce-ti modifica adn-ul. Adica devii altcineva la propriu. Toti se vaccineaza in stanga in afara de Bibi care se vaccineaza in dreapata. De ce ? Tot pe invers cu scrierea limbii pe care o vorbesc fiecare dintre ei. Ce legatura are scrisul cu asta? Viata a fost creata prin cuvant. Dumnezeu este Cuvantul Adevarului. Acesta vaccinare reprezinta o „noua viata”. Forma materiala a cuvantului vorbit este cuvantul scris, trebuia sa fie un mesaj legat si de asta.
  Asadar eu cred ca este vorba despre un ritual de „botezare” inversa, in care apa este reprezentata de lichidul injectat.Lichid ce „miroase” a moerte, printre altele avand si „extract” de copii avortati. Fiecare dintre ei incepe „o noua viata”, dupa vaccinare. Fiecare este cu totul alta persoana modificarea fiind pana la nivel de adn si ireversibila. Inbracamintea neagra semnifica stapanul in slujba caruia s-au pus, si peste toate este totul arata respingerea posibilitatii de mantuire, respingerea si dezicerea de Creator.
  Problema cea mai mare este ca ei nu se reprezinta pe ei ci pe cei pe care ii conduc. Ne place sau nu ei tot niste simboluri sunt, simbolizeaza o natiunile ce si-a dat acordul prin vot, de buna voie, ca aceste persoane sa-i conduca, sa-i reprezinte. Oamenii si-au delgat puterea lor de decizie, de alegere incotro va merge natiunea in mana lor, iar ei au aratat public drumul pe care l-au ales pentru toti, adica catre iad.
  Nu stiu cum va socoti Dumnezeu asta.
  Veti spune ca nici vorba sa-si fi injectat vaccinuri reale ci doar poate ceva vitamine. Ca oculta nu risca ca vreun om de stat sa moara dupa ce se vaccineaza si sa se opresaca lumea din vaccinare.Ei sunt considerati de diavol sclavi, sunt tinuti acolo cat sunt utili, daca mortea lor va fi utila in planul lui ei vor fi lasati sa moara. Pentru moment sunt utili. Iar ei, chiar daca au fost asigurati ca vaccinurile sunt doar cokteiluri cu vitamine, chiar daca pe moment oculta nu risca mortea lor, ca un ritual sa fie complet , solutiile injectate trebuie sa fi continut „ceva” ce va pune in miscare modificarea moleculara pana la nivel de adn, chiar daca in cantitati mult mai mici decat vaccinul „original” pentru restul lumii.
  Cam asta cred eu ca semnifica colajul de poze de mai sus. Si in acelasi timp mai cred ca nu a aparut intamplator. Cine la pus a vrut sa se vada, a vrut sa se stie (dar fara sa se inteleaga), pe principiul – ati fost instiintati, ati fost notificati. Diavolului nu-i place adevarul(pentru ca adevarul nu este ceva ci cineva, adica Hristos), dar datorita faptului ca universul este creat de Dumnezeu dupa reguala adevarului, este nevoit sa notifice lumea despre intentiile sale, alfel nu i se permite sa-si ideplinesca planurile. Astfel ca adevarul este ascuns la vedere, ca in situatia de fata, sau ca o harta a ONU ce arata pamanul asa cum este(adica plat) sau cu alte si alte lucruri la care nu dam importanta dar care din pacate pentru noi sunt foarte importante. Importante pentru a nostra mantuire.
  In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh,
  Amin !

 2. Viziunea „doctorilor Mengele” de astazi este aceea de a transforma Romania intr-un nou Auschwitz la nivel de stat, in care sa-si poata pune in aplicare toate experimentele diabolice asupra populatiei-cobai!

 3. E un pic ciudată toată lumea asta cu vaccinurile. Cum se intampla ceva… hop țop vaccinul. Oamenii clamează credința. Dacă omul este făcut după chipul și după asemănarea lui Dumnezeu, unde este credința? Vaccinul a devenit um panaceu universal! Mie mi se pare dubioase toate aceste acțiuni. Foarte dubioase!

  1. Deja este preconizată data de începere a cursurilor școlare.
   Subliminal, este indus termenul limită pentru finalizarea vaccinarii elevilor.

   Cu alte cuvinte… ca la teleshopping: „Mai sunt 10 minute în care poți avea reducere de 50%“.

   Oare greșesc?
   Oare libertatea în gândire înseamnă satisfacerea opiniilor majorității?
   Iar libertatea de a alege însemnă că pot să alerg cum vreau, dar doar în interiorul gardului care delimitează drumul nostru?

 4. Cum se face că mai toți șefii de departamente,comisii,spitale,ministere, guvern,ambasadori,președinte, etc. etc.,cu putere mare de decizie, au nume de veneticii? Deci nu sunt români și nu ne putem aștepta la nimic bun din partea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button